PDA

View Full Version : Lack of ideas...

Aqemy
22-06-08, 20:07
...
Sincer nu stiu ce sa scriu. Foarte sincer. Si de la pranz incerc sa scriu ceva...cu riscul de a va plictisi.
Dar totusi, am zis ca "efortul" merita facut pentru unul din singurele forumuri ale caror regulament l'am citit.
Locul asta pare simpatic, and me being the history geek, I have no reason to dislike it [only if you kick me out XD]

Nu am avut timp pentru o raita la fanfiction cum obisnuiam, dar sper sa gasesc cate ceva cand ajung pe acolo. Obisnuiesc sa citesc si sa scriu, chiar daca in ultimul timp lenea [sa'i zic asa...], asa zis'a lipsa de inspiratie, m'a impiedicat sa pun prea mult creionul pe hartie. Sau l'am pus, dar nu a iesit ce trebuia sa iasa.

Anime'uri...FMA, DN, YYH, Naruto, Rozen Maiden...si lista e destul de lunga,avand in vedere ca niciodata nu m'am descurcat sa iau decizii. Muzica...rock ^^ da, stiu, toata lumea spune asta, dar mi se pare un gen de muzica foarte placut

Cred ca raman pe aici...userii sunt OK, din punctul meu de vedere, la fel si site'ul ^^

btw, I LOVE the monkeys you have as emotes XD

Voodoo Child
22-06-08, 20:14
Hey . Welcome to the board :p.

Nu m-ai plictisit ,sau poate ma plictisesc eu mai greu de fel si nu stiu :)).

Eu is din userii inutili dupa acest site ,nici nu scriu povesti ,nici nu sunt mod ceva :)) ,deci tr sa pun intrebari la muzica rock :p

Ce formatii asculti?

In sfarsit cineva care pomeneste FMA la anime-uri preferate ^:)^

I love monkeys too ,but onions pwns them :0008:

See you ! ^_^

Maria
22-06-08, 21:21
Multumesc pentru citirea regulamentului! *bow my head*

Stiu ca foarte putini citesc regulamentele, si crede-ma, a fost ceva munca la scrierea lui, ca sa nu vorbesc ca sunt maniaca cu gramatica si l-am corectat de nu stiu cate ori.

La fan fic, chiar as fi foarte fericita sa treci pe acolo, sa scrii, sa comentezi, pentru ca eu, spre rusinea mea, nu am timp sa trec pe acolo atat de des cat as vrea.

Bine ai venit! Daca ai si critici, nu ezita sa mi le spui.

Aqemy
22-06-08, 22:43
this is surely a warm welcome XD
Gratzy, sa nu mai spui ca esti printre userii inutili...fara useri nu se face nimic, si pari o persoana prea simpatica pentru a fi numita inutila XD [ :115: monkey XD era mai bine daca aveati broaste XD ]
trupe rock....Metallica, Panic! at the Disco, L'arc en Ciel, High and Mighty Color...poate Linkin Park or Good Charlotte XD
[nu puteam sa uit FMA ^^ unul dintre favorite XD

Maria, nu puteam trece peste un regulament atat de bine lucrat...stiu la ce te referi cand spui maniaca a gramaticii, profii mi'au bagat in cap obsesia cu logica in propozitie...dar nah, fiecare cu ale lui xD

La fanfic voi trece, din moment ce e printre categoriile care le frecventez cel mai des, si cu scris si cu comentat...iar de la critici crede'ma ca nu ma abtin ^^

Nice to meet both of you and thanks for the warm welcome again ^^