majin_vegeta
27-05-08, 07:51
Buna la toata lumea!Sunt George dar mai sunt si Laurentiu,am 21 de ani si sunt din Galati-Vulcan-Timisoara!Imi plac foarte mult animeurile,cum ar fi:seriile Dragon Ball,Naruto,BeyBlade,Yu-GI-Oh,Digimon,Bleach,One Piece si mai sunt si altele dar sincer mi-e lene sa mai scriu!Personajele mele preferate din animeuri sunt de regula cele singuratice,sau personajele negative ce pana la urma o apuca pe calea binelui,gen:vegeta,gaara,kai.
Imi place sa joc fotbal cu prietenii si sa iesim in oras la bere;ador sa stau toata ziua tolanit la pc si sa ma joc,cu conditia sa am langa mine ce-a mai importanta fiinta din viata mea...!
Sunt nascut in zodia gemeni si poate de-aia in mine sunt 2 persoane:baiatul cuminte si respectuos...si baiatul rau si pervers(cine stie cunoaste)!
In rest nu prea multe..sper sa ne intelegem ok si sa fie totul bine!
Imi place sa joc fotbal cu prietenii si sa iesim in oras la bere;ador sa stau toata ziua tolanit la pc si sa ma joc,cu conditia sa am langa mine ce-a mai importanta fiinta din viata mea...!
Sunt nascut in zodia gemeni si poate de-aia in mine sunt 2 persoane:baiatul cuminte si respectuos...si baiatul rau si pervers(cine stie cunoaste)!
In rest nu prea multe..sper sa ne intelegem ok si sa fie totul bine!