View Full Version : Hello!!!
Salut la toata lumea si bine v-am gasit!
Ma numesc Claudia, am 15 ani si 9 luni. Sunt din Galati si am hotarat sa ma inscriu pe acest forum deoarece consider ca voi gasi pe aici niste persoane primitoare si prietenoase cu care cred ca ma voi intelege foarte bine.:onlyif:
Da ....bine gata cu politetea, ce-i prea mult strica. Nu-mi place sa ma descriu, asa ca mai bine mi-ati pune intrebari daca doriti sa mai aflati cate ceva despre mine.
O seara minunata va doresc!:th_101_: Ja!
Buna, Momo! Bine ai venit! >:D<
Spune-ne ce carti citesti, autorul preferat..
Esti la liceu, nu?Ce profil?
Buna, Claudia, bine ai venit, sper sa iti placa aici si sa iti faci multi prieteni! ^_^
persoane primitoare si prietenoase...de asta cu siguranta nu ducem lipsa:P
Aham, intrebari:
Care este anime'ul tau preferat?
Iti place sa scrii/ desenezi?
Citesti manga?
Bine ai venit si postare placuta!^^
>:D<,
Vero.
Pai, da sunt la liceu. La uman-filologie. Fiind la acest profil iti imaginezi ca citesc sau ca ar trebui sa citesc foarte mult. Nu am o carte favorita, citesc absolut tot ce-mi place si tot ce-mi aprinde si mai mult gustul pentru literatura.
Autori favoriti: Oscar Wilde, M.Cartarescu, M.Eliade, Bacovia si Nichita Stanescu, momentan.
Edit:
eileen:
-Basilisk, dupa cum cred ca v-ati dat si seama(dupa av)
-Desigur. Mai mult sa desenez, dar si sa scriu din cand in cand...
-Nu foarte des, dar citesc. Oricum prefer mai mult sa vizionez o serie sau sa vad un film anime decat sa citesc manga.
Hello Momo!
Se pare ca-ti plac aceeasi scriitori ca si mie desi eu nu-mi mai amintesc sa fi citit ceva de Oscar Wilde.
Care poet iti place mai mult dintre Bacovia si N.Stanescu?
Ai vreun gen de muzica preferat sau vreo trupa?
As dori sa te mai intreb ce-ti place sa faci in timpul liber?
Cam atat si distractie placuta!:byebye:
Hello Momo-chan!>:D< Bine ai venit printre noi:D
Ma bucur sa vad ca comunitatea galatenilor de pe site se maresete( da si eu sunt din Galati:D). Intrebari nu prea as avea decat una: La ce liceu esti?. Asta daca nu sunt prea curioasa:))
In rest sper sa te acomodezi si sa iti faci multi prieteni:*(unul il ai deja:D)
P.S. Era sa uit, intrebare din partea lui Miss Teya careia ii e prea lene sa posteze dar care iti ureaza un calduros "bine ai venit", care carte iti place mai mult din cele scrise de Oscar Wilde?
Hugs,
Anna.
Multumesc mult, minna pentru primirea calduroasa(ca tot e frig afara :D)...
Ada:
-Asta cred ca e cea mai grea intrebare la care trebuie sa raspund...uff, imi plac amandoi la fel de mult...chiar si asa cred ca am sa aleg Bacovia:cb_2:
-Da, ascult rock, metal, reggae si folk (muhahaha). Imi plac in general trupele vechi de prin anii 80', 90'. Ex: Metallica, Guns N' Roses, Nirvana, Queen, Bob Marley si altii.
-Sa dorm(glumeam). Imi place sa-mi petrec timpul liber in compania prietenilor.
Mersi...
Edit:
Lady Bugs:
-Ma bucur sa aud ca mai este cineva din Galati. Nu, nu esti prea curioasa...sunt la liceul Al.I.Cuza.
Si ca sa-i raspund si lui Miss Teya, mi-a placut si inca imi mai place mult cartea: ''Portretul lui Dorian Gray'' de Oscar Wilde.
Hugs din partea mea, too.
Buna Claudia si bine ai venit^_^. Sunt Camelia sau Camy, cum dresti sa-mi spui:).
Bacovia..ma bucur ca mai sunt oameni carora le place stilul lui:x.
Muzia anilor 80' , 90'..asta numesc eu muzica buna..asta si muzica clasica:>..btw si eu ascult folk dar cv mai rar, oricum e frumoasa:X
Ce mai pot spune este sa te distrezi cat mai mult si prieteni iti vei face f repede pt ca din cate observ, ai o fire f placuta^_^
Huggies>:D<! ^_^
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.