PDA

View Full Version : Uhh. . ah. . I'm new ^__^

Hinata
12-06-08, 17:04
Sa te descrii singur este putin cam greu dar o sa incerc ^__^.
Numele meu este Miruna [ desi nu cred ca va intereseaza ].
Sunt o fana anime de la. . 4 ani [ cred ca atat aveam cand am vazut Sailor Moon ] . Nu am urmarit prea multe animeuri [ nu din cauza ca nu imi plac ci din pura lene ] dar cel mai mult mi'au placut Nana si H2O - Footprints in the Sand pentru ca arata povesti legate de viata .
Chiar daca nick-ul meu este Hinata nu prea imi place animeul , ci doar personajul ^___^.
Cam atat despre mine daca mai vreti sa aflati ceva despre mine intrbati'ma ^__^.

Maria
12-06-08, 17:21
Bine ai venit!

Interesant ar fi sa stim, de exemplu, varsta. Am inteles ca ai inceput sa vezi anime-uri de la 4 ani, si fiind vb de Sailor Moon, trebuie sa ai pe undeva in jurul de 14-16 ani?

De asemenea, ai scris vreodata la Fan Fic? Daca da, atunci esti invitata mea sa postezi, iar daca nu, dar iti doresti sa incerci, o poti face si vei primi indrumari daca este necesar.

Acestea fiind spuse, happy posting si sper sa te simti bine in mijlocul nostru!

Hinata
12-06-08, 18:10
Poi de fapt am 13 ani [ Nu i'am implinit inca da nici mult nu mai am].
Si da am scris in Fan Fic ['Yume-inger sau demon?' --parca asa se numea ]dar am renuntat la el deoarece nu era prea bun [ eram la inceput si nu prea ma pricepeeam la scris. . .iar acum. . .well I don't know. . .nu am mai incercat sa scriu nimic]