PDA

View Full Version : All Hail the Arrogant Person.

iRapeSnape
26-05-08, 17:24
As zice Buna! sau Salut! dar nu am chef de schimburi de cuvinte anoste. Sunt Ioana, Joe, x.Black.Princess, cunoscuta ca nimeni alta decat balaurul de legenda cu sapte capete din care doua glezne. Eu tai si spanzur si cutremur paduri.

Da, asta se stie.

Varsta nu am, m-am nascut cand nu ar fi fost cazul. Am o zi totusi, 18 august, de care nu-si aduce nimeni aminte.

Imi place sa scriu, eu zic ca o fac bine, altii zic foarte bine, iar eu in luciditate zic ca s-ar putea si mai bine. Imi place sa desenez, eu zic ca nu e bine, altii nu zic pentru ca nu stiu.

De iubit nu iubesc, decat non-suflet si non-viu, iubesc morti si tarana care le tine de cald, iar ei ma stiu drept fata cu par mov si cu buza de jos mai rosie decat cealalta, cu tendinte ciudate, cu gura mare si cu vorba lunga. Eu sunt aia de le canta, cand e seara pe balcon la o tigara si tot eu sunt aia care isi asaza ochelarii mai bine pe nas, ca sa-si uite originea de 'doamna secretara'.

Imi place sa vad nori si sa-i desenez cu privirea, imi place sa fac poze, pentru ca acolo arat bine, imi place sa fac poze, pentru ca acolo lucrurile sunt nemiscate si le asez eu cum vreau, in lumina orbitoare de neon mic.

Imi place sa cant, pentru ca stiu ca altora nu le place.

Imi place mancarea buna, desi o mananc atat de rar.

Nu dorm, desi as face-o si rad la glumele lui Alex.

Ma alerg cu Edi prin parcari dimineata si rad cu cateii din parcarea blocului.

Sunt eu, intrebari?

Ludwig Kakumei
27-05-08, 21:26
Ia te uita ce avem noi aici!

Deci asa spui, ca nu iubesti decat ce nu-i viu?! Deci ar trebui sa mor ca sa ma iubesti si pe mine un pic ?! :145:

Snif, oricat de tentant ar suna, cred ca as prefera sa mai traiesc un picut si sa te fac sa ma iubesti asa viu si plin de metehne cum sunt. Ce zici, daca iti fac o mancarica buna, foarte buna, incepi sa imi recunosti meritele de netagaduit si imi canti si mie ceva? (parca se spunea ca iubirea trece prin stomac; acum, incerc si eu...)

Lasand gluma la o parte, ma bucur ca ai acceptat sa vii pe forumul meu, ma bucur ca imi vei permite sa te ajut sa publici si promit ca voi face tot ce imi sta in putinta ca visul tau - si al multora de aici sa prinda viata.

Intrebare - daca tot ne inviti sa punem intrebari - pe la Craiova cand ajungi? Promiti de o vesnicie sa treci pe la mine si cred ca mai degraba imi fac eu drum la mare decat tu aici. Promit ca sunt cuminte ca un ingeras, doar ma cunosti.

iRapeSnape
27-05-08, 22:54
Doar daca mananci cu mine, si cred ca dragostea trece pe peste tot. Mai ales pe picioare in sus.

Eu ma bucur ca te-ai oferit si ca esti... I mean, ca forumul tau este o alternativa buna.

Stii, dubios, chiar ma gandeam sa ajung prin Craiova. Dar, damn, nu am unde sa stau :-< Sau ma rog, nu as vrea sa deranjez.

Stiu ca promit, dar asta e, stii si de ce am fost ocupata.

Dar, draga, ingeras? Tu? Cand si eu nu stiu?

Sau stai, esti the submissive type? :-"

Ludwig Kakumei
27-05-08, 23:15
Iubire, mananc cu tine, de pe tine, sau cum vrei tu; ca tot veni vorba, imi facusi o pofta teribila de frisca si ciocolata :loove:.

Merci pt partea cu forumul, dar nu am prea mari merite. Sper totusi ca numai el, nu si eu sunt o alternativa la ceva, sunt prea egocentric ca sa accept rolul.

Deci nu ai unde sa stai daca vii? Din cate stiu, nu mi-am schimbat recent numele in "nimeni" si nici nu m-am mutat din Craiova. Si nu deranjezi... Nu am cu cine imi savura frisca in noptile pustii de vara :145:

De cand sunt eu ingeras? Hunny, stii melodia "You're the devil in disguise"? Mi-o poti canta oricand, cred ca vezi potriveala... In afara de acest mic detaliu incornorat, sunt cel mai dulce si mai supus ingeras.

iRapeSnape
27-05-08, 23:31
Aveam o poezie care se numea <i>Cina</i>, cred ca inca o mai stii. Asa ca daca te tenteaza, din partea mea e ok. Dar nu lasa saraca masa nehranita. Am zis eu ca am nevoie de tine la partea cu mancarea. Si ah, ciocolata.

Tu? Niciodata! Dar sper ca supusele tale se vor rezuma la a-ti fi supuse si nu mai mult de atat. I tend to get overposessive, you've had the experience of me yelling, right? There you have it. Now sit.

M-am gandit ca nu as vrea sa dau buzna peste tine si vreo isterica in calduri oricat de mult mi-ar placea un threesome bun. Nopti pustii? Tu? Cred ca...

Tu, supus? Ah, poate doar sub tocurile mele de 8 centimetrii. Ti-am zis ca mi-am luat bici?