PDA

View Full Version : Ludwig Kakumei

Lycoris
13-04-10, 10:53
http://i349.photobucket.com/albums/q367/creme_de_cassis/ludwig.jpg
Genre:Horror,Romance
Author:Kaori Yuki
Volumes:4

Ludwig Revolution(Ru-dovihhi Kakumei) este o manga horror creata de Kaori Yuki.Este vorba despre un print pe nume Ludwig(Lui) care este obligat de tatal sau sa-si gaseasca sotie potrivita(prin potrivita vrea sa zica vie),nu ca femeile pe care le aduce adesea la castel.
Impreuna cu servitorul sau Wilhelm,pleaca in calatorie pentru a gasi printele din povestile clasice,sprerand ca una sa fie potrivita pentru a-i fi sotie.(potrivita la sani,mai degraba :-? )

Parere personala:Grafica este nemaipomenita(lucru de care nu ma mir avand in vedere cine e autoarea) si povestea la fel.Mi-a placut Ludwig rau de tot in primul capitol (nu ca acum nu mi-ar place) cand l-am vazut langa colectia lui de cadavre de femei. xD Wilhelm e adorabil,e pur si simplu adorabil.<3 I'd like a humble servant like that too. <3 Personaje preferate : Dorothea ( :hohoho: the crazy,perverted witch),Lisette(Red Riding Hood; the sadistic criminal),Wilhelm (the humble servant) and Ambelgra,the Queen.( :peace: asa mama,asa fiu...mi-a placut ce i-a facut regelui. roflmao) :)

Mie mi-a placut.Dupa Angel Sanctuary cred ca e cea mai buna creatie a lui Kaori Yuki.
Lectura placuta! :)

Welcome

To see more of this thread, please login or register.