PDA

View Full Version : Saluty ^_^

Little Star
15-06-08, 18:25
Sa ma prezint? Ok.

Mie mi se spune Amy si sunt din Bucuresti. Sunt o fire destul de prietenoasa, imi place sa ma inteleg bine cu toti.
Filme Preferate: The Twins Effect I si II [ Vampire Effect ], Its a Boy Girl Thing, What a Girl Wants etc ...
Seriale/ Drame preferate: Devil beside you, Smiling Pasta, Meteor Garden I si II, My Lucky Star, Hana Yori Dango, It Started With a Kiss, They Kiss Again ( It Started With a Kiss II ), The Magicians of Love etc ...
Muzica preferata: pai ascult aproape orice, mai putin populata si manele.
Melodi preferate: Uff, sunt cam multe, insa voi enumera cateva:
Rainie Yang - Ambiguous ( Ai Mei ), Edison Chan & Yu Chiu - Please Leave, Mandinga - Donde, Mario & Nesty - Never Say Goodbye, Mecena - Inca de mici etc
Hobby-uri: Sa scriu si sa citesc povesti/fan ficuri, sa ascult muzica, sa desenez etc ...
Anime-uri preferate: Sunt destul de multe, dar voi spune cateva: Inuyasha, Kaleido Star, Sailor Moon, Mermaid Melody, Fushigi Yuugi, Yu-Gi-Oh, Spiral etc ...
Cam atata despre mine, daca aveti intrebari le puteti pune, iar eu va voi raspunde la el cu mare placere. Sper sa ne intelegem bine si sa fim prieteni.
kappuchu ... ^_____^ ... chuu

Rena
15-06-08, 18:54
Salut, Amy-chan ^_^
Welcome pe anime empire...si sper sa te faci curand comfortabila! ^_^
Ma bucur ca a sosit aici o fana a dramelor japoneze si taiwaneze *Yup shiny eyes* ...Poate deschidem si niste topicuri cu asa ceva, impreuna ^_^. Mm.. intrebari: poate doar una, momentan: Eto...in curand voi veni prin Bucuresti. Vreau sa vizitez mai des capitala . Wanna meet me ? Abia astept sa te cunosc si in realitate ...Eto..si : Care sunt cartile si autorii tai favoriti ?
*hugs...See ya on the forum!*