PDA

View Full Version : Bang! :))

cally_bmw
09-12-09, 17:17
Salut! Sunt Cally, am 19 ani si sunt din Bucuresti. Imi place muzica, fotografia, filmele, anime-urile si... nu-mi plac prezentarile ( strica tot misterul :)) :em41:). Oh well, sper sa avem un timp fain pe forum impreuna ( asta in masura posibilitatilor mele de a posta - I'm kind of busy.. and lazy, but I'll do my best! Promise! ).

Nice to meet ya!

Mrs. February
09-12-09, 19:45
boo!

welcome on a-e! sper sa te distrezi pe aici.

questions...

ce gen de muzica asculti?

ce filme imi recomanzi si... care este actorul tau favorit?

;))

have fun!

Aylin
09-12-09, 20:07
Hello hello [how are you? ^__^] /singing. :))
Lasand asta la o parte, bine ai venit pe forum! :] Sper sa te acomodezi repede si sa iti faci multi prieteni <3

Manga citesti? ;;) [daca da, spune-ne te rog si cateva din preferatele tale]
Vad ca Raven te-a intrebat deja despre muzica xD

Enjoy your stay <3

cally_bmw
09-12-09, 21:43
Thanks pt replay-uri ;)

In general ascult rock si tot ce tine de acest gen, dar am tendinta sa o mai dau si pe indie, folk sau chiar raggae in zilele bune. You know, those days... ;)
In materie de filme imi plac comediile si horror-urile. Daca ar fi sa enumer cateva din cele care chiar mi-au atras atentia in anii astia, le-as numi pe I'm Not There, 21, Accepted, The Shawshank Redemption, The Illusionist, Benjamin Button, The Blair Witch, August Rush, The Green Mile, Gladiator, Snatch, Se7en, Silence of The Lambs, The Eye, The Da Vinci Code, The Number 23, The Great Escape...
Am uitat: Pirates of the Carribean, Lord of the Rings, Harry Potter... dar astea deja sunt clasice pt orice adolescent. Astept insa cu nerabdare Dorian Grey, am citit cartea si mi-a placut foarte mult, sper ca filmul sa se ridice la asteptari.

M-am apucat recent sa vad o serie de filme de groaza japoneze.. cred, sau coreene... nu stiu sigur. Oricum, seria se numeste Whispering Corridors, sunt in nr de 5, si sunt destul de tari, ti le recomand Raven ;)

Actor favorit nu stiu daca am... dar imi place cum joaca Jim Carrey si Johnny Depp. Ca actrita... Natalie Portman si Jessica Alba... I guess...

Manga am mai citit asa, dar nu multe... am citit nitel Zashiki Onna si Bokko.

Sper ca v-am raspuns pe masura.
Nice to meet you dudes!

Raymonde
11-12-09, 01:12
I guess this is the first time I welcome someone here ^^;

Bun venit, sper să te distrezi şi să īţi faci cāţi mai mulţi prieteni. :)
Ce cărţi īţi plac? :>
Cāt despre animeuri, ce animeuri īţi plac? Dacă nu ai chef să enumeri titlul, īmi convine şi genul. <3
Vreo materie preferată? Hai că te luai cu şcoala la īnceput de vacanţă! :))

So, cum am mai spus, bun venit, şi sper să te simţi bine. :)

cally_bmw
11-12-09, 17:17
Emi, ma simt onorat! :ohohoh:

In materie de carti, imi plac cele filosofice sau politiste, iar ca anime-uri Kamikaze Kaitou Jeanne, Detektiv Conan, Yu Yu Hakusho, Devil May Cry, Bleach, Blood+, Death Note, Hellsing OVA... si mai multe... ;)

Materie.. imi placea filosofia cand eram la liceu :P

Ms pt urari, si tie la fel.:thumpsup:

Kamichu
17-12-09, 06:38
Buna Cally:). I'm Camelia, or Camy..nice to meet you:) !
Tocmai vroiam sa ma infig la capitolul carti sa te intreb ce iti place sa citesti dar ca de obicei aterizez mereu ultima:)).
Daca citesti carti cu tema filozofica, inseamna ca-ti plac si discutiile pe aceasta tema nu? Sincer, sunt adepta genului romance, dar mereu ajung sa dezbat genul asta de discutii cu sora mea mai mare cu 10 ani[imi suna ciudat acest ''cu''..sorryXD] sau cu prieteni:D..i'm hopeless, i know:)
Pai..sper sa te simti cat mai bine aici si sa te distrezi! Bye^_^!