PDA

View Full Version : Asa, de dragul nimanui...

jude
28-05-08, 22:50
Well...

Eu sunt Buffix, ma rog, probabil pana aici ducea mintea pe oricine.

Am doua maini, doua picioare, un cap care se clatina ocazional [creierul aluneca dintr-un capat in altul], cateodata il mai si folosesc [in scopuri caritabile - adica il vand la licitatie].

Unii s-ar putea sa ma cunoasteti drept Buffix, altii drept Buffix. Unii s-ar putea sa nu ma cunoasteti deloc, altii din parti.

Imi place sa scriu si sa desenez. Nu ma intereseaza perfectiunea si nu cer perfectiunea. Nu dau perfectiunea, nu vad perfectiunea. Perfectiunea nu atrage atentia. [lectia despre cub. "ce frumos ar fi acest cub daca nu ar avea un colt spart"]...Ma enerveaza cumplit apartenenta la tipar si competitia intre multi si prosti si putini si destepti. Ma deranjeaza superioritatea si spiritul superior care se detaseaza de "masa incolora si inodora". In general sunt pentru acceptarea prostiei. ----> daca ma cunosti iti dau voie sa cazi sub birou de ras.

Obisnuiam sa citesc. Autori? Nu, carti. Nici macar. Cuvinte. Litere. Chestii din astea. Cateodata citesc si ochi.

Ma deranjeaza expunerea excesiva, ma deranjeaza incultura si manifestarile inculte. Nu apreciez aroganta, nu apreciez fanatismul. Imi place sa dorm [70% din timp].

M-am nascut intr-o frumoasa zi de 16 mai, in care era 16 mai, culmea.

Ca animeuri nu m-a pasionat cu adevarat decat Elfen Lied. Iar ca manga am avut o mare nebunie cu Vampire Knight [Zero :cb_5133333: ]
Ascult o gramada de chestii, in mare parte metal, rock, folk, indie, blues, jazz...

Nu stiu daca chiar conteaza, dar daca aveti ceva de intrebat, intrebati...[cu riscul de a primi un raspuns imprevizibil]

Noapte buna ( : |

:cigerette:

majin_vegeta
29-05-08, 07:36
ok,pe langa introducerea "pesimista" despre viata si mai stiu eu ce...poate binevoiesti sa dpui si adevaratul tau nume!Nu de alta....dar Buffix ma duce cu gandul la Buffy...si sincer nu cred ca tu esti o ucigasa de vampiri!
A...si inca ceva...ce naiba e cu voi fetele de vedeti viata asa gri?Eu inteleg ca e suferinta..e aiurea...e dezamagire si dezgust pentru ceea ce se intampla pe langa noi...dar sa nu uitam ca sunt si chestii "roz"...care ar trebui sa ne faca mai optimisti

Ludwig Kakumei
29-05-08, 09:42
Asadar, creste numarul reprezentantelor sexului frumos. Adorabil! :uhhh:

Ma bucur ca nu ceri perfectiune pentru ca sunt departe de a fi perfect. Si ne potrivim la timpul de stat in pat, desi nu dorm chiar tot timpul in care stau in el.

Si mie imi place mult sa citesc, sa citesc in gesturi, in cuvintele nerostite din ochii unei femei si in atingerile unei amante in timpul noptilor de vara, dar cred ca si un fic rated M merge atunci cand nu am parte de restul.

Intrebari? Marimea la bust, bitte. :115:

iRapeSnape
29-05-08, 14:47
Buffix, iubitul meu astronaut cu picioarele de plaja si parul de stinghii.

Nu-mi purta pica pentru aseara, ti-am zis ca daca ai fi suspecta de boli idioate nu ai fi nici tu fericita. Da, suntem diferite dar mai bine sa o lasam asa, e bine sa ai prima cearta, dar cel mai bine e sa treci de ea.

Ludwig, <i>iubitule</i>, o sa bati un record la cate persoane te dai intr-o singura zi. O sa ne continuam si noi fic-ul <i>prea</i> mature curand, nu?

Nee, Buffix... ma iubesti? :please:

jude
29-05-08, 16:52
@majin: Nu sunt deloc pesimista :dottss:
Mi se pare aiurea sa fii ridicol de optimist. Cat despre nume...nu e niciun secret :| Ilinca. Nu simt dezgust fata de nimic, iar dezamagirea e consecinta unor asteptari prea mari....[p.s.1: Urasc rozul. P.s.2: Imi plac vampirii]
@ludwig: :onion100: 91. Arhiveaza-le. Parca vad topicul "ierarhia busturilor din cetate"...
@Joe: for the last time: NU NE-AM CERTAT... si da, te iubesc 8-|

:eaten: <--- ador smily-urile astea :))

rashia
29-05-08, 17:29
wooow...in primul rand salut si imi pare bine de cunostinta....
in al doilea rand : nu cred ca esti chiar pesimista ci doar o pers dintr-o bucata ce nu se multumeste cu jumatati de masura.:listen:
in al treilea rand:..din punctul meu ideea de perfectiune atrage perseverenta deci e nevoie de existenta si acceptarea ei...cred eu (e doar o parere personala)
si 4:mi-ar placea sa te cunosc mai mult si mai bine sa te pot intelege...
sper sa iti vad postarile pe forum destul de des :secret_smile: