PDA

View Full Version : The original copy arrived

Originalcopy
03-08-08, 18:19
Hallo!
Ma cheama Corina, porecla mea este Ceo si am 14 ani.
Imi place muzica rock si ascult formatii cum ar fi: Children of bodom, Metallica, AC/DC, Evanescence, Led Zeppelin, Iron Maiden etc.
Animeurile mele preferate sunt: Naruto, Death Note,Inuyasha, Yu-Gi-Oh! si Jigoku Shoujo.
In timpul liber imi place sa citesc si sa fac sport, cateodata sa compun.
Sunt in zodia fecioara pe 19 Septembrie.
Culorile mele preferate sunt rosu si negru.
Sunt o persoana foarte egoista, timida, prietenoasa, dar nu prea imi pasa de prietenii mei. oricum imi place foarte mult sa cunosc persoane noi cu care sa-mi impartasesc parerile.
Sper sa-mi fac noi prieteni pe acest site si daca aveti intrebari just ask me.

Eirenne
03-08-08, 18:44
Hey there ^^ Ma bucur ca te-ai inregistrat ^^ - de altfel, ma bucur si pentru ca ai acceptat invitatia in RPG -
Sper ca o sa te simti bine si o sa-ti faci prieteni :> chiar daca ai zis ca nu-ti pasa :P
* Cred ca ti-am spus si pe mess, daca e ceva, nu ezita sa ceri ajutorul ^^ *

Hugs > : D <

Maria
11-08-08, 19:48
Sal there, incantata sa vad ca mai sunt oameni dornici sa se inregistreze in RPG-uri, chiar ma intereseaza foarte mult promovarea acestui tip de joc. Cred ca stimuleaza atat creativitatea literara cat si imaginatia - prin imprevizibilul reprezentat de raspunsul celor cu care joci.

Bine ai venit pe anime-empire si daca intampini vreo problema sau ai vreo nelamurire, nu ezita sa intrebi.

Rena
11-08-08, 20:23
Salut, Corina! Bine ai venit pe forum! Chiar sper ca te vei acomoda aici si ca te vei simti bine ^_^
Imi place mult nick-ul tau :loove:
Stiai ca Ceo = Chief Executive Officer (CEO) sau şeful executiv este şeful cu gradul cel mai mare într-o companie, corporaţie sau agenţie, echivalent cu Director General Executiv
Intrebare: Ce carti iti place sa citesti? *shiny eyes*
Welcome again si have fun on the forum! See ya!

Originalcopy
21-08-08, 21:19
Merci de primire, Mary(pot sa-ti zic asa, nu?)Hope that we'll be friends.
Rena...chiar nu stiam ca Ceo inseamna asta:cb_5133333: Pt mine sunt intitialele de la copie originala. Ce nice.
Poi imi plac cartile care au si ceva filozofie.... De exemplu unii dintre autorii mei preferati sunt Andre Malraux si Dostoievski