PDA

View Full Version : Vorbiti cu moderatorul

CyBeR
21-12-09, 23:27
Seara buna dragi corespondeti ai acestei sectiuni. Ca proaspat moderator al acestui mic colt de lume, cred ca ar fi indicat pentru mine sa incep lucrul cu dreptul si sa ma apuc direct de treaba, sa vedem ce se intampla.

In planurile mele imediat viitoare se afla urmatoarele:
-actualizare (IN SFARSIT!) a indexului de lucrari de la aceasta sectiune;

-verificarea amanuntita (ca parte a punctului de deasupra de altfel) a tuturor lucrarilor de la aceasta sectiune, pentru a vedea cele la care nu s-a postat de foarte multa vreme si cele care ar merita sa faca o tura pe la ATELIER;

-initierea unui concurs cu un premiu sau doua, dar cel mai probabil dupa ce ne intoarcem toti cu burtile pline dupa sarbatori (si ceva bani in buzunar eu);

-atentionarea userilor in legatura cu NOUA REGULA (http://www.anime-empire.ro/forum/showthread.php?t=51) (READ IT!) si modificarea in consecinta a topicurilor in cauza pe care le au respectivii.

Bun...asta-i in mare ce vreau eu sa fac in perioada urmatoare. Transparenta, nu alta.

Acum, n-am facut topicul ca sa ma laud cu harnicia mea.
Pentru cei ce au sugestii sau plangeri in legatura cu mersul sectiunii acesteia, va invit sa le postati si sa le gasim solutii, poate chiar sa le implementam pana la urma.

Nu zic ca m-ar deranja sa aud greierii pe aici...ar insemna ca totu merge uns si de mine nu prea-i nevoie. Dar in general nu prea-i asa treaba.
Asa ca...daca aveti ceva de zis...POST ON!

Welcome

To see more of this thread, please login or register.