PDA

View Full Version : Kaleido Star - impresii generale

Rena
15-06-08, 13:48
Kaleido star este un anime frumos, pe care ,cred eu, ca majoritatea l-ati vazut.

Sora Naegino este o tanara fata din Japonia, care soseste in America, vrand sa-si urmeze visul: Acela de a deveni o adevarata vedeta Kaleido.
Kaleido stage este un mare circ, in care muzica, acrobatiile si efectele magice se imbina pentru a crea ceva cu totul deosebit. Cu ajutorul prietenilor ei, Sora lupta pentru a-si transforma visul in realitate.

Consider ca acest anime este unul educativ, care ii indeamna pe toti la aspiratii grandioase...*Poate chiar la vise irealizabile* Asa cum sugereaza si Quote-ul, de la sfarsitul fiecarui episod: "Visele-mi sunt aripi si cu ele zbor spre cer!" , Kaleido Star cultiva in sufletul tuturor curajul de a tinti spre lucruri marete, de a-ti dori mai mult si de a infrunta obstacolele cu capul sus.
Complexitatea de care dau dovada personajele acestui anime, caracterul lor diferit si, oarecum, puternic reprezinta un model, demn de urmat. Parerea mea este ca, in spatele graficii *un pic cam infantile* si a personajelor haioase, pline de umor, se afla un mesaj interesant, educativ, care asteapta sa fie perceput. ^_^"

Ce mi-a placut in mod special la acest anime a fost: Mesajul transmis (mentionat mai sus) , coloana muzicala, grafica si personajele complexe.

Voi ce parere aveti despre acest anime?

Welcome

To see more of this thread, please login or register.