PDA

View Full Version : Hajimemashte^^ ! Watashi no Camy desu^^

Kamichu
11-06-08, 17:58
Nu cred ca ma cunoasteti , insa voi incerca sa va spun cateva lucruri despre mine.

In primul rand sunt o fire care isi schimba repede comportamentul si devin serioasa atunci cand trebuie, exceptand momentele cand rad pana nu mai pot cu Night angel si imi revin mai greu. Sunt o fire prea romantica , insa devin rapid glaciala cand mi se pune pata. Pe scurt, sunt foarte impulsiva si nu ma las intimidata. Varsta:15 ani - Capricorn .

Hobby-uri…hm :-? Sunt destul de multe, insa ma rezum la esential. Infoacata fana anime mai ales shounen-ai si yaoi, dependenta de cafea si muzica, ador sa cant la chitara, imi place rock-ul si ador melodiile care sunt cantate pe o tonalitate rezonabila pentru vocea mea,ador sa merg prin ploaie, apusurile, rasariturile...ma rog chestii de genu:-" ; ador sa ma plimb cu rolele, sa ma bat cu baietii daca am motive intemeiate, imi place sa citesc o lectura placuta, ador sa-mi bat joc de tipe gen Barbie cu fite si arfe in cap de le ies pe nas, imi place sa spun lucrurilor pe nume si sa-mi expun parerea sincera , nu-mi prea pasa de consecinte si ma conformez repede in orice situatie.

Urasc persoanele superficiale si care se flateaza singure >.< , detest manelele si pe cei care le canta, urasc de-a dreptul soarele si caldura excesiva…temperatura perfecta 20 de grade^^ , urasc persoanele care sunt cu mii de fete , detest sa-mi faca cineva poze , etc…

Nu stiu ce sa mai spun despre mine , asa ca astept intrebari :-" Ja Ne!

Akeginu
11-06-08, 18:44
Salut ^^

Aww, draguta descriere =x
Si eu ador yaoi`urile, in special Gravitation :-" As fi dat orice sa fiu in locul lui Shiuchi in poza de la avatarul tau =)) Yuki is tooooo hooot <3 Btw, care este personajul tau preferat din acest anime? : DD

Mie imi place caldura [~pt. orice situatie, ma refer la starea vremii, nu la altceva XD], dar nu sa si vad oameni lesinad pe strada din cauza ei =__=

Whatever .. Postare placuta ^^
>:D<

Kamichu
11-06-08, 19:33
Arigato gozaimasu Akeginu-chan !

Personajul preferat din Gravitation este fara indoiala Yuki Eiri:uhhh: .
Este tacut , calm , serios, si dupa cum spune si Shu-chan..cool^^:P . Este chiar norocos Shu-chan pentru ca il are pe Yuki numai pentru el :cryinga: >.< .
Sper sa ne intelegem si cine stie? poate vom fi prietene:-" . Arigato pentru replay.
Chuu:*:*:* , hugs >:D< and Ja Ne!

Maria
11-06-08, 20:23
Bine ai venit! Noi ne stim de ceva vreme si nu pot decat sa spun ca iti sunt recunoascatoare pentru tot sprijinul pe care mi l-ai acordat atat atunci cand am inceput sa scriu pe alte forumuri cat si atunci cand a trebuit sa imi fac forum personal.

Inca o data, welcome, sper sa te simti cat mai bine si pentru orice problema nu ezita sa imi dai pm, offline, etc etc.

Pupici!

Night angel
12-06-08, 20:04
Salutare nee-chan :grimace: Pai iti urez si eu bun venit pe sait. Imi place descrierea ta exceptând un singur amănunt detest sa-mi faca cineva poze :-w. Sa nu crezi ca daca ne întâlnim scapi asa usor. O sa te fac sa razi pana te saturi si te doare burta :givesup: si o sa vrei sa faci poze cu mine ;;). Am vazut ca stii sa canti la chitara si eu vreau sa invat :-" cândva. Sa facem un duet împreună :kyaaaaaaaa:. Pai te pup si distractie placuta pe sait . Bye :byebye:

Kamichu
13-06-08, 21:39
Onee-san...arigato gozaimasu pentru cuvintele tale. Sunt fericita ca am reusit sa vorbesc cu tine si sa imi devi ca o sora. Fii sigura ca daca este ceva iti dau Pm ,dar promit ca nu mai fac ca in ziua aceea cand probabil te-am zapacit:"> . Cred ca pe acest site ma simt cel mai bine si tin sa mentionez ca acest site este cel mai tare site anime pe care l-am vazut. Arigato ca m-ai primit in noua familie anime-empire si sper sa nu creez probleme :) .
Chuu:*:*:* and hugs>:D<

Onee-chan:cb_13215455: cat ma bucur ca te-ai alaturat familiei >:D< . Pai o sa vin la tine si daca mai ramane loc in masina, iau si chitara si te invat. Nu-ti face griji ...cantam amandoua daca ne permite timpul chiar din prima zi...te invat acordul unu care este liber, iar apoi pe doi , trei, sase, sapte, noua :-" (sunt mai usoare) si cred ca am si un cantec cu acordurile astea :-?...nu mai stiu. Oricum tot facem un duet :P fii sigura de asta.
Cu tine o sa fac poze. Nici nu ma gandesc sa nu fac :P . Am zis chestia cu pozele pentru ca nu sunt prea fotogenica si ma apuca nervii cand ma uit la o poza unde sunt si eu :)).
Ma bucur ca suntem amandoua aici si arigato de replay.
Chuu :*:*:*:* + Hugs >:D<

Ja Ne!