PDA

View Full Version : ... new arrival ...

Ellette
18-06-08, 21:20
Cateva cuvinte despre mine deci...
Ma numesc Monica, am 15 ani, locuiesc in orasul Iasi, abia am trecut de gimnaziu, eleva la liceu in sfarsit. Nu stiu daca sunt chiar fan anime, dar cu siguranta ma bucur sa gasesc unul bun si sa il vizionez. Primul anime pe care l-am vazut a fost Kaleido Star, pe care cred ca o sa il tin minte mult timp. Pe urma, am mai vazut Air Tv ( si Air Movie) , Naruto ,Bleach ,Inuyasha, Vampire Knight, I love my little sister ( cred ca asta e numele) , Fruits Basket, Sailor Moon ...
Imi place sa socializez, sa cunosc lume noua, sa citesc ce scriu altii. Mai nou, am devenit obsedata de ficurile ( M rated) de pe fanfiction.net.
Urasc sa vorbesc numai eu si celelalte persoane din jur sa stea mute. Ma calca pe nervi sa fiu contrazisa, chiar si cand nu am dreptate.
Imi doresc din tot sufletul sa fac dans de societate, deoarece am descoperit ca e cat de cat diferit de dansul sportiv, si de asemenea, vreau sa invat sa cant la pian.
Imi place muzica de relaxare, clasica chiar. Ascult cu placere, totusi , si anumite melodii de la Nightwish si Within Temptation.
Mi-ar place sa scriu mai des si sa primesc critici, pentru a deveni mai buna.
Sunt fascinata de astrologie, de tot ce e legat de acest subiect. Doresc,cand o sa cresc, sa devin psiholog .
As mai avea de zis multe, dar mai bine ma opresc. Ma bucur, totusi , sa fiu cetatean in aceasta imparatie. :hihihi:

Kamichu
19-06-08, 00:37
ellette bun venit pe site!
Ma numesc Camy si imi pare bine sa te cunosc. Ca si tine si eu am 15 ani si am terminat invatamantul gimnazial .
Sincer...de cand ma stiu mi-am dorit sa invat sa cand la pian , dar mi s-a parut o prostie...nu stiu de ce, insa ma bucur ca nu sunt singura care vrea sa invete.
Nu stiu daca ma vei crede ,insa si mie imi placea acum un an astrologia, poate si acum ma mai pasioneaza, insa nu la fel de mult.
Muzica clasica? Cred ca ascult foarte rar, mai ales cele instrumentale.
O yeah...Within Temptation:X:X:X i just love them :X:X.
Iti urez inca odata bun venit, sa-ti faci prieteni, and have fun ^^
Hugs>:D< Chuu:* and Ja Ne!

majin_vegeta
19-06-08, 09:08
Se pare ca avem siameze aici!super tare..dar ma intreb..aveti aceleasi preferinte si la...:blush: !!
In fine..bun venit,bun gasit spor la postat,aveti grija de voi,nu vorbiti cu strainii si nu acceptati nimic de la straini!Ne auzim pe forum...

Maria
19-06-08, 10:14
Si eu ma bucur sa am inca un cetatean in Imperiu!!

Bine ai venit, Ellette, am citit cate ceva din ceea ce ai postat pe aici si am convingerea ca ne vom intelege foarte bine. Imi place cum ai argumentat la topicul cu moartea.

Intrebare, cu scuzele mele daca gresesc.

Daca mai esti inregistrata pe alte forumuri, imi spui si mie nick-ul? - asta in mare parte din cauza ca este posibil sa ne cunoastem, dar acum, avand nick-uri schimbate, sa nu mai stiu exact cu cine vorbesc...

Voodoo Child
19-06-08, 11:02
Bine ai venit , Ellete!

Eu implinesc 15 in 8 zile :(( si nu ma bucur ca devin elev de liceu *sigh*.

Nici mie nu-mi place sa ma contrazica cineva si cand nu am dreptate :D .Dar in ultimul timp ii las sa vorbeasca :P

Primele mele 2 anime-uri in afara de DG/Pokemon ,au fost Captain Tsubasa si Yu Yu Hakusho :)).

In legatura cu pianul si eu as vrea ,dar o orga e scumpa si mi se pare cam tarziu deja. Pot spune ca stiu sa cant Lilium cu o mana pe o orga de jcuarie =)).

Ca tot a venit vorba de orga ,asta ma duce cu gandul la Tuomas Holopainen ,hihi. Nightwish e una din formatiile mele preferate ,daca nu chiar pe primul loc.
WT nu-mi place ,nu suport vocea lui Sharon ,dar fiecare cu opinia lui :-?

Daca vrei sa devi psiholog ,presupun ca optiunile tale la liceu sunt inclinate spre > filologie-stiinte sociale.

Meh , see ya !

Ellette
19-06-08, 12:08
camy_dark_angel: nu e o prostie sa inveti sa canti la pian, cel putin asa cred eu. Am inceput sa ascult Within Temptation nu demult si imi place la nebunie. Deci, se pare ca avem multe in comun. Ma bucur sa te cunosc.
majin_vegeta: Merci de urari. Chestia cu strainii...vorbesc fara nicio problema cu ei.
Maria: Pai, ma stii deja. zweet_mony -> fan infocat al ficurilor tale, in special Dancing in the Dark. Si eu ma bucur sa fiu aici , am mai zis asta deja, dar nu strica sa repet.
Gratzy: Sincer, nu ma asteptam sa vad mai multe persoane de 15 ani aici. Nu intreba de ce, pentru ca nu stiu nici eu. Si in acelasi timp, persoane care ar vrea sa studieze pianul. Deja ma simt ca acasa.
Multumesc mult de urari si ne mai vedem/citim in imperiu. :hmmm: