PDA

View Full Version : Hello...A stranger came in the town...

Rena
12-06-08, 21:09
(the title was a joke) :scaredghost:
Nu sunt straina. Ma numesc Raluca, ma cunoasteti dupa alte forum-uri("poate") dupa nick-ul SakuyaRena sau Rena-chan. Am 16 ani, sunt din frumosul oras al ploilor (Ploiesti).
Ador anime-urile, filmele de calitate, muzica de calitate, tot ce e de calitate ^_^"
Imi place sa joc :RPG, sa scriu, sa desenez (desi talentul meu e minuscul *pe cale de disparitie*, promit sa muncesc din greu aici)
Sper, de asemenea, sa ma inteleg bine cu toti si sa-mi fac noi prieteni...Poate chiar ne intalnim prin Bucuresti sau Ploiesti sau la mare sau in Ramnicu Valcea sau etc...voi incerca sa ajung in mai multe locuri, in vacanta asta ^^
Am o fobie pentru albine si viespi, desi ador celelalte insecte sau majoritatea lor *I'm a freek, am I not? Shiny eyes*
Visul meu, care nu va deveni niciodata realitate: Vreau sa am voce, sa cant frumos! (dar sunt complet afona (gluma))
Imi plac culorile, viata, in general, desi incerc sa fiu cat se poate de realista. Nu cred in prietenie adevarata, dar putem fi amici (hugs). Iubesc sporturile, in general, desi nu sunt prea sportiva (pot sa inot si sa joc decent baschet...Stiu tenis, doar de incepatori >_< ) *Cred ca sunt mai buna sa ma uit la ele*
Imi place sa ma simt bine si *avertisment* va voi spune intotdeauna ce cred *puteti sa ma injurati de pe acum*. Sunt "fermecata" de mistere, dar nu caut rezolvari: (m-as indeparta de esenta, nee?) Starile mele se schimba din minut in minut so...beware! ^_^.
Ce sa mai spun, cred ca voi face exces de emoticonuri...Sunt adorabile! Onion rules! Love them... :yaay:
*Hugs for everyone!*

iRapeSnape
12-06-08, 22:29
Bine ai venit, Rena!

Cred ca asa o sa-ti zic de acum, Rena, mi se pare mai dragut decat Raluca si mai usor de scris decat Sakuya. Bun, am mai descoperit ceva nou.

Sper sa-ti postezi primul volum integral ca sa pot sa ma ocup de cititul lui si de o eventuala critica, daca va fii cazul.

De-abia astept sa ne vedem acasa.

Hug.

Rena
12-06-08, 22:47
Joeee! *I'm melting...^_^* Yup si mie imi place mult Rena...E simplu si evit incidente majore pe forumuri straine: Numele meu real a fost pocit: Reluca, Raruca ...etc >_<
Yup! I'm so happy that Joe will read it! Thanks a lot, desi sunt sigura ca vor fi critici cu duiumul (am multe greseli)...Le astept nerabdatoare <huugs>
Merci de urari si ma bucur sa te gasesc aici...