PDA

View Full Version : Bine v-am (re)gasit

Archangel of Chaos
28-05-08, 11:01
Ati citit bine "regasit", pentru ca nu sunt o prezenta noua pe forumurile anime; de fapt cunosc majoritatea userilor,clonelor,clonatilor,perversilor, adminilor, samd.

Dupa cum puteti ghici, mi-am schimbat nick-ul, si cred ca prefer cel putin la inceput sa nu imi dezvalui toate secretele. Cine stie - cunoaste, cum spune majin_vegeta in prezentarea lui. Cine nu stie, aveti incredere, e spre binele lui sa ramana ignorant.

Ce pot sa spun despre mine... Sunt student / a la Poli, Automatica calculatoare. Imi plac animeurile pentru ca sunt o persoana care refuza sa puna semnul egal intre maturizare si auto-cenzurare. Printre favorite ar fi Elfen Lied, Berserk, Naruto, Gundam, si lista poate continua mult si bine, am vazut si inca mai vad o multime.

Altceva, cred ca puteti intreba daca vreti sa stiti ceva anume.

Ludwig Kakumei
28-05-08, 15:44
Bine ai venit pe forum, da' sa stii ca oricat de cunoscut / a oi fi fost in viata anterioara, eu nu aveam cum sa te stiu, asa ca tot acum e prima data cand facem cunostinta. Pana acum nu prea am frecventat forumuri anime, poate ma inviti odata la o barfa despre clonare, ma initiezi si pe mine in "the dark arts".