PDA

View Full Version : Eu ma stiu, voi incepeti sa ma stiti.

Master of Disguise
27-05-08, 20:50
Numele meu este orice nume vreti sa fie, pentru ca, da, arogant cum sunt, imi zic Master of Disguise.

Sunt student la Litere, anul I si prefer sa nu vorbesc despre mine atat de mult. Imi place sucul de mere,daca vreti neaparat sa stiti, sunt maniac. :D

Cred ca principalul motiv pentru care sunt aici este acela ca am facut o pasiune pentru povestile expuse de anime-uri. Cum sunt student unde sunt, am o obsesie aproape pentru orice stil de expunere a unui posibil text literar. Nu am un anime preferat, si nu ma laud cu o colectie prea mare dar as vrea sa interactionez cumva cu oameni care vad acelasi lucru ca si mine. Desigur, grafica este aproape intotdeauna exagerat de importanta.

Sunt Scorpion, pe 8 noiembrie, daca are vreo importanta. ^^

Maria
07-06-08, 14:21
Bine ai venit in mica noastra comunitate! Sper sa iti gasesti si prieteni si ceva topicuri interesante la care sa poti posta, iar in caz contrar, simte-te liber sa propui orice fel de discutii doresti, in limitele impuse de regulile forumului.

Acestea fiind spuse, citeste te rog regulile (Codul Penal) inainte de a incepe sa postezi, si distractie placuta!