PDA

View Full Version : Sup?

Shaddox
15-06-08, 21:45
Shaddox here, a.k.a. Sorin Lascu. Exista posibilitatea ca unii dintre voi sa ma stie deja. Am 19 ani si sunt din orasul celor 7 coline (adica Iasi).

Hobby-urile mele sunt tehnologia si dezvoltarea ei (adica nu partea simpla si cat mai cosmpolitana), computer science, anime/manga (normal, ca altfel nu eram si pe aici :) ) , filme (mai ales alea vechi, astea noi facute de Hollywood mi se par destul de banale si cliseice), carti si benzi desenate.

Daca ar fi sa am un gen preferat, acela ar fi science-fiction. De mic l-am imbratisat. Asa ca ar fi cazul sa incep cateva mici listute, cate trei-cinci itemi fiecare :)

Carti preferate :

Zeii insisi (Isaac Asimov)
Materia (Iain M. Banks)
Caves of Steel (Isaac Asimov)
Dune (Frank Herbert)

Eroi de benzi desenate preferati:

Spider Jerusalem
Batman
Deadpool

Anime preferate :

Dragonball, Dragonball Z, Dragonball GT
Shigurui
Lucky Star
Claymore
Cowboy Bebop

Manga preferate :

Hellsing
Cowboy Bebop + Shooting Star
Neon Genesis Evangelion
Shigurui

Filme preferate :

Some Like it Hot
Angels with Dirty Faces
Planeta Maimutelor

Seriale preferate

Star Trek : Voyager
Star Trek : The Next Generation
Ned and Stacy

Artisti Muzicali Preferati :

Anthrax, Metallica, Slayer, Megadeth
Parazitii, Snoop Dogg
Daft Punk, Rick Wakeman
Candy Dulfer, Frank Sinatra, Fanfara Ciocarlia

Ah da, si mor cu bacul asta, mi se pare imposibil ...
:cigerette:

Daca doriti sa imi adresati intrebari, sunt disponibil.

jude
15-06-08, 22:00
Prima oara cand am vazut titlul topicului, am citit supa. (vizualizam ceva de genul "supa si tie!" yea...8-})

Citind prin lista ta, care in prima secunda mi s-a parut monstruos de mare (dar dupa aia am realizat ca nu am simtul dimensiunilor), mi-au sarit in ochi Batman si Metallica...:please: -_- Cat despre SF...nu sunt o impatimita a genului, but whatever ^_^

Dupa nick, de cand cu A+ de acum 5000 de ani. Paaaarca, dar eu nu aveam mai mult de 10 posturi :))

So. Have fun doing whatever you want to :)) ( a se citi "[bla bla bla]nu face spam[/bla bla bla])

\m/

aaa....da. Intrebari. Hmm...

Cum te simti?

Voodoo Child
15-06-08, 22:10
Bine ai venit >:D< si in primul rand succes la Bac ,daca esti la mate-info codoleante sincere :). Am auzit ca subiectele la matematica sunt mortale :)

Cowboy Bebop, Metallica [nu am apucat bilete :((] ,Parazitii ,HellSing , Dune \m/

Imi plac gusturile tale in materie de muzica si unele anime-uri si carti :p

See ya !

Shaddox
22-06-08, 15:12
Gratzy : M-am uitat peste subiectele la mate-info si nu inteleg drama. Eu care sunt la stiinte ale naturii as fi in stare sa le rezolv pentru un minim 8. Mabucur ca rezonam macar intr-un procent la gusturi.

Buffix : Da, m-am limitat in lista, ca as putea sa enumar o groaza de chestii si nu as mai termina. Plicticoasa introducere mi-am mai facut, nu? Momentan ma simt destul de bine, ascult muzica cubaneza, si din cauza caldurii care efectiv ma innebuneste, mai strig din cand in cand : AY AY AY YO SOY UN BURRO AMOROSO!

niyar
22-06-08, 15:49
Buna sorin.Imi pare bine sa te cunosc.:hi:
Bafta multa la Bac!! daca subiectele de la mate-info la mate ti s-au parut usoare..atunci nu o sa ai probleme.:P
In materie de carti si anime-uri..nu cred ca preferam acelesi genuri,dar la muzica avem cate ceva in comun.:D
Sar peste partea cu no spam..etc..
Si ca intrebare...la ce facultate vrei sa dai?
:victory:

Shaddox
24-06-08, 20:09
8 pentru mine la mate nu este o nota satisfacatoare... :singing: pentru ca vreau sa ma duc la FCS (Faculty of Computer Science) unde criteriile de admitere sunt in felul urmator

50% Nota la Mate din bac
30% Media anilor de liceu
20% Media de bac

Deci iti dai seama de ce am tras un pic la mate. :)