PDA

View Full Version : Hey

SpecialKay
13-06-08, 20:44
:cb_5133333: nimic in lume nu are mai mult lipici decat cepele astea 8-> *me is in heaven*

Prezentarile sunt mult mai usoare cand iti spui doar numele, insa o noua comunitate cere mai mult. How lucky am I? Mai ales cand esti bâtă la capitolul asta.

Mi-s Ioana, desi prefer sa mi se zica Kay, nickul e deja prea lung si probabil prea plictisitor.

Cu multe lucruri imi ocup timpul. Parca le numarasem o data pe degete, dar nenorocul meu e ca nu imi mai aduc aminte o mare parte din ele… desenul, fotografia, litereatura, fiind principalele. Ador istoria, cetatile, padurea, furtunile, marea, noptile albe, bautura si de aici nu mai pot tasta…. A,da.. si de curand am inceput sa ma uit la Mondenii, ai la naiba!

Apreciez muzica anilor 70,80, poate si 90, iar Guns N` Roses mi-e trupa de suflet. Destule indicii pentru a-mi descoperi stilul de muzica sau chiar trupele preferate.

La capitolul anime nu am gasit pana acum ceva care sa ma impresioneze. Poate doar NANA si Elfen Lied.
Manga? Well.. Mi-a placut Meru Puri, iar acum citesc in paralel Kare first love si Midnight Secretary :>

Intrebari?

Maria
13-06-08, 20:51
Deci...La muzica vad ca avem gusturi similare (love, adore the 80s!!!), la manga - sunt addicted de Midnight Secretary. Elfen Lied nu chiar, dar ar fi fost deja prea mult, nu?

Welcome in our little empire! Sper sa iti placa, sper sa imi spui daca si ce nu iti place... Accept cu placere criticile, si mai ales, am nevoie de ele. Si nu in ultimul rand, multumesc ca te-ai inregistrat.

Acum, de curiozitate, ce zodie esti?

Akeginu
13-06-08, 21:08
Whoa .. Cat de cute poate sa sune Kay =P~ Si in plus, e si usor de tastat :)))

Si mie imi place mult Guns N` Roses, desi nu`i ascult asa de des XD .. Whatever, care sunt melodiile tale preferate de la ei? ;;)

Me adora furtunile @-), in special pe acelea dinaintea ploii <3 Am o obsesie cu vantu` puternic, care muta copacii din loc XD

Aw, eu am adorat NANA. Bine, poate ca semana cu o telenovela, dar avea ceva special, iar sentimentele erau transmise real celui care privea XD Asta mi`a placut cel mai mult ^^ Oh da, si Takumi XD
Din Elfen Lied, Lucy mi`a patruns la suflet <3 Era asa de sadica :x

~Well, postare placuta si sper sa`ti faci cat mai multi prieteni noi ^^

jude
13-06-08, 21:24
"E ea! E eaaaaaa!!!"
"Harold, cheama politia!"

Ok, trecand peste "ma apuca des si la ore fixe..."

Este pesti si melodia ei preferata de la Guns n Roses cred ca este inca November Rain. Altceva? :))

Well, imi pare raaau ca nu am fost prima :hitvoodoo: insa ma bucur sincer sa fiu in randul celor care iti ureaza bun venit.
(poti sa razi pentru ca mint)

Nu pot decat sa iti urez distractie placuta si alte bla bla bla-uri, pe care ti le zic pe mess, pentru ca unii s-ar putea sa ma casapeasca ^_^

>:D<

SpecialKay
14-06-08, 15:50
Maria, nu am gasit nimic care sa imi displaca, chiar daca am fost tarata pana aici, m-am inregistrat de buna voie si asta pentru ca doar ca vizitator forumul mi-a lasat o impresie mai mult decat buna. Zodie? Se pare ca Buffix stie cum sa ma scuteasca pe mine de niste caractere. Si da, sunt Pesti. M-am nascut de 8 martie 8->

Akeginu, Buffix iar mi-o ia inainte. Dar de data asta greseste >:). Novemeber Rain a fost prima melodie ascultata care inca imi place, dar nu precum Paradise City sau Patience (de fapt imi plac toate, asa ca nu mai indrug verzi si uscate :P). Si mie mi s-a parut ca NANA aducea a telenovela...iar mie imi place de Shin :uhhh: si mai e si prostituat..

Buff, honey, te iert. Dar pentru ca ma suni la 8 dimineata sau la 10 cand inca dorm, atunci chiar meriti sa fii arsa pe rug ^^. Special ă/î/ş/ţ out B-)

Voodoo Child
16-06-08, 18:42
Salutare ,bine ai venit p'ashiiii!!! >:D< :cheerring:

Scuze ca dau mesaj asa tarziu ,dar acest server ma calca pe nervi mai mult decat mama ,uneori.:depresssed:

Si mie-mi place muzica anilor 70-80 \m/.

Da Nana e telenovela ,nu aduce. Dar Shin ramane total :uuuuH: :loove:

Iar Kay suna ca numele unui tip hot cu bondage pe el si ..*se opreste*

Daca-ti place si Johnny Depp e perfect =)) >:D<

See ya!

SpecialKay
16-06-08, 19:51
Daca ai impresia ca "Kay" (cacofonie?) suna mai mult a nume de baiat, atunci Johnny cum suna? =)) Porecla asta geniala mi-a fost adusa acum sute de ani cand eram completely in love with Depp ... si cica mai am si momente cand seman cu el, dar nu ma mandresc... pentru ca nu cred asta. Eh, asta a fost blestemul meu. Ca din cauza nickului sa fiu confundata cu un baiat, sa primesc porecle de baieti si sa se dea fetele la mine cand e intuneric si am latele pe fata :sigh:
Am spus prea multe?
Anyway, thnx for the reply >:D<

Voodoo Child
16-06-08, 20:17
Daca ai impresia ca "Kay" (cacofonie?) suna mai mult a nume de baiat, atunci Johnny cum suna? =)) Porecla asta geniala mi-a fost adusa acum sute de ani cand eram completely in love with Depp ... si cica mai am si momente cand seman cu el, dar nu ma mandresc... pentru ca nu cred asta. Eh, asta a fost blestemul meu. Ca din cauza nickului sa fiu confundata cu un baiat, sa primesc porecle de baieti si sa se dea fetele la mine cand e intuneric si am latele pe fata :sigh:
Am spus prea multe?
Anyway, thnx for the reply >:D<

La mine toti dupa forumuri ma faceau baiat :| . Si de atunci in loc de 'z' am pus 'tz' sa se inteleaga ca e un nume :|

O colega mi-a zis ca uneori am gesturile lui Jack Sparrow =))

Si am vazut in vreo 2 filme 'Johnny' folosit pentru fete si eram : wtf?o.O

Poate ne si intalnim ca tot suntem din Bucuresti >:D<

SpecialKay
16-06-08, 20:37
Macar acum inlaturi orice dubiu cu acel "t" , eu am avut noroc ca s-a lamurit lumea.. sper.
Gesturile? :)) Tare... , ti-am remarcat si avatarul 8->

Si oricum e vara, deci e oke daca ne-am intalni ^^
>:D<