PDA

View Full Version : Sasuke & Sakura

Ileana-Sasuke
30-08-08, 16:58
Am dechis acest topic pentru a vedta dac vas place acest cuplu parerea mea este ca :

Sakura il iubeste pe Sasuke dar nu e sigura daca si el o iubeste ,frumoasa ,draguta,amuzanta ,in shippuden foarte puternica si il merita pe Sasuke mai mult decat oricine pe lumea asta si nu renunta la el nici in shippuden cand nu vor mai fi in aceeas echipa ea tot il iubeste chiar si asa (o dragoste pura si nici odata nu se va stinge flacarea dragostei dintre Sasuke si Sakura ,nici atunci cand nu pot fi impreuna)
Sasuke o iubeste pe Sakura dar nu-i arata in nici un fel asta ,este dragut ,frumos ,serios si nu va renunta la dragostea lui cea mai mare Sakura nici cand nu vor mai fi in aceeas echipa, cand se intalnesc (de obicei noaptea in padure) Sasuke o ia in brate si de cateva ori o saruto, au fost prinsi de coechipieri ,acestia au ramas uimiti . Dar acesta tot la Sakura se uita chiar daca Karin il place(o fata nesuferita care il place pe Sasuke,eu nu o suport) nu-l intereseaza de Karin pentru ca o iubeste pe Sakura
Parerea mea este ca Sasuke se potriveste de minune cu Sakura.

Welcome

To see more of this thread, please login or register.