PDA

View Full Version : Se poate?

NecroAngel
24-06-08, 17:19
Vad ca multa lume isi face prezentarea iar eu pauza:plouasifulgera: .....asa ca m-am decis sa-mi fac si eu un mic sumar.

Incep prin a va zice : Salut la toata lumea si scuze ca nu m-am prezentat pana acum.
Unii dintre voi s-ar putea sa ma cunoasca de pe alt forum cu specific japonez ;). Pentru cei ce nu ma cunosc sau cei care nu mai stiu cine sunt haideti sa ma prezint: Ma numesc Ionut si am venit impreuna cu alter ego-ul meu Necroangel.
Sunt nascut sub semnul Sagetatorului si am ascendent in Fecioara, chiar si asa nu prea ma reghasesc in nicuna din ele :).
Am 21 de ani, desi prefer sa citesc invers 12...:)...cei care ma cunosc imi zic ca par mai tanar ...imi place dar e si rau cateodata.....nu de alta dar mi se cere cateodata buletinu :desperation: Sunt brailean dar acum stau prin Bucuresti(facultatea).
Am o afinitate pentru animeurile cu lupte, sange, demoni , magii super puteri :)...Preferatul meu e Dbz...alte animeuri preferate sunt: Naruto, Bleach, Code Geass, Grappler Baki, Kenichi si multe altele:D nu vreau sa va plictisesc cu asta:concert:
Imi plac meciurile de fotbal desi nu am o echipa preferata....eu tin cu nationala chiar daca nu s-au calificat. Ascult in general muzica pe care eu o consider buna...genul preferat ar fi Hip-Hop-ul urmat de Rock. Hobby-uri :redcard: cam lipsesc din vocabularul meu dar daca ar fi sa numesc unul acela ar fi Jocurile pe calculator si animeurile.

Sunt in general o persoana lenesa dar daca ai reusit sa ma scoli de pe fotoliu vei vedea ca energia nu a fost irosita ci acumulata...

Incaodata scuze de intarziere si multa distractie pe acest forum

ruxx
24-06-08, 17:39
Welcome! Daca fetele m-au intampinat pe mine, acum eu te intampin pe tine (chiar daca tu iti duci viata pe aici de mai mult timp decat mine si tu esti cel care m-a invitat pe aici... si Maria)

Vre-un proiect comun in curand? Vre-un RPG, vre-un fic colectiv? ;)

Si poate iti expui si chipu pe la poze ;)

Scuze, acum am vazut ca mi-ai luat-o inainte si ti-ai aratat deja fetisoara :D