PDA

View Full Version : cam tarziu am aparut si eu...

ruxx
24-06-08, 15:30
Am picat si eu pe-aici, cam tarziu avand in vedere ca m-am inregistrat de vreo... cred ca 2 zile...

Neatza la toti care ma mai stiu de pe alte forumuri, neatza Maria, mi-a fost dor de tine :runninhappy: mi-a fost dor de voi toti si am venit sa vad ce mai faceti.

Pt cei care nu ma cunosc, neatza si lor ca am uitat sa le spun, si acum cate ceva despre mine (in cazul in care intereseaza pe cineva)

Sunt din Braila, am... destui anisori, sunt zodia varsator cu ascendent tot in varsator (putin obsedata de astrologie, deci cine mai e in zodie de aer sau foc?) Imi plac multe chestii desi sunt cam lenesa. Imi place sa ias cu prietenii, sa ascult muzica (nu-s prea pretentioasa, nu am o trupa favorita, dar printre preferate se afla Metallica, Guns&Roses, Nirvana, Lake of Tears etc.), sa ma plimb muuuuuuuuuult, sa ma plimb cu rolele dar nu mai stiu sa mai merg pe ele :drop: , imi place la munte, imi plac animeurile, dar de filme nu ma intrebati, nu m-au pasionat niciodata si daca am vazut 20 de filme in toata viata mea e bine. Mai am unele obiceiuri ciudate: ador sa fac baie, toata ziua sunt in cada. Daca am apucat sa intru in cada, stau minim 3 ore... cred ca cel mai mult am stat vreo 7-8 ore. Aaaa... era sa uit... sunt dinamovista. Caine pan' la moarte! Din pacate, desi imi place mult fotbalul, sunt sub orice critica la jucat... :kick:

Animeuri preferate... nu pot spune ca am vazut prea multe, dar din cele putine pe care le-am vazut, m-au impresionat mult Nana, 5 cm/sec, Death Note si Berserk. Altele care mi-au placut ar fi Naruto, Inuyasha, Angel Sanctuary, Elfen Lied, Paradise Kiss, Loveless si cam atat imi amintesc acum.

Daca mai vrea cineva sa ma intrebe ceva, raspund cu mare placere la orice intrebare. Sper sa ne impacam bine :byebye:

PS: Maria, felicitari pt forum! :loove2: La cat de bine a iesit, nu puteam sa lipsesc de aici. Si cred ca si pe Ludwig (pe care nu l-am unoscut pana acum, nice to meet you) trebuie sa-l felicit pt forum, nu?

Rena
24-06-08, 15:41
Salut, Ruxx-chan ^_^ mm...incantata de cunostinta si bine ai venit pe forum. Sper sa te faci comfortabila aici :blush:
Imi plac animeurile tale preferate si ador Guns&Roses ...Cat despre footbal: No comment...Doar zic ca avem echipe favorite...rivale ^_^"
Yay *Rase my hand* Sunt in zodie de foc: berbec(Aries)

Intrebari: Iti place sa citesti? (cateva carti favorite?) ^_^
Ce te-a atras cel mai mult la anime-ul Nana? (Observ ca mm...esti o fana inraita ^_^)
Eto...Eu nu stau atat de mult in cada, dar la mare...nu ma mai scoti din apa:
Intre mare si munte ce alegi? Ai spus ca-ti place muntele, dar se pare ca si apa ^_^" ...

Cam atat, inca o data: Bine ai venit pe forum.
*Hugs* si Have fun!

Maria
24-06-08, 15:42
Heeey, in sfarsit ai venit!! Sincer, eram dezamagita sa vad ca inca nu te inregistrasei dupa atata timp. Si inca un varsator ca mine!! :D

Ma bucur ca iti place forumul... probabil iti va placea si mai mult dupa ce voi schimba hostul cu ceva care sa nu faca atatea probleme. Ludwig... da, a avut si el o contributie, daca prezenta sa "impozanta" se pune la socoteala, sau just being pervie.

Astept, si vreau sa postezi cat mai mult, sa joci in RPG-uri, sa vezi daca iti place ideea de RP si sa incerci sa scrii... Vreau sa cred ca aceasta va fi un forum mult mai primitor si mai inteligent ca altele si ca nu vei incepe cu scuze ca "nu stiu cum sa fac asta" si "imi e teama de critici". :D

Berserk... Aici avem gusturi similare, este si intre favoritele mele. Death Note, m-a plictisit in partea a doua... too bad.

Bine ai venit!

ruxx
24-06-08, 16:39
Ce primire draguta, sunteti dulci toti si toate, deci cred k intr-adevar este un forum muuuult mai primitor. :uhhh:

Acum luam intrebarile in ordine:

Imi place sa citesc dar nu prea imi permite timpul, asa k in ultima vreme cam duc lipsa de citit. Mi-a placut mult Maitreyi de Eliade, Sanctuar de William Faulkner, The Great Gatsby de Scott Fitzgerald mi s-a parut interesanta, dar nu am terminat-o :drop:

Nana... probabil sunt atat de incantata pt ca inca ma "lupt" cu manga-ul cand am timp, deci e informatia "proaspata". Imi place foarte mult faptul ca e foarte realist, nu are un singur personaj principal, e destul de diferit, imprevizibil, personajele mi se par destul de bine-conturate, iar grafica este destul de buna. Modul in care este prezentata povestea, personal si "sensibil", sa-i zic asa si veridicitatea personajelor( in sensul ca nu exista personaje negative sau dominate de o singura trasatura), cred ca sunt detaliile care m-au atras cel mai mult la Nana.

Intre mare si munte aleg mulntele. E mai linistit, te relaxezi mai bine. Imi place si agitatia de la mare si toate tarabele cu chestii mici si inutile pe care sa-mi arunc banii, dar mi se pare ca la mare e mult prea multa lume si de cele mai multe ori persoane mai "de bani gata" si nu pot spune ca ma simt chiar in largul meu.

Ms inca o data de primire, Rena :loove2:

Maria, cum sa nu vin? Scuze de intarziere, dar acum sunt aici :0008:

De sfarsitul la Death Note si eu sunt ffff dezamagita... Near si Mello nu isi aveau locul acolo (si Near imi e cam antipatic). Din pct asta de vedere mi s-au parut mai bine gandite movie-urile.

De postat, o sa postez, promit! RPG-uri... as vrea sa incerc(dar nu am mai incercat pana acum asa k s-ar putea sa nu ma descurc prea bine). Altceva de scris, ma tenteaza ideea, dar trebuie sa recunosc si faptul ca imi e cam teama de critica :ang: Ma gandeam pt inceput poate incep sa mai transfer ficul de pe celalalt forum.

Ms si tie de primire :loove2:

Maria
24-06-08, 17:03
Excelent, ar fi o idee foarte buna, si poate in felul asta voi reusi sa incep si eu sa il citesc. Nu am destul timp, cu toate ca incerc din rasputeri sa ma descurc si sa citesc / comentez cat mai multe ficuri.

Eu din pacate nu am deloc inspiratie si I suck in tot ceea ce scriu acum. Asta e... Cred ca m-am stresat prea mult in ultimele luni.

ruxx
24-06-08, 17:32
Daca tu te plangi de inspiratie, noi muritorii de rand ce sa mai zicem? As fi vrut sa ma apuc sa mai scriu ceva, dar nu am nici o idee, nu stiu d unde sa o apuc. :sigh:

In cazul asta, sper sa ma apuc azi de tranferat si astept criticile tale. Ma bazez pe asta pentru ca stiu ca e intr-un scop bun. Si postand asa cate un capitol (mai sunt si foarte scurte) e mai usor de citit. Deci te astept cu o parere sincera si eventual ceva critici. ;)

Aveqetura
01-07-08, 11:37
Bun-venit ! Mă bucur că mai citesc nickuri cunoscute mie. Cāt priveşte participarea ta la RPG-uri sau scrierea de ficuri simte-te liberă să faci ceea ce-ţi place. Dacă eşti interesată de RPG-uri dă o tură prin secţiunea respectivă şi poate vei vedea vre-unul la care ţi-ar face plăcere să participi sau poate-ţi vin idei să deschizi chiar tu unul.
Şi pentru a nu crede cineva că eu am ceva cu tine sau că īntre noi două au existat divergenţe de opinii īţi doresc şdedere cāt mai lungă şi plăcută şi sper să “ne auzim” cāt mai des pe forum.

ruxx
01-07-08, 14:17
Ms mult, Arashi, gestul tau ma bucura foarte tare :uhhh:
Cat despre rpg-uri, inca nu m-am incumetat sa incerc asa ceva, dar imi surade ideea si o sa arunc o privire. Cine stie, poate o sa fim "colege de scris" sa zic asa. :runninhappy: Ms inca o data