View Full Version : buna
buna tuturor!! ce pot sa zic...ma numesc raluca,am 21 de ani sunt balanta...ador animeurile...printe care naruto...ouran high school...kyo kara maou...etc...imi place tot si toate mai putin nesimtirea si prostia...alceva ce sa mai zic?? poate e mai usor daca ma intrebati :)
majin_vegeta
26-05-08, 10:17
bun venit pe forum,sedere placuta si cat mai multe posturi!
App...de unde esti?
Nice try, bro!
Bine ati venit amandoi aici si nu pot decat sa spun cat de mandra ma simt ca pot din nou sa impart cu voi acelasi forum - sper eu, mai bun decat toate cele dinainte. Va doresc sa va simtiti cat mai bine, sa postati cat mai mult si sa ramaneti mereu aceiasi prieteni care ma suna de sarbatori, in ciuda distantei si a problemelor.
Va multumesc ca sunteti aici si ca ma ajutati sa fac acest mic proiect sa mearga!
ms pt calda primire mary...pacat ca nu sunt inca prea multi membri ca sa putem incepe ca lumea discutiile...dar mai am rabdare:P
Ludwig Kakumei
27-05-08, 21:59
Frumoasa mea nerabdatoare, nu sunt membri pentru ca inca nu a fost inaugurat forumul... Tot ce vezi sunt pregatiri pentru ziua cea mare, acum ne aflam inca in stadiu de testare (poet m-o facut muma, nimic de zis...). Inca nu avem nici chilotei pentru forum, *cough-cough*, skin sa-i zic, ca altfel i-i dadeam eu pe cei din avatar.
Ce mai pot sa zic, ca un imparat plin de bun simt ce ma aflu? Bine ai venit la mine in cetate, sper sa te simti cat mai bine si sa postezi cat mai mult la hentai... pardon, la sectiunile de cultura si civilizatie japoneza. :singing:
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.