PDA

View Full Version : Living on the Edge

Mrs. February
09-05-10, 19:51
ooc: me and Ama.
i`ll use this for Cassandra.

bic:

Frig. Nervi. O sa-l omor. Cat de curand. E numai vina lui ca ne aflam aici, acum, in nenorocitul asta de frig din nenorocita asta de pestera, cu orice iesire blocata de nenorocita aia de zapada. Il urasc.

"Te urasc!"

Simteam nevoia sa il fac sa inteleaga asta putin mai bine decat il ajuta capsorul lui blond. Probabil ca ma agitam degeaba, caci ochii albastri imi oferira o privire plina de regret - fals, eram mai mult decat sigura - parca rugandu-ma sa ma calmez dracului pana nu fac un atac cerebral. Cum dracului sa ma calmez cand sunt blocata aici? E frig, dobitocule, frig, frig, tu stii ce-i aia? Avalansa idioata. Misiune idioata. Rusi idioti. Lume idioata!

M-am trantit intr-un colt, la o oarecare distanta de el, sprijinita de peretele rece si tare, strangand mai bine in jurul meu haina groasa. 'Macar nu sunt rusi pe-aici' mi-am spus, incercand sa privesc partea buna a lucrurilor. Ca si cand asta s-ar putea intampla vreodata. Am inchis ochii, lasand capul pe spate. Cautam o cale de iesire. Fiecare scenariu se termina cu mine intr-un sicriu, inghetata bocna. Nu, trebuia sa existe o alta optiune, o sansa pe care eu nu o vedeam. Trebuia.

Glasul lui m-a speriat, in mare parte din cauza ecoului. Tresarind, i-am aruncat o privire plina de furie, promitand moartea lenta si chinuitoare.

" Ce e? "

Welcome

To see more of this thread, please login or register.