PDA

View Full Version : Lumea cea noua

Aveqetura
01-11-09, 15:31
Se afla la Hogwarts !
"În sfârşit am ajuns la Hogwarts ! De-ar fi să-mi folosesc toate personajele ce rezultă din acest sindrom de dublă personalitate de care a zis că sufăr boşorogul ăla de medic, tot am să te găsesc Arashi ! Noi două trebuie să avem o lungă discuţie, căci nu se poate ca eu să trăiesc mereu în confuzia asta oribilă !” spuse ea în camera unde se cazase.
Îmbrăcă ceva la nimereală, pentru că nu era genul care să piardă ore întregi hizilindu-se la oglindă şi aplicând chestii colorate pe faţă sau pe buze. Ura să se fardeze, aşa cum ura minciuna sau prefăcătoria. Ieşi din cameră şi văzându-se afară, începu să colinde prin împrejurimile Hogwarts-ului.
Ajunse în dreptul ceainăriei şi cum era destul de frig afară, intră înăuntru, fiind întâmpinată de o atmosferă ceva mai călduroasă. Îşi dădu ochii peste cap, într-un gest de plictiseală, de sictir la vedera publicului pestriţ existent în ceainărie la ora aceea.
'E de-abia ora 9. Ce ... fac toţi oamenii aştia la ora asta aici ?’ gândi ea.
Se aşeză la o masă şi făccu semn unui băiat să vină spre ea. Un blond, tânăr, mai degrabă un puştiulică decât un tânăr se grăbi spre ea.
"Ce vrea domnişoara ?” întrebă el
"Un cappuccino şi o brioşă. Repede !” zise ea pe un ton poruncitor.
În aşteptarea comenzii, Belle îşi îndreptă privirea spre uşa de intrare a ceainăriei sperând că pe ea va intra în curând un personaj interesant.
'Sper să intre careva repede, că n-am de gând să stau mută aici în cafeneaua asta !’ gândi ea.

ooc : Oricine poate raspunde.

Welcome

To see more of this thread, please login or register.