PDA

View Full Version : Aaaa...^^

Hana
21-06-08, 01:35
Avand in vedere ca 'somnul' asta ma omoara o sa fac o scurta prezentare...
Alexandra desu :) . Sunt craioveanca si am o minunata varsta de...13 ani :-< .
Ma plictisesc repede de oricine si orice. Printre multe alte pasiuni ale mele respiratul ocupa un loc special...mai ales in fata computerului tastand o prezentare si cautand ceva hentai incest si incercand sa vizionez Little Monica care din pacate si loliconu asta se gaseste cu chiu cu vai. Ador manga smut/mature si mai ales manga drama. Animeuri sunt multe dar cel mai mult imi plac cele yuri si in special Darker than Black urmat de Ghost in the Shell [din pacate neterminat :onlyif: ]Imi place sa critic si sunt cea mai incapatanata persoana pe care am cunoscut-o[daca imi intra in cap ca lumea se autodistruge maine asa trebuie sa fie :) ]. Nu imi plac o gramada de lucruri ( : | si cum lenea asta ma omoara nu o sa le enumar acum.
Ah si sa nu uit :) , imi plac multe chestii horror si H stuff ^^ .
Alte intrebari? ^^

Maria
21-06-08, 10:58
Esti din acelasi oras cu Undomiel, Akeginu si cu "majestatea" sa Ludwig - iar daca nu stii cine e, fii pe pace, ai sa afli imediat ce termina sesiunea si incepe sa scrie.

Chiar daca nu crezi, 13 chiar E o varsta minunata, eu zic sa profiti de ea cat poti. Contrar a ceea ce se crede, scoala nu e cimitirul tineretii, dar serviciul chiar da, asa ca... Nu iti dori sa cresti.

Intrebari, eto... ce zodie esti? De asemenea, ce animeuri iti plac?

In incheiere, bine ai venit la noi!

Hana
21-06-08, 11:10
@Maria
Eu sunt suparata ca am 13 si ca eu cresc :hitvoodoo: ... Vreau sa raman la varsta asta :-< .
Sunt Berbec >:) , berbecii sa inteleg foarte bine cu varsatorii :) . Eu am ce am cu astrologia @.@ .
Imi plac muuulte @.@ mai ales Darker than black,Ghost in the shell,Death Note,Strawberry panic,Naruto and so on [tre sa mai verific lista].
Ludwig? Ah perversitatea in persoana? :) Cred ca am o vaga idee.