PDA

View Full Version : Guten Tag!...^^

Meredith
13-06-08, 09:39
Deci, sa va spun cateva cuvinte despre mine, caci dupa cum bine cunoastem toti textul "asa se cuvine cand intram intr-o noua comunitate".
Am 13 ani[16.01.1995]... sunt mandra de ei ^^ Inainte sa intrebati nu stiu nimic in germana decat ce se vede la titlu, dar as vrea sa invat. Limbile sunt foarte importante in comunicarea cu alte persoane.
Am o statura medie, whatever... 1,61 [hai...ca nu sunt chiar asa de scunda**]. Imi place sa ma imbrac in negru, as vrea sa am toata casa in negru [ not EMO]. Urasc fustele mini, dar apreciez si port foarte des pantaloni scurti[ asta sigur nu va intareseaza, ca urmare puteti trece peste partea asta**].
La scoala toate sunt "frumoase", urasc fizica si tot ce tine de ea [cu o mica exceptie...] , romana nu intra in aceasta categorie dar... o urasc. La desen, o materie atat de banala, m-am ales cu un mare 7 in catalog, pentru ca nu mi-a terminat lucrarea la timp[...am uitat un coltisor --_--" ].Sunt sincera! ^^ Mdea, materie care-mi place, probabil multi ma vor injura, dar asta e,matematica. Cel putin anul acesta a mers mai bine...**
In restul timpului imi place sa stau in casa, nu prea ies afara, am ramas cu sechele din copilarie. Ca sa zic asa, cam de cinci ori pe saptamana . Desenez,whatever... de asemenea ma bucur ca nu sunteti prin preajma cand ma chinuea talentul sub dus, nu le prea am cu muzica ^^"
Citesc? Cat de se poate de... mult. Sport? Cand o zubura porcul.. <.<
Hobby-uri: DORMITUL!! Imi place sa dorm si sa mananc. Cui nu-i place?
In incheiere, v-as ruga sa imi spuneti "January". De ce nick-ul asta? Pai, in "January" m-am nascut eu[...lipsa de idei...].

[I][EDIT] Am uitat sa mentionez ca urmaresc animeuri ca Gravitation, Nana[nu l-am tarminat..] si Bleach.

Voodoo Child
13-06-08, 11:59
Intai : sa-mi bag ceva in serverul forumului asta !!! *s-a calmat*

Bine ai venit pe acest forum January.:cheerring:

Acum ,despre inaltime :)). Pot spune ca eu am crescut intr-un an juma mai mult de 10 cm -.-. Am 1,74 si te asigur ca e nasol sa fi asa inalta :D la 14..bine ,bine..fac 15 in 2 sapt *sigh*

Despre scoala :)). Eu am media 8 la Civica si impartasim aceleasi dureri :((. Urasc LB. si Lit. Romana ca materie! Fizica nu stiu o boaba si intru la liceu pe profil mate-info .[huray!-.-']. Desen mi-am urat profa :)).
Eu am o boala si cu franceza ^.^' ,am facut cica 4 ani si nu stiu nimic pentru ca am avut profa proasta,dar nici nu-mi place limba. As vrea sa stiu un pic de germana si finlandeza @.@.
Prea multa scoala :depresssed:

Pot spune ca impartasim un hobby: dormitul. La mine e si mancatul o.O'

In materie de anime-uri. Eu m-am cam lasat de un an ^.^' ,dar Gravitation mi-a placut foarte mult si OVA-urile [chiar daca au o grafica naspa]. La Nana mi s-a parut prea telenovela si mai ales cand mi-ai zis la sfarsit sa astept pentru sezonul 2 cand eu ma bucuram ca am scapat sa ma mai uit am zis: no way!
Bleach e un anime prea lung pentru gusturile mele si mi se pare prea tarziu sa ma apuc de el :))

Intrebari sacaitoare:

In ceea ce priveste manga ,care iti sunt preferintele?
Ai actori preferati? Nu de alta ,dar in loc de January am citit Johnny Depp :|
Ce fel de muzica asculti?

Meredith
13-06-08, 12:32
Multumesc pentru post Gratzy si acum iti voi raspunde cu mare placere la intrebari.

1.In ceea ce priveste manga ,care iti sunt preferintele?

Ador Nana si Paradise Kiss.

2.Ai actori preferati? Nu de alta ,dar in loc de January am citit Johnny Depp .

Actori preferati? Pai, Orlando Bloom. Cat despre Johnny Depp [cum pronunta cei de la mine din clasa Johnny Dip :))] nu il suport.

3.Ce fel de muzica asculti?

Ascult formatii ca Nightwish, Within Temptation, Skillet, Lacuna Coil etc.

Voodoo Child
13-06-08, 12:45
Multumesc pentru post Gratzy si acum iti voi raspunde cu mare placere la intrebari.
Cat despre Johnny Depp [cum pronunta cei de la mine din clasa Johnny Dip :))] il DETEST! NU pot sa il suport... Po' si simplu imi aminteste de un sac de box X-(

3.Ce fel de muzica asculti?

Iubirea mea de-o vita rock-ul [ ;))]. Ascult formatii ca Nightwish, Within Temptation, Cinema Bizarre[fost fan ^^],Tokio Hotel [actual fan**], Skillet, Lacuna Coil,Barlow girls[etc.].
Asta nu ma opreste sa ascult Fergie!!!

Ai cam pierdut orice relatie de prietenie cu mine[nu ca ai fi dorit] din cauza fazei cu Depp =)) ,fiind actorul meu preferat care este si foarte deep ;). E un actor foarte bun ,ai putea macar sa te uiti la filmele unde este el sa vezi cat de bine interpreteaza personajul . Filme: Charlie si Fabrica de Ciocolata ,Sleepy Hallow, Edward Omul Foarfece, Secret Window etc..si cel mai genial personaj Jack Sparrow.
Ma rog,fiecare cu opinia lui. Orlando Bloom arata bine,dar ca actor ,meh. In LOTR face prestatie bunicica,dar tot gay arata in POTC e prostul filmului.

Iti pot da chiar si diferite poze cu Depp cu diferite interpretari/infatisari.:D

La faza cu NW . Nu inteleg ce cauta langa TH si Cinema Bizzare ,e foarte..bizar. M-am obisnuit ca lumea sa-i puna langa Within Temptation chiar daca eu pe solista o consider afona si Lacuna Coil imi place ,hihi.

De la NW ce album iti place mai mult? Care solista?

Meredith
13-06-08, 14:03
Erau niste informatii suplimentare. Nu ca as fi vrut sa compar acele formatii "Domane fereste!".

**De la NW ce album iti place mai mult? Care solista?**

O prefer pe Tarja Turunen[ava]. Anette canta bine adevarat, dar vocea ei antrenanta dupa parerea mea nu se prea identifica cu stilul "metal simfonic". Album preferat? Pai Once, Onceborn, Century Child.

In privinta lui Johnny Depp, mdea...recunosc joaca foarte bine, se vede clar ca are talent dar, ce vrei sunt gusturi si gusturi, mie po' si simplu imi da o senzatie de antipatie. Il apreciez pentru cum joaca, dar nu pentru personalitatea sa! [edit]
Apropo, sper ca nu te-ai suparat, nu stiam ca e actorul tau preferat ^^ Stiu cum e sa-ti placa ceva si altii sa il ironizeze.

Voodoo Child
13-06-08, 14:18
Erau niste informatii suplimentare. Nu ca as fi vrut sa compar acele formatii "Domane fereste!".

**De la NW ce album iti place mai mult? Care solista?**

O prefer pe Tarja Turunen. Anette canta bine adevarat, dar vocea ei antrenanta dupa parerea mea nu se prea identifica cu stilul "metal simfonic". Album preferat? Pai... sunt sigura ca am unul in calculator, dar nu stiu cum se numeste ^^"

In privinta lui Johnny Depp, mdea...recunosc joaca foarte bine, se vede clar ca are talent dar, ce vrei sunt gusturi si gusturi, mie po' si simplu imi da o senzatie de antipatie. O spun din nou: "Il apreciez pentru cum joaca, dar nu pentru personalitatea sa!"
Apropo, sper ca nu te-ai suparat, nu stiam ca e actorul tau preferat ^^ Stiu cum e sa-ti placa ceva si altii sa il ironizeze [ de ex. eu nu raspund de faptele mele daca se ia cineva de TH xD].

Iarta-mi nesimtirea,dar in posutl precedent nu spusesei nimic de apreciere ci doar ca i-ai da pumni. :)

Milly
13-06-08, 14:24
hey there January...July here :))....
Bun venit pe forum, Bun venit in Imperiu....si happy posting!

am citit preferintele tale, si am descoperit ca impartasim aceeasi pasiune pt Orlando si pt. Nightwish, ceea ce nu poate decat sa ma bucure :thumpsup:

sper ca te vei simti bine pe forum, poate chiar pe la "Cercul literar" daca ai o pasiune pentru scris sau ceva idei artisitce pe care doresti sa le impartasesti cu noi.

ma bucur si pentru faptul ca ai indragit anime-uri ca Gravy sau Nana, se pare ca si aici avem un punct comun. nu am prea inteles faza cu "cititul"....daca iti place sa citesti, iti recomand cu caldura autorii de aici de pe forum, au niste lucrari exceptionale...partea rea este ca nu toate sunt finalizate si trebuie sa astepti dupa continuare :ohohoh: iar daca am inteles gresit...si nu iti place sa citesti....well sunt multe thread-uri interesante, cu discutii dintre cele mai variate :D

asadar, iti urez inca odata bun-venit in Imperiu, postat fericit...si no-spam :D

multe imbratisari, Ayaka

edit: in fapt faza cu July era o gluma.....tu ai zis ca esti nascuta in ianuarie...eu sunt nascuta in iulie... si de aceea nu am zis June :)) in fine...e bine si asa :D

rashia
13-06-08, 14:34
WOOW buna January!!multe chestii nu iti plac...dar na cam asta e adolescenta..te vezi diferit de toti si nu ii poti intelege pe multi...
cu timpul totul se schimba vei vedea...sunt constienta ca momentan nu ai nici un interes de a schimba ceva la tine...esti ok asa cum esti
in fine nu stiu ce m-a apucat
bine ai venit !

Meredith
13-06-08, 15:05
*Iarta-mi nesimtirea,dar in postul precedent nu spusesei nimic de apreciere ci doar ca i-ai da pumni. *

Da, asa e nu am spus nimic de nici o "apreciere", iar "o spun din nou" nu prea are ce cauta acolo, advarat. La inceput am avut impresia ca am mentionat cumva mai sus sau ceva de genul asta. Whatever, in definitiv a fost vina mea si promit ca nu se va mai intampla!

Ayaka~Milly: Right! Noi suntem in June, dar eu m-am nascut in January.
Thanks for post!
rashia:Thanks for post!

Voodoo Child
13-06-08, 15:37
*Iarta-mi nesimtirea,dar in postul precedent nu spusesei nimic de apreciere ci doar ca i-ai da pumni. *

Da, asa e nu am spus nimic de nici o "apreciere", iar "o spun din nou" nu prea are ce cauta acolo, advarat. La inceput am avut impresia ca am mentionat cumva mai sus sau ceva de genul asta. Whatever, in definitiv a fost vina mea si promit ca nu se va mai intampla!

Ayaka~Milly: Right! Noi suntem in July, dar eu m-am nascut in January.
Thanks for post!
rashia:Thanks for post!

Ehm..We actually are in June o.O'. I think o.O'

Nu-i nimic,pana la urma e doar un actor.Scuze.reactionez fara sa gandesc cand e vorba de unele ucruri :D *da Grazy cu care ai poster ,il ai pe desktop,prima jumatate e tanar si bun ,cealalta e btaran ,da' tot bun*