PDA

View Full Version : Ganduri Stresante

NecroAngel
23-06-08, 18:47
ooc: "Numai eu, Melora, Philippe si Berith"

Moment in timp : In acelasi timp cu actiunea din "Vin si razbunare: reteta unei crime"

Julien se afla ca de obicei in biroul sau, acel loc reprezenta pentru el nu numai un loc pentru afaceri ci si un loc unde putea sta sa mediteze asupra lucrurilor. Imaginea focului il ajuta foarte mult sa se destinda si sa aibe o minte limpede atunci cand trebuia sa i-a o decizie.

'De ce oare nu s-a intors inca? Instructiunile i le-am intiparit bine in minte' statea intins pe canapeau din dreapta camerei, privirea era atintita spre focul ce aproape il hipnotizase. 'Raphael, arhanghel blestemat, trebuie sa suferi cele mai cumplite chinuri pentru umilinta mea'

Sari aproape ca aruncat de pe canapea 'Nu se poate! Oare ma dezamagit din nou?' si isi stranse pumnul puternic. O culoare rosie portocalie ii cuprinse bratul. Furia sa la gandul ca fiica lui ar putea sa-l umileasca iar era de necontrolat. Focul ce-i cuprindea mana era dovada acestui lucru.

'Trebue sa stiu. Melora, da Melora trebuie sa stie ce se intampla'. Spre deosebire de Esttela, Melora isi adora tatal si in plus era mai mult decat incantata sa-si parasca sora.

Welcome

To see more of this thread, please login or register.