View Full Version : Salut
Night angel
12-06-08, 20:46
Banuiesc ca nu toata lumea ma cunoste:-" ma numesc Larisa am 15 ani ( aproape 16 :D) sunt fana anime de :-? ..... multa vreme :P. Pai :-? sunt genul de persoana cu multa pofta de viaţă atata timp cat nu-mi taie cineva elanul si ma scoate din sărite :P . Imi place sa-mi pierd vremea cu prieteni , īmi plac ieşirile in aer liber; iubesc muzica , dansul , sportul (cateodata :D). Obişnuiesc sa pierd vremea mai mult pe la Fan fiction. Imi place sa citesc povesti scrise de diferiţi fani anime si eventual mai si scriu cate ceva. Detest :-? persoanele īngāmfate , pline de fite, oamenii care au impresia ca le stiu pe toate desi gresesc tot timpul, manelele , iarna , tradarea, falsitatea etc. Cel mai mare defect al meu este ca sunt īmprăştiată :counting: si putin cam lenesa :D (putin cam muuult :-"]. Sunt o fire foarte aeriana si mai ales visătoare asa ca rareori sunt cu capul pe umeri :concert:. Si :-? ...cam atat :D
Daca aveti intrebari raspund cu placere :D . Bye
iRapeSnape
13-06-08, 03:08
Buna. Eu sunt x.Black.Princess... ma rog, Joe. =D
Prin Fan Fiction intelegi ce avem noi, sectiune exclusiv cu lucrari inspirate de diverse chestii gasite prin mass media sau toata ideea de a scrie?
Bun venit si sper sa nu ne certam. Zic astap pentru ca eu sunt relativ cam ce urasti tu si anume ingamfata, am si fite, chiar cred ca stiu aproape totul si sunt destul de falsa cand vreau.
Eh, in fine. Sper sa te simti bine!
Night angel
13-06-08, 18:47
Salut Joe. Pai cred ca prin fan fiction inteleg orice fel de povesti. Indiferent ca sunt inspirate , originale, in engleza etc. atata timp cat imi place idea si povestea e scrisa bine mie imi place.
Sincer nu cred ca ne vom certa sunt o fire pacifista. Si in plus prietena mea cea mai buna are acelaşi caracter ca si tine si o iubesc asa cum e :loove: . Depinde insa si de persoana . Exista caractere si caractere asa ca e greu sa generalizez ce fel de persoane nu-mi plac:-" .
Onee-chan :loveyfg:iti urez un calduros welcome.
Cam acelasi tip de persoane urasc si eu, de asemenea , ca si tine , detest manelele. Sa stii ca tu m-ai molipsit cu lenea si cu iubirea :meow: . Stai ca m-a apucat afectiunea :-". Pot spune ca rad atat de mult cu tine , incat uit si de capul meu si devin si eu aeriana. Tu chiar ma influentezi pozitiv pentru ca ai reusit sa ma faci sa nu mai fiu asa dura, tacuta, glaciala, m-ai facut practic sa devin dependenta de partidele de ras nocturne si sa fiu mai sensibila. Arigato din suflet pentru asta .
La capitolul fire pacifista..eh..aici nu ma pot schimba nici daca as vrea. Nu ma pot abtine sa nu ma bat cu cineva daca ma injura de morti sau se daca se ia de persoanele dragi, prieteni :-".
Ciudat este ca tu mereu imi inspiri incredere , desi nu te cunosc si ma faci sa uit de suparari( stii tu :-") .
Iti urez inca odata welcome and lot of fun..si nu mai stiu...:-" ai grija si sa-ti vad ficul pe la Fan Fiction >:) .
Chuu:*:*:* , hugs>:D<.;D<>:D< Ja Ne!
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.