PDA

View Full Version : Buna tuturor...

loveless4ever
13-06-08, 17:32
Ma numesc Andrada, am 19 ani si sunt din Focsani.
Ador anime-urile. Anime-ul preferat este Vampire Knight. Unul dintre cele mai interesante anime-uri pe care le-am vazut tratand tema mea preferata: vampirii.
Sper sa ma simt bine aici si sa imi fac o multime de prieteni.
In afara de Vampire Knight am mai vazut Sukishio, Kaleido Star, Spiral, Yuyu Hakusho, Kiddy Grade, Mirage of Blaze,Inuyasha, Princess Princess, Full Metal Alchemist, Death Note si lista continua.
In prezent, citesc Vampire Knight, primul managa pe care il urmaresc cu sufletul la gura, la fel ca si anime-ul.
Hobby-urile mele sunt: cititul(e pe primul loc), desenul, sa scriu povesti si limba japoneza.
Cate ceva despre mine: pai...sunt o fire sociabila, inventiva, mereu pusa pe sotii si nu pot sa stau locului nici o clipa. Ador sa scriu povesti si sper ca pe viitor sa imi pot face o culegere cu aceste mici creatii.
Imi place muzica rock, in special gothic metal.
Formatiile mele preferate sunt: Lunatica, Xandria, Within Temptation, Demon Hunter, Haste the Day si lista continua.
Cam atata despre mine.
Daca aveti intrebari nu ezita sa ma intrebati.
Ja ne...

iRapeSnape
13-06-08, 21:02
Bine ai venit, Andrada. Chiar ma intrebam pe unde esti si ce mai faci.

Sper sa ne gasim la Cercul Literar, sa te vad scriind iar. Sper ca esti mai bine decat ultima oara cand am vorbit

Hugs.

loveless4ever
13-06-08, 22:10
Multumesc pentru intampinare, Joe.
Ma simt mai bine si incerc sa supravietuiesc.
Sper si eu sa ne vedem la Cercul Literar si sper sa-mi recapat pofta pentru scris.
Deocamdata, sunt pe cale sa cad intr-o prapastie...

Multumesc inca o data pentru intampinare si te imbratisez si eu...

Reila
03-07-08, 18:42
nee-chan!! am reusit si eu sa ajung in sfarsit pe aici si mam bucurat asa mult sa te vad! si eu sper sa mai citesc cate ceva scris de tine, dar stiu ca ai fost stresata cu bacul...hope you'll write soon.

Hugs

Aveqetura
04-07-08, 11:23
Īncetează să mai vezi prăpastia de lāngă tine ca şi cānd nu ai mai avea niciun pic de speranţă ! Speranţa moare ultima şi-ntotdeauna există un licăr minuscul al ei īn fiecare dintre noi. Īncearcă să vezi numai cărarea şi ţine minte : prăpăstiile nu există ! Prăpăstiile le fabrici singură, aşa că scoate softul numit prăpastie din procesorul numit creier şi vezi numai cărarea şi lumina ! Te īmbrăţişez şi eu şi-ţi urez o şedere cāt mai plăcută aici ! >:d<