PDA

View Full Version : Michiko to Hatchin

Teh
22-01-11, 00:07
MICHIKO TO HATCHIN

Acţiunea animeului este centrată într-un oraş imaginar, similar ţărilor din America Latină ( în special Brazilia ). Michiko este o femeie puternică, temperamentală şi foarte sexy. Acţiunea începe în momentul în care aceasta evadează de la o închisoare şi o salvează pe Hana ( Hatchin ) de la părinţii ei adoptivi, ce erau aproape malefici, profitând de aceasta din multe puncte de vedere. Urmărite de poliţie, cele două sunt în căutarea unui om pe nume Hiroshi...

Tipul animeului: TV
Episoade: 22
Aired: Oct 15, 2008 - Mar 19, 2009
Producător: Manglobe
Genuri: Action, Adventure, Josei
Durata fiecărui episod: 22 minute

Părerea personală ( spoiled )
Am văzut anime-ul acesta într-o singură zi, duh! Nu mai văzusem de multă vreme un anime într-o singură zi * laughs * şi am dat în mod întâmplător de Michiko to Hatchin. Părea oarecum interesant, dar nu destul încât să mă opresc asupra lui. Tot dând la random anime, random anime pe un site, am revenit la Michiko to Hatchin şi... negăsind altceva, dorindu-mi neapărat să vizionez ceva, am început să văd acest anime. Şi mi-a plăcut, pur şi simplu, deşi nu credeam că o să se întâmple asta.

Ideea este bunicică şi acţiunea nu e de aruncat la gunoi. Desigur, nu este un anime genial şi nici nu are potenţial pentru aşa ceva. Este de nivel mediu, dar plăcut. Nu poate fi consdierat very high, dar cu siguranţă nici low. Mi-ar fi plăcut să fie o capodoperă, dar, duh, nu se poate asta, ceva reţine anime ul să iasă mai departe, în faţă, în glorie. Ce? Habar nu am, trebuie să recunosc că nu e aşa extraordinar, dar tot mi-a plăcut.

Hatchin a fost atât de adorabilă, încă de la început. Cred că partea mea preferată a fost când s-a întâlnit ea cu băiatul ăla, gosh îmi scapă numele lui chiar acum... Lenine, yeah, that was. He was so nice, that guy, şi momentele dintre ei doi au fost pur şi simplu drăgălaşe. Şi, da! mi-a plăcut şi întorsătura luată la final şi apoi clipa când i-a spus lui Michiko " it hurts so much", a fost atât de drăguţ, I actually melt!

Ah şi a mai fost şi episodul în care Michiko a avut un fel de aventură cu tipul ăla, al cărui nume chiar nu îl ştiu. Au fost nişte momente atât de pline de... sentiment şi profunde şi pasionale. A fost acel ceva care m-a făcut să o iau razna, şi mi-am spus că animeul ăsta are de toate. Pur şi simplu m-au fascinat acele clipe, it was so damn deep and passionate... şiiii...tipic brazilian, I guess. I liked it.

În orice caz, Michiko a fost un personaj minunat, puternic, o femeie care pur şi simplu nu avea cum să nu atragă atenţia şi ... un personaj atât de charming şi cu o voinţă şi energie atât de ridicate... huh, I loved her. iar Mitchiko era perfectă în preajma ei.

Hiroshi era un laş care nici nu merită menţionat. pur şi simplu nu a făcut altceva decât să fugă de la început până la sfârşit, chiar şi atunci când nu trebuia decât să aibă grijă de fi-sa, am aflat la final că, până la urmă, tot a fugit cu o altă gagică. What the ... he was such a hopeless coward, I didn't like him.

Dar, pe de altă parte, mi-a plăcut Batista Satoshi. Straşnic om, tipul ăsta. Mi-a plăcut personalitatea lui, chiar şi faptul că era atât de scârbos la un moment dat a adus puncte în favoarea lui, arăta ca un om despicabil şi totuşi... avea inimă, somehow. Îmi amintesc că s-a pus în faţa lu' Hatchin la un moment dat şi a luat un glonţ care l-a costat viaţa pentru ea, de ce a făcut-o? poate se ataşase de şoricel, sau poate că a făcut-o pentru că ea era fata celui mai bun prieten al lui; sau fostul cel mai bun prieten. But it doesn't matter, mi-a plăcut lucrul acesta şi chiar a crescut mult în ochii mei, per total a fost un personaj pe care l-am admirat.

Povestea pare să se învârte pur şi simplu în jurul lui Hiroshi, ceea ce mi se pare oarecum enervant. Poate şi pentru că nu prea suportam încă de la început acest personaj... aveam impresia că ideea imaginii lui era doar o fantezie, că era un fals stupid şi enervant şi că Michiko îl vedea, pur şi simplu, ca pe un personaj prea bun. Dude! până şi Satoshi avea o părere prea bună despre el. Parcă doar Hatchin, care nici măcar nu îl cunoştea, înţelegea cum era el, de fapt. Enfin, I liked it.

Atsuko a fost şi ea destul cool. Încercând să o prindă şi tot jucându-se cu Michiko, era drăguţ. Dar, bineînţeles, cel mai frumos moment a fost la final, spre final când i-a spus că: data viitoare când ne vom întâlni, vom fi două străine. Frumos tare şi profund. Şi chiar aşa a şi fost.
Îmi amintesc scena:
- you are Michiko Malandro?
dude, a fost atât de fain momentul ăla. Atsuko era really charming şi cool când voia, no doubt about that.

Au fost multe momente care mi-au plăcut, multe momente sângeroase şi altele profunde şi altele amuzante, dar dat fiind că am văzut animeul într-o singură zi, multe s-au pierdut. în orice caz, am adorat relaţia dintre MIchiko şi Hatchin, a fost atât de pură şi de frumoasă şi de dulce, fetele acestea pur şi simplu m-au cucerit.
Personal, nu pot spune că mă topesc după final. Mi se pare atât de trist şi prăfuit, deşi parcă anunţă o altă aventură. Pur şi simplu mi se pare trist; poate că din cauza trecerii timpului? Trecerea timpului, îmbătrânirea, toate acestea mă sperie, trebuie să recunosc şi poate că este şi o notă foarte subiectivă în acest fapt, dar în fond este părerea mea. Faptul că Hatchin avea un copil, că Mitchiko trebuia să fie eliberată, parcă pur şi simplu nu mai era lumea de altă dată and it made me so sad!
Oricum, făcând abstracţie de final, care oricum a fost bun deşi subiectiv vorbind nu mi-a plăcut pentru că a fost atât de prăfuit şi insuportabil pentru sensibiltatea mea privind timpul, anime-ul a fost foarte frumos, reuşit şi cu o grafică excepţională, cu nişte personaje minunate ale căror personalităţi nu au cum să nu cucerească.

I-am dat un 9 şi deşi mi se părea mult atunci când am notat animeul, acum aş fi în stare să îi dau un 10 pur.

Voi ce părere aveţi?

Welcome

To see more of this thread, please login or register.