₡ħαř₴ǤħřƨŦ
15-04-10, 22:13
Povestea mea a fost inspirata de un Video pe youtube care îmi aduce aminte de timpul meu de la "WoW" și am început sa scriu ^^ este prima me-a poveste asa ca nu mă rupeți la critica ^^ dar puteți sa ma criticați ^^ =))
Kicking Ass!
O poveste a unui Magician
A trecut de amiaza zilei și WesT era pe Calu lui în galopare spre centru orașului, iar intarsieze. ChaoS care deja ajunse cu o jumate de ora înainte în Centru orașului îl aștepta pe WesT.
WesT era un Paladin. De când era el mic îl cunoștea pe ChaoS, erau cei mai buni prieteni de la bun început. Cu 14 ani pași WesT în urmele tatălui sau și urmase „Drumul Lumini”(Path of the Light). Tatăl lui a muri în timpul Războiului și la lăsat pe WesT singur pe lume. Din ziua acea avuse ChaoS grija de el. ChaoS a încercat sa îl învețe tot ce știa el despre lumea în care trăiau, și un lucru foarte necesar pentru a deveni un Paladin foarte bun. Acela este a fi punctual. La ce ChaoS a eșuat după cum se vede....
ChaoS deja începuse sa citească Misiune. Era o misiune care îl duce pe el și pe WesT către Dalaran.
Dalaran era orașu în care se născuse Chaos, nu numai de aia a primit el misiunea, ci era și unul dintre Magicieni care aparține „Nobles of Stormwind”(Nobili din Stormwind), și era și în consiliul care ii dădeau sfaturi regelui.
ChaoS: WesT nu te ai învățat minte sa pleci mai devreme de acasă ! Spusese cu un zâmbet pe față.
WesT: Îmi pare râu, dar am avut o.. între .. ?? Ce ai jar pe tine ???
Gândindu-se WesT „aoleu cred că de data asta o sa mă omoare”
ChaoS: Nu ma enerva doar ți-am spus odată .....
ChaoS în gând: îl... îl.... îl o sa îl....
ChaoS întrerupt de WesT
WesT: Ok ok..... Misiune ?!?!
ChaoS în gând: În primu rând vine prea târziu.... și în al doilea rând ma bate la cap cu dresu asta stupid de pe mine aaaa!!!!!!! Ma jur dacă nu termine îl fac o oaie și îl trag după mine .... dar egal sa îi spun misiunea....
ChaoS: Trebuie sa mergem spre Alterac ...... la poalele dealului Alterac sa întâmplat ceva cu orașul Strămoșilor mai. Spioni din Stormwind au fost trimis acolo azi-dimineață .... nu sa întors niciunu din ei în viata. Numa un Raport la-m primit de la ei ca totu pare normal.
După ce îi povestise ChaoS misiune explicit și detaliat lu WesT îi și spuse de la cine au primito. Au primito de la regele lor personal „King Wirm”. A revenit din al patrulea război mare acu doua luni și a luat locul pe tron înapoi care era păzit de fiul lui Elwind.
Când auzise WesT ca misiune este data de Rege personala întrebase nerăbdător, și așteptând răspunsu lu ChaoS.
WesT: Cand plecam ?
.
ChaoS care era uimit ca WesT nu mai putea sa aștept-e sa plece spre Alterac. Răspunse rapid
ChaoS: Acuma.
WesT: Emmm... putem sa zburam de aicea?
Lu WesT era frica sa treacă prin portalu-rile lui ChaoS. Sa întâmplat o singura data ca sa nu ajungă la destinația dorita și din ziua aia lu WesT îi era o frica și o spaimă sa treacă prin portalu-rile lui ChaoS...
ChaoS: ?!?! Nu ! Fac un portal la Ironforge și de acolo Zburam!
ChaoS în gând: Încă îi este frica sa treacă prin ele de atunci.
WesT: Aoleu!
ChaoS: Taci odată!
ChaoS in gand: Îl bat ma jur ca îl bat dacă nu termina.
WesT: Ok ok .
Spusese West râzând
ChaoS începuse sa deseneze un simbol pe jos și sa concentreze magia sa asupra simbolului. Încerca sa creeze un Vortex. Numa în un Vortex se poate crea un portal stabil ca sa transporte persoane de la o destinație la alta. În timpu în care Chaos construia Vortexu se putea vedea, un joc și o splendoare de lumini roși, verzi, albastre, și galbene care dansau in jurul unei sfere negre care se făcea tot mai mare și mai mare. Câteva momente mai târziu Portalu era gata și eroi noștri pășeau unu du pa celalalt înauntru...
...Eroi noștri au ajuns cu bine în Ironforge și erau pe drum spre Hipogrifi.
WesT: Auu, Auu AAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaa!
Începuse WesT din senin sa zbiere....
ChaoS : Ce ai ma ai lua-to razna din-ou ?
ChaoS în gând: Mulțumesc Ada pentru asta, ca altfel îl băteam eu hehe...
WesT și cu Ada cei mai buni prieten. Ada îl musca de fiecare data, când ieșeau dintr-un portal pe WesT. Nu se știe pana azi de ce o făcea, dar o făcea cu drag și WesT exploda întotdeauna...
WesT: Nu... dar ma muscat javra aia de câine a lu Jon din-ou de picior.
WesT crede ca ChaoS o controla pe Ada și îl musca pentru faza cu dresu de mai înainte...
ChaoS : Ho doamne....
WesT: Sa vorbim de a lua-o razna?!?! CE ÎI CU ROCHIA AIA DE PE TINE ??
Începuse sa zbiere în gura mare WesT
ChaoS: .... ți-am explicat odată este costumul de Dres al „Nobles of Stormwind”(Nobili din Stormwind) ... și nu am ce sa fac dacă regele mia ordonat sa port dresu, dacă vreau sa aparțin consiliul lui.
ChaoS în gând: Din-ou a început cu dresu meu...
ChaoS: Asta-zi înainte de a primi misiunea de la el sa vezi ce distracție am avut la consiliu când am cerut din-ou sa schimbam dresările!
WesT: Ce tâmpenii ai făcut ?!?
ChaoS în gând: hmm.. ok o sa ii spun ce am făcut, numa ca sa îl enervez numa pentru aia....
ChaoS: E doar ma ști ca nu sunt întreg la cap. I-am cantat melodia mea meu.
Spusese ChaoS cu un zâmbet diabolic pe fata.
WesT: Nu te rog nu nu începe sa cânți din-ou ca o sa mor aicea lângă tine.
Dar a fost spusa prea târziu de la WesT, ChaoS începuse deja sa cante.....
I've been kicking ass since the dawn of time
I'm just a killing man that's reached my killing prime
I burn and I plunder as it suits my desire
The weapon of my choice is "great balls of fire"
So why, I ask, it just doesn't make much sense
That a man of my stature should have to wear a dress
I mean what, may I inquire, were you thinking on that day
When you conjured up for a man like me a robe that looks so gay
I was taught my craft at the dawn of pain
You may not like my methods but you'll surely know my name
I just think incendiary thoughts and my hands burst into flames
A few moments later and you'll never be the same
So if you're embarrassed and you hang your head in shame
You'd like an opportunity to redeem your worthy name
Well just remember this: when next you look to kill
That a man who's truly skilled can look quite good in twill .
...... după melodia lui înspăimântătoare(în felul și halu care cântă) spusese..
ChaoS: Na el și el zise:
King Wirm: Poti sa îmi spui poezia ta cât vrei dar, Dresu asta este cel ma puternic de magie Arcana și numa unu ca tine poate sa ii folosească tot potențialu.
ChaoS: Da maiestate.
WesT nu a putut sa creada ce a auzit din gura lu ChaoS.
WesT: Ce ?!?
ChaoS: Ma jur la barba lui Antonidas ca asa a spus!
WesT: Hmm sa fie făcut din ....
Spuse WesT cu o chip surprins!
ChaoS: Nici sa nu îndrăznești sa pui ....
Spuse cu o fata asa de încruntat încât aproape picase West în cur.
WesT: O..o.oo ...okk kk....
Raspunse WesT înspăimântat.
Restul drumului prin Ironforge spre Hipogrifi nu vorbise nici care dintre ei. ChaoS se gândise despre misiune și ce vor face acolo. WesT de partea lui vroia sa știe mai mult despre dresu care era pe ChaoS.
ChaoS: Na am ajuns hai sa luam 2 Hipogrifi și sa zburam.
WesT: Ok.
ChaoS: Andril 2 Hipogrifi spre Sautshore.
Andril: Cum doriți domnule.
Urcându-se pe Hipogrifi zboru spre Sauthshore începuse......
To be continued....
Kicking Ass!
O poveste a unui Magician
A trecut de amiaza zilei și WesT era pe Calu lui în galopare spre centru orașului, iar intarsieze. ChaoS care deja ajunse cu o jumate de ora înainte în Centru orașului îl aștepta pe WesT.
WesT era un Paladin. De când era el mic îl cunoștea pe ChaoS, erau cei mai buni prieteni de la bun început. Cu 14 ani pași WesT în urmele tatălui sau și urmase „Drumul Lumini”(Path of the Light). Tatăl lui a muri în timpul Războiului și la lăsat pe WesT singur pe lume. Din ziua acea avuse ChaoS grija de el. ChaoS a încercat sa îl învețe tot ce știa el despre lumea în care trăiau, și un lucru foarte necesar pentru a deveni un Paladin foarte bun. Acela este a fi punctual. La ce ChaoS a eșuat după cum se vede....
ChaoS deja începuse sa citească Misiune. Era o misiune care îl duce pe el și pe WesT către Dalaran.
Dalaran era orașu în care se născuse Chaos, nu numai de aia a primit el misiunea, ci era și unul dintre Magicieni care aparține „Nobles of Stormwind”(Nobili din Stormwind), și era și în consiliul care ii dădeau sfaturi regelui.
ChaoS: WesT nu te ai învățat minte sa pleci mai devreme de acasă ! Spusese cu un zâmbet pe față.
WesT: Îmi pare râu, dar am avut o.. între .. ?? Ce ai jar pe tine ???
Gândindu-se WesT „aoleu cred că de data asta o sa mă omoare”
ChaoS: Nu ma enerva doar ți-am spus odată .....
ChaoS în gând: îl... îl.... îl o sa îl....
ChaoS întrerupt de WesT
WesT: Ok ok..... Misiune ?!?!
ChaoS în gând: În primu rând vine prea târziu.... și în al doilea rând ma bate la cap cu dresu asta stupid de pe mine aaaa!!!!!!! Ma jur dacă nu termine îl fac o oaie și îl trag după mine .... dar egal sa îi spun misiunea....
ChaoS: Trebuie sa mergem spre Alterac ...... la poalele dealului Alterac sa întâmplat ceva cu orașul Strămoșilor mai. Spioni din Stormwind au fost trimis acolo azi-dimineață .... nu sa întors niciunu din ei în viata. Numa un Raport la-m primit de la ei ca totu pare normal.
După ce îi povestise ChaoS misiune explicit și detaliat lu WesT îi și spuse de la cine au primito. Au primito de la regele lor personal „King Wirm”. A revenit din al patrulea război mare acu doua luni și a luat locul pe tron înapoi care era păzit de fiul lui Elwind.
Când auzise WesT ca misiune este data de Rege personala întrebase nerăbdător, și așteptând răspunsu lu ChaoS.
WesT: Cand plecam ?
.
ChaoS care era uimit ca WesT nu mai putea sa aștept-e sa plece spre Alterac. Răspunse rapid
ChaoS: Acuma.
WesT: Emmm... putem sa zburam de aicea?
Lu WesT era frica sa treacă prin portalu-rile lui ChaoS. Sa întâmplat o singura data ca sa nu ajungă la destinația dorita și din ziua aia lu WesT îi era o frica și o spaimă sa treacă prin portalu-rile lui ChaoS...
ChaoS: ?!?! Nu ! Fac un portal la Ironforge și de acolo Zburam!
ChaoS în gând: Încă îi este frica sa treacă prin ele de atunci.
WesT: Aoleu!
ChaoS: Taci odată!
ChaoS in gand: Îl bat ma jur ca îl bat dacă nu termina.
WesT: Ok ok .
Spusese West râzând
ChaoS începuse sa deseneze un simbol pe jos și sa concentreze magia sa asupra simbolului. Încerca sa creeze un Vortex. Numa în un Vortex se poate crea un portal stabil ca sa transporte persoane de la o destinație la alta. În timpu în care Chaos construia Vortexu se putea vedea, un joc și o splendoare de lumini roși, verzi, albastre, și galbene care dansau in jurul unei sfere negre care se făcea tot mai mare și mai mare. Câteva momente mai târziu Portalu era gata și eroi noștri pășeau unu du pa celalalt înauntru...
...Eroi noștri au ajuns cu bine în Ironforge și erau pe drum spre Hipogrifi.
WesT: Auu, Auu AAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaa!
Începuse WesT din senin sa zbiere....
ChaoS : Ce ai ma ai lua-to razna din-ou ?
ChaoS în gând: Mulțumesc Ada pentru asta, ca altfel îl băteam eu hehe...
WesT și cu Ada cei mai buni prieten. Ada îl musca de fiecare data, când ieșeau dintr-un portal pe WesT. Nu se știe pana azi de ce o făcea, dar o făcea cu drag și WesT exploda întotdeauna...
WesT: Nu... dar ma muscat javra aia de câine a lu Jon din-ou de picior.
WesT crede ca ChaoS o controla pe Ada și îl musca pentru faza cu dresu de mai înainte...
ChaoS : Ho doamne....
WesT: Sa vorbim de a lua-o razna?!?! CE ÎI CU ROCHIA AIA DE PE TINE ??
Începuse sa zbiere în gura mare WesT
ChaoS: .... ți-am explicat odată este costumul de Dres al „Nobles of Stormwind”(Nobili din Stormwind) ... și nu am ce sa fac dacă regele mia ordonat sa port dresu, dacă vreau sa aparțin consiliul lui.
ChaoS în gând: Din-ou a început cu dresu meu...
ChaoS: Asta-zi înainte de a primi misiunea de la el sa vezi ce distracție am avut la consiliu când am cerut din-ou sa schimbam dresările!
WesT: Ce tâmpenii ai făcut ?!?
ChaoS în gând: hmm.. ok o sa ii spun ce am făcut, numa ca sa îl enervez numa pentru aia....
ChaoS: E doar ma ști ca nu sunt întreg la cap. I-am cantat melodia mea meu.
Spusese ChaoS cu un zâmbet diabolic pe fata.
WesT: Nu te rog nu nu începe sa cânți din-ou ca o sa mor aicea lângă tine.
Dar a fost spusa prea târziu de la WesT, ChaoS începuse deja sa cante.....
I've been kicking ass since the dawn of time
I'm just a killing man that's reached my killing prime
I burn and I plunder as it suits my desire
The weapon of my choice is "great balls of fire"
I was taught my craft at the dawn of pain
You may not like my methods but you'll surely know my name
I just think incendiary thoughts and my hands burst into flames
A few moments later and you'll never be the same
So if you're embarrassed and you hang your head in shame
You'd like an opportunity to redeem your worthy name
Well just remember this: when next you look to kill
That a man who's truly skilled can look quite good in twill .
...... după melodia lui înspăimântătoare(în felul și halu care cântă) spusese..
ChaoS: Na el și el zise:
King Wirm: Poti sa îmi spui poezia ta cât vrei dar, Dresu asta este cel ma puternic de magie Arcana și numa unu ca tine poate sa ii folosească tot potențialu.
ChaoS: Da maiestate.
WesT nu a putut sa creada ce a auzit din gura lu ChaoS.
WesT: Ce ?!?
ChaoS: Ma jur la barba lui Antonidas ca asa a spus!
WesT: Hmm sa fie făcut din ....
Spuse WesT cu o chip surprins!
ChaoS: Nici sa nu îndrăznești sa pui ....
Spuse cu o fata asa de încruntat încât aproape picase West în cur.
WesT: O..o.oo ...okk kk....
Raspunse WesT înspăimântat.
Restul drumului prin Ironforge spre Hipogrifi nu vorbise nici care dintre ei. ChaoS se gândise despre misiune și ce vor face acolo. WesT de partea lui vroia sa știe mai mult despre dresu care era pe ChaoS.
ChaoS: Na am ajuns hai sa luam 2 Hipogrifi și sa zburam.
WesT: Ok.
ChaoS: Andril 2 Hipogrifi spre Sautshore.
Andril: Cum doriți domnule.
Urcându-se pe Hipogrifi zboru spre Sauthshore începuse......
To be continued....