PDA

View Full Version : [16+] Eterna binecuvantare a iubirii

Maria
29-06-08, 21:28
In seara aceea ceainaria era destul de aglomerata, dupa cum se putu convinge Estella imediat ce intra pe usa. Se vedea treaba ca nu erau singurele persoane care aveau nevoie de un ceai cald pe asa o vreme ingrozitoare. Dupa ce isi arunca o privire in sala, mai mult pentru a se asigura ca nu era nimeni cunoscut inauntru, Estella ii facu semn lui Arashi catre o masa libera din apropierea ferestrei, de unde se putea vedea foarte bine in strada.
"Cred ca masa aceea este exact ce ne trebuie."
In fapt, simtea un anumit disconfort, explicabil de altfel daca stam sa ne gandim ca plecase din castel fara sa se oboseasca sa anunte pe nimeni unde pleaca. Si cu toate ca era constienta ca daca Setsuna ii observa lipsa avea numai o sansa la mie sa se poata face nevazuta inainte de a da ochii cu el, Estella spera sa il poata observa inainte de a avea de infruntat vreun scandal monstru sau cel putin toate ironiile imaginabile.
Cu alte cuvinte...inainte de a fi remarcata la randul ei.
Ca urmare, isi trase scaunul in asa fel incat sa poata urmari in voie strada fara a putea fi observata de afara, dupa care se intoarse spre Arashi cu un aer satisfacut.
"Sper sa va placa aici," i se adresa ea lui Arashi, zambind dulce. "Eu am foarte rar ocazia sa vizitez Hogsmeade, dar de fiecare data imi fac timp sa ma opresc la ceainarie."

Welcome

To see more of this thread, please login or register.