View Full Version : hajimemashi, minna!
Minna, konbanwa! irina desu! and now some things about me. In primul rand sunt din iasi. Presupun ca prezenta pe acst forum arata ca sunt innebunita dupa anime-uri, and my favourites are Death Note, Suiri no Knizuna, Fate stay night, Elfen Lied, Gravitation, Loveless( shounen-ai fan!!), Nana, Paradise kiss(love Ai-sama's work),Angel Sanctuary, Kaleido star and a lot more. Now, manga.. my favourites are Doubt, Boys next door, Nana, Loveless, Vampire Knight, Godchild.Now te hobbyes...ador limba japoneza pe care incerc sa o si invat( am un an jumate deja), imi place muuult sa citesc( :oth_pen51booky: ), imi plac si sa scriu, dar numai pentru mine, iar ca si sport...i love to skate! Muzica....rock!Incepem cu Jrock, datorita obsesiei mele despre Japonia: always first the GazettE, but Malice Mizer, Alice Nine, La arc en ciel and others too. Altfel de rock ...pai Nightwish, Cradle of filth,Scorpions, Korn, Xandria, Within Temptation si altele.
well, questions?
:hi: Bun venit pe forum, in primul rand! Dupa cum probabil ai observat, inca nu suntem nici multi (nu am facut nici macar o "deschidere oficiala"), si nici activitate multa. Imediat ce rezolv problemele legate de viteza forumului si de erori (in cateva zile, sper), voi repara acest "mic" neajuns.
Intrebari?
Pai ar fi...
Varsta...
Zodia...
Carti favorite
De ce nu ai postat niciodata ce scrii? Nu ai idee cat am evoluat eu facand asta,
Hugs!
Back..Varsta..asta vreau sa decideti voi,pentru ca dupa parerea mea varsta de pe buletin nu corespunde varstei pe care o am in gandire, uneori sunt foarte copilaroasa iar uneori foarte matura.(acu sa nu credeti ca am 9 ani).Zodia e gemeni, una care mi se potriveate foarte bine, iar carti favorite...uite cateva: 1.SF: Dune, 2. Carti japoneze(scrise de autori japonezi) Mastile( Fumiko Enchi), Strainii(Taichi Yamada) , Dansatoarea din Izu( Yasunari Kawabata) 3. Carti despre Japonia: Foc in pavilionul de ceai ( Eliss Avery), 4.Others( mostly F): Manuscrisul lui Fulcanelli, Atlantida, Winetou( Karl May) 5. STEPHEN KING!( imi place tot ce scrie el, citit majoritatea)..
de ce nu postez? pentru ca scriu de placere, nu ca sa fie vazute. And the main reason i got here are you're stories.
Hugs to ja ne!
loveless4ever
03-07-08, 20:10
:hi:
Copilasul meu drag, bun venit pe acest forum.
Nu ai idee cat de mult ma bucur ca ai ajuns aici.
Sper sa te smti bine si sper din tot sufletul sa-ti faci curaj sa postezi ceea ce scrii. Ce am vorbit noi despre curaj si incredere, my dear?
Nu am intrebari pentru tine pentru ca te cunosc destul de bine, zic eu.
Imi plac foarte mult cartile pe care le-ai citit si sper sa le pot citi si eu.
Cu Xandria, te-am corupt eu...Ma bucur ca-ti place.
Ce raspund imi dai cu privire la acea noapte in biblioteca?
:byebye:
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.