PDA

View Full Version : Hello

Safydia
26-10-09, 21:46
Heya....
Buna. Sunt clasa a 11-a, la liceul Cantemir din Bucuresti (ala de sta sa cada... cine-i din capitala il stie), am 17 ani, ador istoria Japoniei (de cand ma chinui sa invat limba), detesc limbile straine (cu exceptia celei mentionate anterior), sunt fana anime (Inuyasha, Slayers, Witchblade, Utuwarerumono si orice altceva e de natura fantastica).
Muzica....orice e in japoneza....filme Lord of The Rings, Harry Potter...ador animalele si cartile, romanele mele preferate fiind Eragon, Fratia Inelului si ficul lui xmary pe care il tot citesc de un an doi
Ma bucursa va cunosc:hi:

eileen
27-10-09, 10:45
Buna, Safydia!
Bine ai venit sper sa iti placa aici si sa iti faci multi prieteni^^

Umm...cum te cheama?:D
Adori animalele...ai un animal preferat?
Iti place sa scrii/ desenezi?

Welcome again and happy posting!^_^

Hugs,
Vero.

Safydia
27-10-09, 20:42
Merci de intampinare^_^
Ma cheama...Andreea...
Animale...pey cred ca sarpele... sunt fata si iubesc reptilele:loove:
De scris da imi place....si am caiete intregi acuma si cat de bine nu stiu...si de desenat da numai ca nu prea am talent....
Arigato de intrebari

Mr. February
28-10-09, 13:38
Hey,Safydia!Bine ai venit pe forum!
Sarpele este unul dintre animalele mele preferate...i'm glad you like it.Ce alte animale iti plac?(banuiesc ca lupul)
Ce manga citesti?
Ce carti citesti?*cineva care adora cartile a citit mai mult decat Eragon si Fratia Inelului*
Sper sa te simti bine pe site si sa iti faci multi e-prieteni.

Safydia
05-11-09, 20:08
Arigato de intampinare
animale...orice are sange rece...lupul da, irbisul, panera....dar si restul
manga...cateva anime si acum am inceput seria Warcraft si carti....Orasul Bantuit de Stephen King, Casa de la rascruce de John Saul, Chemarea Strabunilor si Twilight, ca am inceput primul volum si sa cutesc tot macar....
Site-ul imi place mult dar deocamdata nu prea pot fi activa ca mi-am cam rupt o mana si scriu greu:i'm_dead: