BlackGun
14-01-10, 19:35
So, hm recent m-am înregistrat pe site, dar nu am postat nicăieri şi azi dacă tot am avut niţel timp liber şi nu am fost stresată m-am decis să postez şi aici. În general introducerile mi se par cele mai interesante, dar oricum să revenim. Numele, hm...nee nu cred că mai contează lucrul asta, am 15 ani. Fac 16 ani pe 17 iunie, de abia aştept....Îmi plac mult mangaurile, anime am vazut, mai văd aşa episoade din Soul Eater şi din KHR, dar manga....... o citesc mereu, mereu. Unele dintre genurile mele preferate sunt shoujo şi romance, îmi place genul psihologic şi horror. Îmi place şi fantasy-ul, dar astea ar fi genurile care îmi plac, în rest citesc mangauri în prostie de orice gen, dacă mangaul e bun.
About me...hm, sunt cam....foarte, prea, mult ciudată, câteodată mă apucă stări aiurea de depresie, dar îmi revin datorită prietenilor mei cei mai buni. Cei mai buni friends din toată lumea, nu mă laud dar aşa îi consider eu. Oricum îmi place Japonia foarte tare, nu ştiu japoneză dar sper că mă voi apuca să învăţ. Scriu cu diacritice căci îmi place să înţeleagă userul ce anume spun, exact.
Ascult muzicăăăăăăă......ador muzica. Învăt cu muzică şi mă relaxez. Trupe...3DG, Undead Hollywood, Nickelback, Metallica, Guns'n'Roses, Seether, bine deprinde şi de stare şi dispoziţia mea. Nightwish, Epica, Korn, Slipknot, AnCafe, Gackt, MYV....etc.
Dacă aveţi întrebări. întrebaţi....oh şi yeah am citit regulile^^
About me...hm, sunt cam....foarte, prea, mult ciudată, câteodată mă apucă stări aiurea de depresie, dar îmi revin datorită prietenilor mei cei mai buni. Cei mai buni friends din toată lumea, nu mă laud dar aşa îi consider eu. Oricum îmi place Japonia foarte tare, nu ştiu japoneză dar sper că mă voi apuca să învăţ. Scriu cu diacritice căci îmi place să înţeleagă userul ce anume spun, exact.
Ascult muzicăăăăăăă......ador muzica. Învăt cu muzică şi mă relaxez. Trupe...3DG, Undead Hollywood, Nickelback, Metallica, Guns'n'Roses, Seether, bine deprinde şi de stare şi dispoziţia mea. Nightwish, Epica, Korn, Slipknot, AnCafe, Gackt, MYV....etc.
Dacă aveţi întrebări. întrebaţi....oh şi yeah am citit regulile^^