PDA

View Full Version : Yay ^^!

Lidiee*
22-06-08, 21:52
Knockie-Knockiee! Lidiee is here.Well,cu ce pot sa incep?Numele meu este Lidia Ana-Maria,desi eu prefer ca oamenii sa ma strige Lidiee,Lia,Didi,dar in principiu Lidiee.Am 15 ani,but i'm like a little child ^___^.Iubesc animalele,ca majoritatea copiilor .Am un motan,Zazie [stiti voi se citeste in franceza,like my name-Lidiee],care are 5 ani si aproape 5 luni.He's my sunshine a.k.a lumina vietii mele,chiar nu stiu ce m-as face fara el.
Sunt o fire ambitioasa si cand imi propun ceva,reusesc,oricat de greu ar fii,nu ma las.Imi place viata,mi place sa fiu fericita,banuiesc ca tuturor le place asta :D,sa ies afara cu rolele,sa ma plimb dimineata devreme.:D
Prieteni?Am putini,dar nu ma plang..cel putin sunt prieteni adevarati,care ma ajuta si pe care-i iubesc.*yummy*.
Muzica?Avril Lavigne,o noua trauma a mea ,Greenday,Simple Plan,Him,Evanescence and the list continues.
Trecand la alt subiect,scoala..deocamdata sunt clasa a 10,defapt de-abia am trecut.Materii preferate ar fii istoria,romana.Carti preferate: Memoriile unei geishe [best book of my life]

si cu asta se incheie descrierea*blushes*

Rena
23-06-08, 15:08
Salut Lidiee-chan! Ma bucur sa te cunosc...MM eu nu fac franceza (ci germana), dar imi place numele pisicii si numele tau ^_^ Par foarte originale *hugs* Bine ai venit pe anime empire! :roses: Sper sa te distrezi aici si sa ai parte de tot ce-ti doresti ^^" Observ ca ai gusturi bune in muzica *blush*
Wow...ai 15 ani si esti in a 10-a? Super...SI eu am o colega tot de 15 in clasa (eu am 16) si trecem impreuna a 10-a. Have fun si bucura-te in continuare de copilarie (I'll do the same thing)
Welcome again...
*hugs*