View Full Version : Hello.
Hey !
Sunt o fiinţă umană care respiră, doarme şi învaţă. Trăiesc, ca voi toţi, pe Terra, în Europa ( Centrală. ). Am şi un nume şi, bineînţeles o vârstă, asta însemnând că exist. Locuiesc într-un oraş din rRomânia, cu mulţi porumbei.
Cred că dacă ar fi nişte lucruri fără de care nu aş putea să trăiesc ar fi muzica, cărţile şi dulciurile. Întotdeauna pentru mine pe primul loc a fost familia, şi nu prietenii. Iar asta pentru că în viaţă am suferit nenumărate dezamăgiri din partea prietenilor.
Sunt o fire destul de dificilă, ironică şi conştiincioasă. Deşi, am, la fel ca toţi, vise, le las deoparte atunci când e nevoie. Încerc de fiecare dată să îi înţeleg pe cei din jurul meu şi să mă pun în pielea lor, în situaţiile dificile. Tocmai de aceea am întâlnit mulţi oameni care au încredere în mine, cerându-mi uneori chiar sfaturi.
Scriu. Iar aici nu mă refer la compuneri pe care trebuie să le facem la română, ci la fanficuri, one-shot-uri şi RPG-uri.
Sper să ne înţelegem bine şi să reuşesc să intru cât se poate de des pe acest site. La prima vedere mi s-a părut chiar un site drăguţ, bine organizat şi cu nişte membrii foarte prietenoşi - şi prima vedere contează cel mai mult, nu ?! -.
^^ Buh-bye ! >:D<
bine ai venit pe anime-empire alise .
mi-a placut prezentarea ta de aia m-am gandit sa fiu eu prima ce-ti ureaza o sedere placuta.
ai dreptate prima impresie conteaza, sper ca dupa ce o sa petreci mai mult timp pe aici sa nu ti se schimbe..
frumos quote-ul de la semnatura.
sper sa vad cat de curant oneshot-uri si compuneri din partea ta, o sa-mi faca placere sa le citesc si bineinteles sa te alaturi la rpg-uri fiindca avem 4 mari cu diferite idei si daca ai idei iti poti incepe chiar si tu unul cu cine doresti.
ahh da...multe orasuri au porumbei, de fapt cred ca toate sunt pline de aceste inaripate :)) ,dar orasul in care te afli tu este foarte frumos, m-a tentat sa ma duc la facultate acolo :D
daca doresti sa schimbi skinul o poti face din partea stanga de jos (vorba lui mary)
ne mai vedem pe forum , pana atunci postare placuta.
tanya
orasul in care te afli tu este foarte frumos, m-a tentat sa ma duc la facultate acolo
Really? :yaay: Tell me when you `re coming. La faza cu frumusetea sar peste xD I don`t wanna say bad things about my city this time...
Welcome here alise. Si mie mi-a placut descrierea ta foarte mult. Iti urez un calduros bine ai venit pe forum-ul anime-empire and happy posting. Sper ca sederea ta aici sa fie pe termen lung ;]
Nu stiam ca Timisoara are asa de multi porumbei dar de cand nu am mai fost eu in centru chiar nu mai stiu. Yup, I`m from Timisoara too.
Cum spunea si tanya, speram ca opinia ta sa nu se schimbe pe durata sederii tale aici.
Acum, intrebari, ca asa sunt eu, nu cred ca in chestia " curiozitatea a omorat pisica " so here I go xD
Banuiesc ca daca iti place sa scrii inseamna ca ai o pasiune si pentru carti, daca da, ne poti da cateva exemple de carti care te-am impresionat?
Am vazut ca nu ai spus nimic de anime... atunci manga citesti?
Si ... sper ca ultima, care este genul de muzica pe care il asculti cel mai des?
In rest, nu stiu ce as mai putea spune decat o sedere placuta aici, pe empire and have a lot of fun. Asteptam sa-ti postezi creatiile in materie de scris la sectiunea respectiva si poate te inrolezi intr-un rpg.
See ya next time,
Reinoir.
Heya again. Ţin să vă mulţumesc mult pentru întâmpinările voastre călduroase.
Nici eu nu cred în ' Curiozitatea a omorât pisica ' sau în ' Curioşii mor repede ' şi mă bucur că mi-aţi pus întrebări.
Mă bucur mult că întâlnesc şi useri de prin Timişoara pe aici. Sper să avem ocazia să ne cunoaştem şi, cine ştie, să ne şi întâlnim - ceea ce ar fi destul de posibil cu Reinoir xD, because we live in the same town, dude. -
Au fost multe cărţi pe care le-am citit şi m-au impresionat, iar asta pentru că fiecare carte are ceva special şi aparte. Dacă ar fi să le înşir, nu aş mai termina în următoarele două ore. xD
M-am uitat acum ceva timp la anime-uri, însă cu şcoala nu am timp de absolut nimic, iar pe lângă asta reuşesc să intru foarte rar pe PC. Manga nu citesc, spre ruşinea mea. Anime-urile mă atrag. Au o chestie specială. Se mişcăăă xDD
Dar dacă e vorba de un manga yaoi, sunt gata oricând să citesc xP.
Nu mă prea pricep la genurile de muzică, însă voi înşira aici câteva formaţii pe care le ascult destul de des : Evanescence, Green Day, Linkin Park, Simple Plan, TATU, Yulia Savicheva, The Veronicas, Michael Jackson şi multe altele.
Ne mai vedem ! ^^" ;;)
Salut si bine ai venit in imperiu, Alise! Fa-te comoda, have fun si sper sa ai o sedere cat mai lunga si placuta pe aici.
Ce sa mai zic... nu te mai intreb nimic din lipsa de inspiratie...
So wellcome here and have fun around!
Hi,Alise ! ^_^ Bine ai venit pe forum! Eu una n-am fost in Timisoara,deci nu stiam c-aveti asa multi porumbei (personal am "adoptat" trei -> in traducere, i-am obisnuit cu grau si de fiecare data cand vin la geam au si "ospatul " pregatit...) heh...sunt adorabili ^_^
Intrebari...am doar una: Daca ar fi s-alegi tu sa faci ceva, orice, ce-ai alege?
Again, welcome, sa te distrezi aici si iti tin pumnii tie si lui Rei-chan (Reinoir) sa va intalniti cat mai curand . Deseori e fenomenal sa gasesti pe cineva cu gusturi comune tie, in acelasi oras :P (I have Byby ^.^ )
*warm hugs!*
Hey, bs !
(Scuze că nu am trecut mai repede pe aici ! )
Îţi urez " bun venit " pe Anime-Empire. :)
Ca majoritatea, vreau să văd câteva creaţii de ale tale pe aici.
La mai multe postări !
Luv ya ! :*
Niste întrebări: Ce el de filme îţi plac ?
Care ţi se pare cea mai interesantă chestie pe care ai văzut-o vreodată ?
În rest, aştept răspunsurile ( :)) ) şi inca o data iţi urez " bun venit " !
Thankies ^^''.
La întrebarea lui Sakuya aş alege să stau lângă o foaie de hârtie şi să scriu orice lucru îmi trece prin minte. Dacă n-am inspiraţie, atunci să vorbesc la telefon ore-n şir. Dacă vremea de afară e pe placul meu, atunci să ies afară să mă plimb sau să alerg.
La prima întrebare a lui Blue.LoVe - Acţiune, dramă, romance ( But not smth like Romeo and Juliet, I just told ya ^^ ). Cea mai curioasă şi interesantă chestie pe care am văzut-o e cartea de chimie xD Just kiddin'. xDD
Nu ştiu. Cred că cel mai interesant lucru pe care cineva ni-l pune la picioare e natura. Şi cred că acel cineva e Dumnezeu. Sunt mai credincioasă de fel xDD.
Săru'mâna de postări. Mă bucur c-aţi trecut pe aici. Hugs. ;))>:D<
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.