PDA

View Full Version : `ello concetateni ^^

Mitzuke
14-06-08, 11:11
`ello folks and welcome to my topic ^___________________^ *runs to you and hugs you *:runninhappy:

Voi incepe prin a spune ca ma cheama Laura, am 12 ani, sunt zodia berbec si stau in Mangalia. XD
Ascult rock dar si alte genuri de muzica [fara manele sau populara -_-"].

Eh..sunt o fire traznita,imi place sa dansez ,sa desenez,sa citesc,sa umblu pe `net,sa scriu,sa ma plimb si sa fac .."GFX"[desi sunt un dezastru -____-]. :plouasifulgera:
Animeurile favorite:Vampire Knight
Naruto
Fruits Basket
Death Note
Chobits
etc.
Manga-uri favorite: Absolute Boyfriend
As the death God dictates
Perfect girl evolution
Naruto

Pai,astept intrebarile voastre ^^:peace:

Rena
14-06-08, 18:03
Buna, Mitzuke-chan! Bine ai venit pe forum! Wow imi plac manga-urile tale favorite, dar mai trebuie sa vad: As the death God dictates.
Locuiesti in Mangalia? La mare...super! Mm...intrebari: Ne-am vazut cumva la Otaku-fest. Eu cred ca da...^_^ You were really sweet. Asta daca-mi mai aduc eu bine aminte. Chiar sper ca nu ma insel, dar stiu ca am vazut o Mitzuke acolo.
*Hugs* and have fun here...:loove2:

Mitzuke
14-06-08, 18:46
Haaai! ^________^ Chiar ne`am vazut la Otaku `fest 2008 XD .

[It was really fun there,right?:123: ]

Well,you have fun too >:D<

P.S:Arigatou,for being the first to wish me 'Bine ai venit' XD
P.S2:As the Death God Dictates e o manga :uhhh: cu sfarsit destul de trist,din pacate..:drop:

Maria
14-06-08, 19:34
Mitzuke-chan, scuze ca nu am apucat sa iti spun "bine ai venit" mai inainte, am tot muncit la porcaria de FAQ. Si, fireste, tot nu am terminat.

Ce pot sa spun... Stii ca ma bucur ca esti aici. As vrea sa cred ca iti place forumul, si as vrea sa stiu daca si ce anume crezi ca ar mai trebui facut.

Ca intrebari - carti favorite, muzica? Iti place muzica anilor 80?

Pupici!!

Mitzuke
15-06-08, 12:49
:hi: Mary~sama!
Formul e foarte bine facut insa deocamdata inca nu vad ce ii lipseste[Omg,pana si mamei i`a placut cum e facut ~.~]
Carti favorite am multe..de obicei cele SF,cele cu actiune.. dar si cele mai 'vechi' care inca au ramas si vor ramane in istorie:Ciresarii,toate panzele Sus[carte luuunga~.~],La Medeleni,Harry Potter,Numai cu fiica mea,Geno, etc.
Muzica anilor `80 nu e chair pe placul meu..^^"

Hugs > : D <