PDA

View Full Version : *waves*

Kîsmet
01-09-08, 16:26
Daca exista pe lumea asta o persoana care uraste introducerile, aceea sunt eu. [daca va intrebati de ce postez totusi, trebuie sa stiti ca aveti pe forum un user care intr-o maiera politicoasa >>> :cb_13215455: <<< mi-a spus ca data limita pentru a face acest topic e 1 sept, ba mai mult, mi-a indicat si o ora ^^" >>20:30<<].

Despre mine...nu sunt prea multe de spus, nu exista nimic care sa ma faca sa ies in evidenta, sunt genul de om ce se pierde in multime. Hobby-uri? Cel mai vechi hobby este cititul, acum 2-3 ani i s-a adaugat si vizionarea de animeuri, iar acum cateva luni cititul de manga. Dupa cum vedeti trei hobby-uri care iti consuma orice farama de timp liber ...

Am aruncat o privire in doua-trei topicuri de pe aici ca sa vad ce as mai putea spune, asa ca voi fi lipsita de originalitate pana la sfarsit si voi proceda asa ca multi altii inaintea mea [chiar ati crezut ca doar in 2-3 topicuri m-am uitat?]

Cateva din animeurile mele favorite sunt: Hana Yori Dango, Lady Oscar, Nana, Berserk, Kare Kano, Ayashi no Ceres, Fruits Basket, Lovely Complex, Kimi ga nozomu eien, Hotori: Tada Saiwai wo Koinegau, Perfect Blue, Fushigi Yuugi, Black Jack [ova-urile], Bokura ga ita, Ai no Kusabi, Fuyu no semi, Gilgamesh, Oseam, Mushishi, Wonderful Days si evident ca lista cu titluri care mi-au placut poate continua...

Cand vine vorba de manga, trebuie sa recunosc ca nu pot sa spun ca am experienta in domeniu [in cele cateva luni nu am reusit sa citesc decat vre-o suta de titluri din care jumatate oneshoturi ^^" lame I know], dar din cele citite cel mai mult mi-a placut Kaori Yuki si ale sale mangauri : Angel Sanctuary, The Cain Saga, Godchild, Die [*nosebleed*] [am mai citit si alte titluri care poarta semnatura ei, dar nu as putea sa le mentionez ca facand parte dintre favoritele mele].

Sincer fie ca e vorba de animeuri fie ca e vorba de manga-uri ori de o carte - cu siguranta unul dintre genurile care ma atrage precum becul molia este genul romantic, daca are si un strop de comedie si contine si o doza buna de mister ...combinatia este mai mult decat perfecta.

Despre carti :oth_pen51booky: ? Citesc aproape orice - de regula fac anumite obsesii pentru autori, alteori pentru un animit gen de carti...printre autorii care m-au fascinat intr-o anumita perioada de timp se numara: Alexandre Dumas [cu concurenta serioasa - in perioada in care aventura era genul meu preferat - din partea lui Paul Feval (Cocosatul) si Michel Zevaco];Paulo Coelho; Sven Hassel [desi razboiul nu e una dintre temele mele preferate, trebuie sa recunosc ca stilul lui Sven Hassel face ororile mai suportabile]; John Fowles [Magicianul, dar si cartea lui de debut Colectionarul sunt exceptionale]; Colin Falconer [un alt scriitor care a reusit sa ma fascineze - chair si in timp ce eu treceam de la un gen la altul, deoarece cartile sale m-au purtat prin istorie: Cleopatra cand eram zei, am refacut drumul matasii in Xanadu; intrigile politiste si mafia chinezeasca - Teroare, Triada; chiar si in perioada de aventura Colin Falconer a avut ceva pentru mine - Perle; Frumoasa mea spioana - a carei actiune se petrece in mare parte in Romania a fost un alt deliciu]; John Saul, Ionel Teodoreanu, Mircea Eliade, Anne Rice - sunt doar cativa dintre scriitori care imi vin in minte si care la un moment dat m-au fascinat si inca ma fascineaza.
[uhm, nu am spus si cativa poeti care imi plac? Tsk tsk tsk - iata-i: Magda Isanos, Ana Blandiana, Ion Minulescu, Adrian Paunescu, Nichita Stanescu, Lucian Blaga, Bacovia, Eminescu - sunt cativa dintre poetii pe care inca ii mai citesc cu placere ]

Acestea fiind spuse nu cred ca mai am ce sa adaug ...

Uhm, de fapt ar mai fi ceva - m-am chinuit o gramada sa gasesc un avatar 120*120 ; toate seturile pe care eu le folosesc au avatarele 130*130 :cryinga: nu s-ar putea marii limita aia nici un pic? Un pic picut pana la 130? *puppy eyes*

Voodoo Child
01-09-08, 16:54
Bun venit in Regatul nostru! Sper ca sederea sa-ti fie placuta si sa te intelegi cu toti locuitorii acestui Imperiu! [o sa mor de ras =))]

Trecand la tonul prietenesc, ma bucur sa vad si ziceai ca nu iti place sa faci introduceri, ne dai batai de cap cu cat ai scris :)).
John Saul , Anne Rice, Stanescu, Blaga sunt cei care-mi plac si mie.
La anime pot spune ca din lista ta,in afara de Nana, nu am vazut nimic, ce pot spune, am vazut putine anime-uri si de un an nu mai ma uit =.='
Ca manga Angel Sanctuary de Kaori Yuki e prea tare. Daca ai citit de la autoare Ludwig Kakumei , spune-ne o parere ,daca nu ,da o fuga pana la onemanga.com :)).

See ya ! ^.^

mithrah
01-09-08, 17:23
Uh...:cb_13215455:a Kaori Yuki fan!!:thumpsup:
Aaaahh:kyaaaaaaaa: Lucifer *faints*:nosebleed:

Ahem..Bine ai venit pe anime-empire! Sper sa ai o sedere cat mai placut, de fapt ce zic:)) sper sa-ti gasesti o "locuinta" cat mai pe placul tau si sa ajungi un cetatean onorabil.
In ceea ce priveste problema cu avatarul, din pacate nu putem ridica limita, dar te pot ajuta. Da-mi un pun cu avatarul si ti-l voi face de 120x120.

Kîsmet
01-09-08, 18:53
@Gratzy ^^" pai, am scris mult de frica - she can be scarry some time :ang: si daca scriam 2-3 cuvinte...
Ludwig Kakumei, nu am citit, dar e pe lista cu manga-uri de citit in viitorul apropiat [din nefericire am inceput o manga care nu ma atrage nici cat negrul de sub unghie, dar om perseverent din fire vreau sa o termin]

@mithrah si eu sper sa imi gasesc o noua locuinta, am ramas homeless [in sensul ca in momentul de fata nu mai exista nici un forum pe care sa intru si sa postez cu draga inima, asa cum obisnuiam], dar si mai important sper sa gasesc vecini buni de apartament ...
Cat despre ava, probabil o sa te deranjez ...

Mlle. Guignol
01-09-08, 19:19
Ker~~GASP.
I know you! *laughs*

Oricum; bine-ai venit si-aici. Mie, personal, imi place forumul, si cred ca si tie o sa-ti placa aici. Are de toate, si ce nu are, se poate adauga - si nuduce lipsa de membi cumsecade, prietenosi si.. uhh.. unii mai perversi. *is one of 'em*
Nu te-ntreb de anime-uri, de carti, de manga-uri, de muzica, de varsta, de locatie - la unele din astea ai raspuns chiar fara sa fii intrebata, si restul intrebarilor nu merita puse.

Okay, ma duc. Patu' ma cheama. Mi-e cald si somn si o sa am mult de munca maine dimineata.

..si Cola la ore tarzii ma face dementa. *kicks*

NephThys
01-09-08, 20:57
Kyaaa ~~~
I see you respected the deadline. *rubs paws and grins like a maniac*
And heck your intro was awesome o.o
Bine ai venit pe Anime-Empire [tarata *evil laughter*] si ce as mai putea adauga decat: stalk ya *d`ohh my goal* XD
:thumpsup:

Kîsmet
01-09-08, 23:03
~theee hee hee *points at Varenntine* I know you too! [tsk tsk tsk aparent si tu ai fost tarata *cough*, pardon "indrumata" aici de preteni :cook: ]

@ Neph - *giggles* See, hun-chan, I kept my promise :peace: [sa nu uitam ca in celelate ocazii cand mi-ai pasat link-ul nu am promis ca o sa ma inregistrez ¬_¬ , so I can't be blamed for woot I didn't do, right? *winks*]

Maria
04-09-08, 23:49
Hey, iertare ca nu am trecut pe la tine mai demult.

O sa incerc sa ma ocup de avataruri - daca uit, da-mi un visitor message sau PM, acum nu stiu exact unde sa caut si sunt really really tired.

In general cred ca avem - sau aveam gusturi similare, pentru ca am citit toate colectiile posibile de Dumas, Feval & comp. Le adoram de-a binelea.

Cu manga, spre rusinea mea, recunosc ca nu am ajuns nici la 30, dar Kaori Yuki este cu adevarat intre favoritele mele absolute.

Hey, si sper sa putem sa facem din forumul asta un loc suficient de primitor si de placut cat sa faca placere tuturor sa intre si sa scrie (Gratzy, shut up!). As vrea sa ajungem intr-un final sa ne stim intre noi - sau pe cat mai multi - si sa putem fi prieteni si in realitate. Impartasim aceleasi hobby-uri, pana la urma, si ele sunt acelea care fac viata mai frumoasa... Ceea ce ne scoate din cotidianul mizerabil si plictisit.

Daca totusi exista lucruri care nu iti plac... sau la care crezi ca ar trebui lucrat, poti oricand sa imi spui, sunt foarte interesata de sugestii si impresii. Si foarte receptiva, as dori eu.

Welcome here!