View Full Version : Hei ^^
Uh... este atat de greu sa imi pun ordine in idei , incat nu stiu cu ce sa incep XD Numele meu este Maria , si am 12 ani *you are so old compared to me T_T*. Imi puteti spune pe nume , dar prefer Bammbz. Cu trecerea timpului am primit diverse porecle , asa ca daca va este mai usor sa imi ziceti Bammbzie , nu am nimic impotriva ^^.
Cititul , voleiul si desenatul sunt 3 dintre activitatile care le practic in timpul liber. In general citesc carti cu tenta SF , dar imi plac si cele cu un aer comic. Cartile mele favorite sunt "Cronicile lumii pamantene" si "Cel mai iubit dintre pamanteni".
In materie de anime ador FullMetal Alchemist. Nu am o lista lunga de anime-uri vizionate *pot spune ca e una foarte scurta* , dar in schimb imi place sa citesc manga. Manga-urile mele preferate fiind : Bitter Virgin ; Beast Master ; Kaikan phrase si Ai hime ~ Ai to himegoto. Prefer genul shoujo , desi mai citesc shounen din cand in cand.
Cat despre site... Imi plac foarte multe skin-urile si smile-urile ^^. Pe forum este o atmosfera prietenoasa , acesta fiind unul dintre motivele inregistrarii mele.
Doar atat deocamdata. See you on the forum :hmmm: .
Heya, Bammbz!
Bine ai venit, sper sa te acomodezi repede si sa iti placa aici (smile'urile sunt pur si simplu adorabile xD)! ^^
12 ani...yay, chiar ma simt mai bine cand stiu ca sunt mai mare decat cineva si nu's eu 'aia mica':D
Hm, asaaa...Ai un scriitor preferat?; De unde esti?; Care este skin'ul tau preferat? (Imi plac foarte multe skin-urile)
Bine ai venit si postare placuta!^_^
>:D<.
Vero.
Hey there, eto... Bam (e mai scurt ^^).
Bine ai venit! Noi, prietenosi?! Never! Noi mancam useri la mic-dejun, pranz, cina si la ceaiul de la ora cinci..., vrei o prajitura?
Desigur, glumeam, e liniste si pace pe aici, ca in orice familie/grup de oameni inghesuiti cu lopata intr-un spatiu virtual mai avem si noi supararile noastre, dar trecem peste ele.
Am vazut ca iti plac cartile Science-Fiction :yociexp61: ( -< I love the piggy! ), si sunt interesata, ce autori si poate cateva preferinte?
Ai zis cateva lucruri despre tine, dar n-ai mentionat nimic de muzica sau filme ( ambele domeniul meu ;;) ) ma ustura curiozitatea, ce genuri, ce filme ti-au placut cel mai mult/ ce formatii sau categorii de muzica asculti?
Cam atat, sedere placuta. Over and out ^^
Eileen , sunt din Bucuresti XD.
Cel mai mult imi place skin-ul ArtaKusia. Culorile sunt foarte bine alese ^^. Si celelalte imi plac , dar deocamdata raman la cel de Craciun , fiind in ton cu sarbatorile.
Pai , Licia Troisi este autorul meu preferat de literatura SF , desi nu am citit decat o carte scrisa de ea. Imi place modul in care descrie actiunile si sentimentele emanate indirect. In rest prefer Ionel Teodoreanu si Mircea Eliade.
Ascult in general rock vechi, heavy metal si hard rock. Urasc trupele noi , comerciale, care canta doar pentru gramezile de bani. Printre trupele mele preferate se gasesc AC/DC , Led Zeppelin , Iron Maiden , Nirvana , Guns N` Roses , Metallica , Deep purple , Pink floid , Vama veche. Melodiile care le ascult des si le pot numi "de suflet " sunt You shook me al night long; Highway to hell. * AC/DC* ; Friends ; Immigrant Song ; Starway to Heaven *L.Z* ; Number of the beast *I.Maiden* ; Smells like teen spirit *Nirvana* ;November Rain ; Paradise City *Guns N` roses* ;The Day that Never Comes ; Nothing else matters *Metallica* ; Smoke on the water *deep purple* ; Scrisoare catre Fat-Frumos ; Epilog *Vama*.
In legatura cu filmele ... Imi plac "A walk to remember" si "Yes Man". Filmele cu tente dramatice , gen primul care l-am mentionat , ma fac sa ma gandesc mai bine la ceea ce am facut pana acum si ceea ce o sa fac. :cries: *scuzati, nu am rezistat , era prea cutee T_T*. "Yes Man" e filmul in care ma regasesc cel mai mult. Deseori ma intreb ce s-ar fi intamplat daca as fi spus "da" , eventual "nu". Comediile ma relaxeaza si ma elibereaza de plictiseala excesiva din unele zile.
Multumesc de primire Eileen , Mittwoch <3.
Daca iti este mai usor imi poti spune Lia, toata lumea ma stie asa aici.
Oa, dragut, nu credeam ca o sa intalnesc persoana de varsta ta care sa asculte heavy metal and co. Suntem pe aceeasi unda la capitolul asta, mi-ar placea chiar sa vad mai multe din sfera asta de interes.
Cat despre filme, Yes Man mi-a placut, desi m-am intrebat tot filmul de ce fac atatea reclame ><.
Volei :X? Woo.
Mnoh, spor la postat.
Hey there Bammb ^^
@-) Ceee lista draguta de preferinte muzicale.
Si gusturi bune la skinuri de asemenea (;
De fapt acum ca ma uit mai bine, si la autori; mi-a sarit in ochi Eliade. (ce putea...) Ce ti-a placut scris de el?
IIii si iti place voleiul :x
Ma rog, partea cu Ionel Teodoreanu o sa ma fac ca n-am vazut-o :)) Macar nu l-ai pus pe Sadoveanu :-$
In rest sau in continuare nu stiu cum sa continui, partea cu regulamentul si non spamatul presupun ca o stii si oricum nu prea e partea care-mi place cel mai mult. So,
Have fun&&see you around.
De fapt acum ca ma uit mai bine, si la autori; mi-a sarit in ochi Eliade. (ce putea...) Ce ti-a placut scris de el?
.
Hmm. Sincera sa fiu din ce am citit pana acum , "Romanul adolescentului miop" mi-a placut cel mai mult. Si Maitreyi ma atrage , dar nu am apucat sa citesc foarte mult din carte. Am prostul obicei sa incep mai multe carti deodata >.<.
In legatura cu Ionel Teodoreanu XD Pur si simplu imi place stilul sau de a scrie.
Oh, am uitat sa il mentionez pe Marin Preda. Am citit doar prima parte din "Cel mai iubit dintre pamanteni" , recitind diverse pasaje ca sa le inteleg.
Lia *if you don`t mind* , prima trupa de care am auzit a fost "AC/DC". In perioada aia m-am axat pe trupa aceea , nevrand sa mai cunosc si altele. Dar adoram melodiile care fratele meu le avea in playlist *evil me , imi place sa ii umblu in calculator XD* asa ca mi-am zis "De ce nu?". *asta fiind acum 2 ani*
Multumesc de primire , Buffix ^^. Ah , ca sa nu uit , don`t worry , nu suport spam-ul.
Bine ai venit>:D<!
Pot spune ca am fost surprinsa intr-un mod chiar f placut. Ai gusturi f bune atat in literatura cat si in muzica. Apreciez f mult faptul ca iti palce literatura noastra..eu sincer o citesc de nevoie si singurele carti care mi-au placut au fost Mara, Baltagul(tenta psihologica-realista) si Maitreyi. Ma tenteaza si Romanul adolescentului miop:X.
La muzica m-ai cucerit*_* : AC/DC, Guns N' Roses, Nirvana..sunt acum mai mult cu baladele rock ale anilor 70, 80,90 gen Scorpions, Qeen, Abba, Ace of base, Phill Collins, Aerosmith, Skid Row, Elvis, Savage garden, Union station, Peter Ctera, etc..e doar inceputul^_^.
M-ai surprins placut si la manga..eu eram inainte yaoi addicted, dar acum sunt cu shoujo^_^
Lafilme nu mai zic..A walk to remember e filmul meu preferat[iti recomand cu drag cartea..e cam mica dar e superba], Yesman..l-am vazut prima oara la cinema si l-am adorat8->.
Inca ceva..sunt si eu din Bucuresti si ma bucur mult sa te cunosc:)..btw, you can call me Camelia, or Camy:-??
Sper sa te distrezi cat mai mult si sa iti faci cat mai multi prieteni.
Huggies with puppy eyes^_^
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.