PDA

View Full Version : Demonul trecutului

Splendora Cromwell
13-11-09, 23:58
"O poveste ca a mea nu trebuie sa se mai repete niciodata...o poveste in care suferinta sta triumfatoare pe culmile cele mai inalte iar ratiunea si iubirea sunt ingropate in adancurile sufletelor celor ca mine,blestemati sa traiasca in ura si disperare" gandea barbatul ai carui ochii albastrii erau inundati de lacrimi si in care se oglindea goliciunea sufletului sau...
Revenindu-si in fire,un gand incepu ai da tarcoale,o amintire de mult uitata,care incepea mereu cu acelasi scancet de copil si cu acel linistitor cantec de leagan cantat cu o voce dulce,in care se puteau distinge cele mai frumoase lucruri dar si cele mai infricosatoare temeri.
O amintire greu de suportat pentru oricine.O amintire care arata si sugereaza prabusirea unui om pe parcursul unei vieti mizerabile in care a pierdut totul…prin prelingerea dulcelui ei venin in interiorul mintii celui care o poarta.
FlashBack
Totul a inceput acum 12 ani in satul ascuns intre frunze unde locuiau doi frati vitregi pe nume Orochimaru si Yondaime.
Orochimaru avea parul lung si negru ca pana corbului si ochi de sarpe plini de ura si viclenie.Tot ce vroia era sa aiba putere cu orice pret chiar daca asta insemna sa ii raneasca pe ceilalti.Multi oamenii spuneau ca nu are ceva uman in el,ca e un demon cu chip de om…
Celalalt frate,Yondaime,era putin mai in varsta ca Orochimaru .Avea un par blond ca spicul de grau si se putea observa frumusetea si puritatea trupului sau bine lucrat.Prin ochii sai albastrii,ca cerul senin,el emana incredere si bunavointa.
Yondaime era casatorit cu o fata foarte frumoasa pe nume Yume.Parul ei castaniu si lung se prelingea pe coapsele-i dezvelite Iar ochii ei albastrii aratau tot ce e mai pur si mai frumos pe pamant.
Ei aveau un baietel pe nume Naruto care semana leit cu Yondaime.
Spre deosebire de acesta,Orochimaru era singur deoarece nimeni nu avea curajul sa se apropie de el si foarte invidious pe fratele sau mai mare deoarece acesta era mult mai puternic decat el si mult mai iubit in sat,deoarece Yondaime era al 4-lea hokage(un alt motiv de a fi invidios deoarece si el isi depuse cerere pentru a fi hokage,iar aceasta ia fost respinsa.El credea ca Yondaime este devina.
Intr-o zi cand se plimba prin sat,Orochimaru vede si aude niste oameni care il tot privesc si il compara cu fratele sau cel “perfect” dandu-i toate trasaturile negative lui.Asta a intrecut limita.Lua drumul catre fratele sau hotarat sa se razbune pentru tot.
In cealalta parte a satului Konoha,in biroul hokaghelui se afla Yondaime cu sotia si bebelusul,amuzandu-se si discutand anumite lucruri despre ei si despre sat ,deoarece nu petreceau prea mult timp impreuna,el fiind preocupat mai mult de datoriile lui ca si hokage.
*tok tok*
-Intra.O,buna fratioare.Carui fapt ii datoram aceasta vizita neasteptata? Te rog,i-a loc.
Spre surprinderea lui,Orochimaru nu se aseza.
-Gata cu politeturile.Mam saturat de tine si de perfectiunea ta..Sunt aici sa te distrug…Sa iti distrug viata asa cum tu ai distrus-o pe a mea draga frate.
-Ce???ce tot spui acolo…zise Yondaime cu groaza si disperare,necrezand ca se va ajunge vreodata la asta,in timp ce il privea in ochii lui reci si amenintatori in care era stransa acum toata ura ce io purta.
-Nu poti face asta…Nu vei….
Dar nu apuca sa termine,caci Orochimaru facu un jutsu si tot cei prezenti in afara de el ramasera tintuiti la pamant,ei neasteptandu-se la asa ceva din partea lui.
Apoi o omoara pe Yume care se uita cu dragoste spre Yondaime si ii sopterte un ultim te iubesc,iar mai apoi i-a copilul cu el lasandu-l pe Yondaime confuz si indurerat de tradarea propriului sau frate.
-De ce….fratioare…de ce?de ce ai facut asta …spuse printe lacrimile care cadeau asemenea unor perle dintr-o mare albastra si suspine care ii faceau simtita tristetea din suflet….
-Asa,ca sa sti si tu ce e durerea …si suferinta care se zbatea in mine de atata timp.Tu nu sti ce mizerabil ma simteam in umbra ta, a perfectiunii tale.
-Iti jur ca nu am stiut cat suferi…nu trebuia sa faci asta…trebuia sa vi sa vorbim si sa rezolvam…vb eu cu oamenii pentru a-i convinge ca fratele meu nu e un….
-Demon…asta vroiai sa zici,zise k privirea inundata de atata venin care acum iesea la suprafata,ei bine de acum te vei ura pe tine insuti ca ai lasat sa-ti moara sotia iar eu ti-am luat copilul..adio fratioare….poate ca ne vom mai intalni candva….
-Blestemat sa fi Orochimaru,dar vorbea singur,caci acesta please,iti jur ca daca ne vom mai reantalni,voi avea grija sa te distrug chiar daca ar fi ultimul lucru pe care il fac….spuse acesta cu ura si cu dispret dar si cu o urma de disperare a propriului sau suflet…
EndOfFlashBack
-Nuuuuu….tipa Yondaime printre lacrimi,cand se trezi din visare,dar in camera rece si goala,in care mocnea un foc slab,nu era auzit de nimeni…La fel cum nici gandul lui nu putea opri otrava amintirilor din trecut…..

pozele:
yondaime: http://cache.gamercreated.com/tag-640-480-scale-files-14050-Yondaime_18839_20070830043706.jpg
orochimaru: http://naruto.neoseeker.com/w/i/naruto/9/9e/Orochimaru_1.jpg
yume:http://api.ning.com/files/PFbOWFhrj4Jzy4gftaDlUWHAS1s8tEkkFQBa-TzufPHAkhttLwEWrYjP9RQQHZR2KrHEd4BsK*w9zevDnzf8ql3 Jf3iXu9DD/anime_girl.jpg
naruto: http://images3.wikia.nocookie.net/denaruto3/de/images/3/39/Bebe.jpg

Welcome

To see more of this thread, please login or register.