PDA

View Full Version : majin_vegeta reloaded

majin_vegeta
27-05-08, 07:51
Buna la toata lumea!Sunt George dar mai sunt si Laurentiu,am 21 de ani si sunt din Galati-Vulcan-Timisoara!Imi plac foarte mult animeurile,cum ar fi:seriile Dragon Ball,Naruto,BeyBlade,Yu-GI-Oh,Digimon,Bleach,One Piece si mai sunt si altele dar sincer mi-e lene sa mai scriu!Personajele mele preferate din animeuri sunt de regula cele singuratice,sau personajele negative ce pana la urma o apuca pe calea binelui,gen:vegeta,gaara,kai.
Imi place sa joc fotbal cu prietenii si sa iesim in oras la bere;ador sa stau toata ziua tolanit la pc si sa ma joc,cu conditia sa am langa mine ce-a mai importanta fiinta din viata mea...!
Sunt nascut in zodia gemeni si poate de-aia in mine sunt 2 persoane:baiatul cuminte si respectuos...si baiatul rau si pervers(cine stie cunoaste)!
In rest nu prea multe..sper sa ne intelegem ok si sa fie totul bine!

iRapeSnape
27-05-08, 08:19
E bine sa ai si o bucata perversa, altfel unde ar fi hazul. Preocuparile tale sunt unele normale si e bine sa stii ca mai exista normalitate pe undeva prin lume.

Ce sa-ti zic, vechea placa cu "No Spam"?

Neah, stiu ca esti mai sus de atat.

Yeah, welcome :>

Ludwig Kakumei
27-05-08, 21:43
Am citit eu bine, "pervers"?

Daca da, salutare, frate!! Sper sa ne regasim pe la hentai, poate imi dai si mie ceva noutati, ca de la un timp, tot ce aud e "yaoi, yaoi", nu mai gasesc nimic normal.

:106: Personajele mele preferate din animeuri au masura 120 la bust si par inocente la o prima privire neexperimentata... Sper sa gasim o punte de legatura intre baietii tai rai, care ajung buni, si fetele mele inocente care ajung... sa spunem ca ajung departe... :fufufu:

Pana una-alta, bine ai venit pe forum!

iRapeSnape
27-05-08, 22:45
Ah, Ludwig... it's always the quiet ones, isn't it. But let me tell you, there are some... loud ones that can do justice to your requests.

Se pare ca ne-am gasit numai perversi...

Well, majin, baietii rai au fost intotdeauna atragatori. :>