PDA

View Full Version : Old friend.. I think

Autumn
17-08-08, 02:26
Hei, everybody!

Imi pare bine sa va vad ^^"

Sunt Dana, am 17 ani impliniti de curand, locuiesc in Giurgiu [63 de km in S de Bucuresti]. Am trecut in clasa a XIa, urasc din tot sufletul matematica, deci, am aterizat intr-o clasa de uman pentru urmatorii doi ani.

Anime/Manga nu am vazut/citit prea multe. Mi-am descoperit de curand o pasiune pentru genul shoujo :3 Daca aveti recomandari.. well, stiti unde ma gasiti. Animeurile mele favorite sunt Nana, Elfen Lied si Helling.. well.. si Bokura ga Ita :X

Ascult mai mult muzica rock. Sunt impotriva curentului emo/coca. Formatiile mele favorite sunt Xandria, Scorpion, Apocalypitica, Nightwish, Vama... erm... destule. Dar astea au fost primele care mi-au venit in minte.

Sunt o fire destul de complexa. Pot fi omul extremelor, nu ma tem sa plang, numai ca nu mereu pot. Sunt irascibila si acida, mai ales daca nu dorm. Ma oftic teribil atunci cand incerc sa fac un lucru si nu imi iese. Stiu sa urasc, probabil mai mult decat oricine. Ii urasc pe cei care imi critica munca [aviz amatorilor], pe cei care imi ranesc prietenii, pe cei care imi pun o eticheta fara sa ma cunoasca.

Imi place negrul, imi iubesc boxele, draperiile, telefonul, monitorul, playerul.. deci, dupa cum vedeti stiu sa si iubesc.

Lucrez in photoshop de ceva timp [un an si cateva luni], dar lucrarile mele nu sunt cine stie ce, insa tin la ele foarte mult. Nu fac decat semnaturi. Photo manipulation e prea greu, de wallpapere mi-e frica, urasc renderele si ava`s sunt prea mici. : )

Imi place si sa scriu si sa desenez, insa o fac atat de prost, incat prefer sa imi tin 'creatiile' pentru mine.

Sunt nesuferita, acida si destul de greu de inghitit. Sper sa nu calc pe nimeni pe coada/sa nu ma calce nimeni pe coada.

Emm.. Sper ca nu v-am plictisit. Tind sa sa scriu multe cand vine vorba de persoana mea [da, sunt o narcisista, dar asta cred ca reiese din tot ce-am spus mai sus].

Hugs for everybody! >: D<

LoveKey
17-08-08, 02:56
Buna Dana...Bine ai venit la anime empire. Speram sa te simti bine aici si sa iti faci multe prietene si..uhm..prieteni :blush: Majoritatea userilor de aici nu au coada deci nu o sa ai pe ce sa ii calci...( mi s-a parut amuzanta expresia :) ). Sper ca te vei intelege bine cu majoritatea...In ultimul timp am inceput sa mai ascult si eu rock..sunt unele melodii foarte faine :uuuuH:

Asteptam sa vedem semnaturile tale...(poate imi faci si mie una) ...Si nu iti fie teama ca vei fi criticata...nu suntem chiar o adunatura de experti pe aici...
Respecta regulile si...distreaza-te! ( asta e regula numarul 1 :coolrelaxed: )

Rena
17-08-08, 11:44
Hello, Dana si bine ai venit pe forum! I'm glad to see you here ^_^
Si eu sper ca te vei simti bine aici, printre "vechi prieteni" (asa cum ai spus, chiar tu)
Intrebari: Um...carti/autori favorite/favoriti?
Pe mine nu m-ai plictisit. Ai avut o descriere buna si destul de complexa. Have fun on the forum !
*Hugs*

Voodoo Child
17-08-08, 12:26
Dana , dupa descriere pari a fi scorpia nr 1 ceea ce mie nu mi s-a parut in 2 ani XD.Cel putin nu face to face. :p

Poate urasti oamenii care te critica pe nedrept ,ca daca te critica pe drept si ii urasti e cam nasoala treaba ,de aici chiar reiese narcisismul :))

Eu stiam ca lucrezi destul de bine in PS ;).

Sper sa ne vedem la Nijikon [ziceai ca poate faci cosplay ,xD] ,see ya there face to face.
Si asa ,ne mai vedem pe forum :)).

Maria
17-08-08, 13:11
Hey Dana, welcome here! Din fericire, imi place mult cum lucrezi, asa ca nu pot intra (cel putin pe motivul asta) pe lista neagra. Opinia mea este ca ar trebui sa incerci incet incet sa te desprinzi de siguri si sa incerci mai mult, pentru ca deja la capitolul siguri ai reusit sa fii foarte buna. Nu cred ca nu ai putea sa faci asta si cu ceva mai complicat.

Am observat si un pct comun... urasc la randul meu matematica (si am mai si terminat liceul la real.). :P

A, si altceva. Imi plac toate formatiile enumerate de tine, mai [utin Apocalyptica pe care nu prea ii stiu.

Nu judec oamenii dupa zodii, totusi, ce zodie esti? Vii la Nijikon?

Eirenne
17-08-08, 15:56
Daaanaaa * I mean Danutz xD *

Bun. Acum chiar ca m-ai speriat cu descrierea ta >< Merci ca m-ai anuntat sa-mi tin gura sau cine stie ce mi se intampla :escape:
Well, pacat ca nu-s place matematica ._. * yeah, I love it, lol. *

Anyway, hope you'll have fun. - I'm sure you'll have fun >:] - Hugs, dude.

PS : Echipa de graficieni iti zice ceva ? XD

niyar
17-08-08, 16:26
buna Dana.Bine ai venit pe anime-empire.
Sper sa te simti cat mai bine pe aici,si sa intrii cat de curand in echipa de graficieni(asa cum zice si Byby).Vreau un set facut de tine:P

kisses&hugs

Ho Lee Schitt
17-08-08, 21:45
Salut Dana....vad ca asa ti se spune...

Eu te stiu de mai multa vreme...de pe un anumit forum. Intotdeauna mi-ai parut o persoana interesanta, desi nu am avut niciodata ocazia sa povestesc cu tine. Daca nu am uitat cumva, ceea ce e foarte posibil...

Iti uraz bine ai venit...si eu sunt cam noua pe aici si inca ma acomodez, dar stiu ca nu o sa iti fie greu sa te integrezi...esti printre prieteni.

Sincer chiar sper sa avem ocazia sa purtam o conversatie...intr-o buna zi :uhhh:

Kissez,
Joey

jude
17-08-08, 22:03
Yay, Autumn ^^

Well, te stiu de pe manga-anime inca de cand eram un amarat de noob cu creierul descompus in 10 parti paralele ...
Si stiu ca esti o persoana care poate fi si extrem de funny cand e in pase bune, dar si putin prea pesimista daca ceva nu merge bine.

So I hope youll have a nice time here >:D<

hug.

Autumn
18-08-08, 05:23
wow.. Dar stiu ca va place de mine.

@LoveKey
Tnx for posting. Stai linistit, nu m-as lega la cap sa incalc vreo regula. Stiu pe pielea mea de mod batatorita de spammeri ca nu-i benefic. : ))

@Rena
Mersi ca ai postat...
Uhm.. carte preferata.. Huliganii de Eliade. Mi-a influentat mult si modul de a scrie.

@Grazy
Erm, pai sunt destul de scorpie, dar am nevoie de ceva sa ma declanseze. Si aseara eram cam... in scorpie mood :) La Niji, Hone Onna si cu mine visam sa facem cosplay cu Hachi si Nana. Dar mai e pana atunci. Eu sper sa facem. See ya.

@Maria
Sunt in zodia gemeni: ametita, acida, duala.
Daca ai reusit sa termini un liceu pe profil real urand matematica, ai toata admiratia mea.
La Niji, cred ca vin. ^^

@Byby
Huuuuuuuuuuuuuuuuug. Da, o sa postez. ^ ^ Echipa, here I come...

@nyiar
O sa iti fac un set oricand vrei tu. Imediat ce intru in echipa : D

@tamashi
Well... Da, si eu te-am observat si as fi vrut sa vorbim, pentru ca mi-ai parut a fi.. o persoana pe gustul meu. O sa vorbim, sigur o sa vorbim, intr-una din zilele astea. >: D<
*kisses back*

@Buffix
Da.. Dar sa stii ca si eu te-am vazut pe tine de la inceput. Cu nickul cu O.o si >.O... ; )) Well, nu stiu cat de funny sunt, dar ma straduiesc. Cat despre pesimismul meu.. erm, prefer sa ma numesc prevazatoare. [adica paranoica, pesimista e un termen prea bland ; ]] ]

Va multumesc tuturor pentru posturi.

Hugs!

Hadrianvs
18-08-08, 20:43
Danaaaaaaaa

hugs an imaginary dana :)

Bine ai venit :) Eu te stiu un pic si pot sa deduc ca nu esti chiar asa de rea [starts to whistle :)]. Sunt sigur ca o se te integrezi perfect pe aici :)

[atentie ... post spam :)] am scris putin pentru ca stiu un pic mai mult :) ... a si ,,, multumesc muuuuuuuuuuult de tot ... prietenii stiu de ce :)

Salve!

Autumn
18-08-08, 22:40
Adrian *hugs phone*

Stiu prietenii, mai ales eu. Cat despre rautatea mea... in primul rand, nu eram in toane bune cand am scris postul. In al doilea rand.. am scris despre geamana mea malefica : D

[/spam]