View Full Version : Sall all!
angel_pink4ever
25-06-08, 12:54
Buna! Numele meu este Anca si sunt din judetul Alba-Iulia. Mai exact din Blaj:hmmm:
Hobbyurile mele sunt sa citesc,sa inot si sa ies in oras cu prietenii. Am 14 ani si sunt in clasa a7-a trec in a8-a.
Bun...Animeurile preferate sunt: Kaleido Star; Yu Yu Hakusho; Gravitation; Hell Girl; Paradise Kiss si Deth Note.poate mai sunt dar nu le mai stiu:whistle:
Sper sa imi fac multzi prieteni si sa ne intzelegem bine:peace:
Ja Ne!:clap:
Little Star
25-06-08, 14:43
Bine ai venit pe acest site Anca :hi:, sper sa te distrezi pe aici si sa-ti faci cat mai multi prieteni, printre care si eu. Mie mi se spune Amy si sunt din Bucuresti ^_^ .
Am si eu cateva mici intrebari:
~ Care este filmul tau preferat? ~ Care sunt melodiile tale preferate? ... Cam atata, sper sa ne intelegem bine.
Nu uita sa dai cateva ture pe la regulile acestui site si mai ales nu uita sa te distrezi pe forum.
Iti urez happy posting and no spam!
kappuchu ... ^_____^ ... chuu
angel_pink4ever
29-06-08, 10:50
Buna ?Little Star?.
Si eu sper sa en imprietenim si akm sa raspund la intrebari:)
Pey filme am vazut destule este hobbyul meu...dar preferat il am pe...sincer chiar nu stiu:concert: :)):))
Si melodii o sa-ti spun ce genuri ascult ca melodii am o gramada:P
Pey rapp; dance; hip hop;disco(mai rar) si nu mai stiu tre' sa ma mai gandesc:D
Hey, bine ai venit la noi pe forum! Sper sa gasesti lucruri care sa te intereseze pe aici, sau sa propui altele in cazul in care doresti sa discuti pe alte teme...
Frumoasa varsta 14 ani, eu cel putin imi aduc aminte cu multa placere de ea, cu toate ca am fost o adolescenta tipica si care a dramatizat absolut tot ce i se intamplat... cele 20 de jurnale stau marturie...
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.