PDA

View Full Version : `ello

BlackGun
14-01-10, 19:35
So, hm recent m-am înregistrat pe site, dar nu am postat nicăieri şi azi dacă tot am avut niţel timp liber şi nu am fost stresată m-am decis să postez şi aici. În general introducerile mi se par cele mai interesante, dar oricum să revenim. Numele, hm...nee nu cred că mai contează lucrul asta, am 15 ani. Fac 16 ani pe 17 iunie, de abia aştept....Îmi plac mult mangaurile, anime am vazut, mai văd aşa episoade din Soul Eater şi din KHR, dar manga....... o citesc mereu, mereu. Unele dintre genurile mele preferate sunt shoujo şi romance, îmi place genul psihologic şi horror. Îmi place şi fantasy-ul, dar astea ar fi genurile care îmi plac, în rest citesc mangauri în prostie de orice gen, dacă mangaul e bun.

About me...hm, sunt cam....foarte, prea, mult ciudată, câteodată mă apucă stări aiurea de depresie, dar îmi revin datorită prietenilor mei cei mai buni. Cei mai buni friends din toată lumea, nu mă laud dar aşa îi consider eu. Oricum îmi place Japonia foarte tare, nu ştiu japoneză dar sper că mă voi apuca să învăţ. Scriu cu diacritice căci îmi place să înţeleagă userul ce anume spun, exact.

Ascult muzicăăăăăăă......ador muzica. Învăt cu muzică şi mă relaxez. Trupe...3DG, Undead Hollywood, Nickelback, Metallica, Guns'n'Roses, Seether, bine deprinde şi de stare şi dispoziţia mea. Nightwish, Epica, Korn, Slipknot, AnCafe, Gackt, MYV....etc.

Dacă aveţi întrebări. întrebaţi....oh şi yeah am citit regulile^^

jude
14-01-10, 19:54
Hello there "hmm...nee nu cred ca mai conteaza" ((:

Inainte sa apara hoarda de copiatori malefici te voi instiinta personal ca exista o treaba in stanga jos a paginii magnificului forum de unde poti sa schimbi skinul default in oricare ai tu chef (si te avertizez ca vei avea de ales intre vreo 30+ optiuni, deoarece Imparateasa este foarte preocupata de partea estetica<3)

Asadar, iti doresc sedere placuta si faptul ca ai citit regulamentul este perfect (desi ai distrus placerea sadica a unora sa te sfatuiasca sa il citesti).

Intrebari: in legatura cu ce gen de literatura preferi, cartea/autorul preferat, filme, ce numar porti la pantofi... nu stai, asta nu ^^

Have a nice day! >:D<

eileen
14-01-10, 20:29
Heya ^^

Bine ai venit in imperiu, sper sa iti placa aici si sa gasesti chestii/ chestiute/ chestioare care sa te intereseze.
A, da, daca te ratacesti pe aici recomand 'Home', mie mi se mai intampla >.>'

Umm, esti din orasuuul... ?
Iti place sa scrii/ desenezi?

Hmmm, bine ai venit si postare placuta! ^^

>:D<,
Vero.

Love
17-01-10, 19:25
S-a trezit si Love sa mai treaca pe aici ... :whistle:

Deci ... 15 ani ?Si faci 16 in vara ?O sa ne intelegem ! :hmmm:

Revenind acum la motivul pentru care ma aflu aici ... deci, intampinarea si urarile, si alea, alea ... Ai o descriere destul de completa, iar Buffix si eileen au cam pus toate intrebarile, dar lasa ca mai gasesc eu ceva ... in cele din urma.

Iti place sa faci fotografii ?Care este materia ta preferata ?(la scoala)

Uite ... cam atat ... nici nu vreau sa te stresez si nici nu prea mai am idei, asa ca, inca o data, welcome, ne vedem pe forum si ... distractie placuta pe aici ! :byebye: