PDA

View Full Version : Salutare (^_^)

Akary
16-06-08, 13:03
Salutare tuturor!

Sunt o fata de 17 ani din Ploiesti care adora plimbarile lungi, dar e in stare sa petreaca ore intregi cu o carte in mana sau in fata unui anime sau film. Ca autori, defapt autoare pt ca sunt amandoua tipe, preferatele mele sunt Agatha Cristie si Ann Rice, iar ca poet Nichita Stanescu, dar imi plac si Bacovia si Marin Sorescu).

Hobby-ul meu principal sunt pozele, imi place sa imortalizez momentele petrecute alaturi de prieteni sau sa arat ca unele detalii aparent banale ale lumii inconjuratoare au un anumit farmec.

Ador teatrul. Mi se pare foarte interesanta ideea de a putea fi, pentru scurt timp, altcineva, de a experimenta ceva nou, de a exprima in felul acesta anumite idei sau de a trage semnale de alarma cu privire la anumite lucruri care se intampla in societatea in care traim.

Imi place de asemenea sa ma pierd printre melodiile pe care le ascult in fiecare zi (ex: Travka). Ascult mai mult rock/metal, dar imi plac si alte genuri (in afara de manele, astea sunt exculse).

Anime-uri preferate: Hellsing, Black Blood Brothers, Angel Sanctuary, Death Note, Darker than Black, Gravitation, Spiral etc

In rest sper sa ajungem sa ne cunostem mai bine prin ideile pe care le exprimam pe forum pentru ca de multe ori ceea ce spune/scrie o persoana poate fi o modalitate mai buna de a o cunoaste decat o descriere pe care si-o face singur/a.

Maria
16-06-08, 13:10
Buna! Semeni surprinzator cu mine, mai ales partea cu teatrul, ma regasesc in ea. De fapt, mint. Regasesc in ce ai spus tu pe aceea care am fost inainte sa dau la facultatea de drept - proasta idee, crede-ma. Esti cumva varsator?

Ai schimbat cumva nick-ul folosit pe alte forumuri?

In rest, bun venit la noi pe forum, sper sa te simti cat mai bine (cliseic, dar sunt sincera), iar daca observi ceva care te deranjeaz,s au pur si simplu care crezi ca ar trebui imbunatatit, nu ezita sa imi dai pm sau sa scrii la Oficiul Postal impresiile.

Rena
16-06-08, 13:15
Buna, Akary-chan! Bine ai venit pe Anime Empire! *hugs* Sper sa te faci curand comfortabila aici...Eto...site-ul nu a fost inca inaugurat *dar va fi curand*...si atunci chiar te ve simti ca acasa..Toti sunt prietenosi si sigur vei reusi sa-ti faci multi prieteni *Shiny eyes*
Intrebari: Ce genuri de filme te atrag? Cateva titluri bune?
Si abia astept sa te vad si pe la cercul literar...Stiu ca ai talent... *Have fun!*

Akary
16-06-08, 13:24
Bine v-am gasit >:D<:)

Nu sunt varsator, ci capricorn :D

Pe alte forumuri am folosit numele asta si cel de Shalimar in general (mai sunt mici exceptii, dar nu mai tin minte toate numele si nici nu am stat prea mult pe forumurile alea), dar nu prea am mai vizitat forumuri in ultima vreme si mi se facuse dor.

In general imi plac filmele politiste, de actiune, cele psihologice si comediile, dar nu numai. Ca titluri: The Prestige, Piratii din Caraibe, Crossing Jordan, The Butterfly Effect, Eternal Sunshine of a Spotless Mind, Azumi, Les Mizerables si multe altele.

---
P.S.: Sunt grozave emoticoanele, imi plac mult. (si nu ma refer doar la cele yahoo, ci in special la celelalte.

Sweet Kid
21-06-08, 19:38
Hellou Akary`chan!:yaay: Ma bucur sa te cunosc ;) Sa stii ca si eu ador pozele :x si rocku`!!!
Sper sa ne intelegem bine si sa iti placa forumul. Si daca Rena are dreptate si tu ai talent la scris o sa fiu cu siguranta printre cititorii tai!!
App, sa stii ca si surioarele mele mai mici sunt capricorn :x

Ne mai vedem ;)