PDA

View Full Version : Hello....buna...Hy

Lina Inverse
12-06-08, 21:51
Buna, sunt cam noua pe-aici si sper sa nu fac vreo prostie.
Salut. Am 16, , sunt o fire sfanta in fata profilor dar scapata de la nebuni in pauze si casa...ascult orice fel de muzica mai putin manele (iubesc muzica japoneza, in special melodiile lui Within Temptation), sunt o mare fana Harry Potter si iubesc mult animalele. Idolul meu a fost Steve Irwin (vanatorul de crocodili) si de la el mi-a venit ideea sa ma fac medic veterinar. Daca nu se poate, as vrea sa lucrez ca voluntara la o organizatie de salvare a animalelor.
Ma bucur sa va cunosc si sper sa nu fac vreo prostie pe undeva

Rena
12-06-08, 21:59
Salut, Lina Inverse-chan ^_^ Iti urez un calduros: "Bine ai venit pe forum"
Sa nu uiti sa treci si pe la regulament. Acum, cateva intrebari: Nick-ul tau vine din : "Scoala de vrajitorie" de Rose Sabin? In ce oras locuiesti? Ce te-a facut sa alegi numele asta, pentru forum? ^^
hugs si mai vorbim. :glasses:
edit: yup, acum imi dau seama! E din Slayers >_< , atunci intrebarea e: Ai citit "Scoala de vrajitorie" de Rose Sabin? si eto... iti place sa citesti? ^_^

Lina Inverse
13-06-08, 12:29
In primul rand...multumesc de intampinare. In al doiela rand, am trecut pe la reguli (sper sa nu uit vreuna). In legatura ci nick-ul, ai ghicit. Desi am 16 ani, sunt fana anime si sunt cam..obsedata de slayers. Asa...sunt din Bucuresti si citesc cam orice e gen Fantasy (in special Harry Potter) dar "Scoala de vrajitorie" n-am citit-o. O s-o caut ca titlu suna bine ^__^