PDA

View Full Version : Heya ^^

Ariéne
30-07-09, 23:41
Hello :hi:
Sunt Ariéne, Anda sau Aki, cum imi spun unii ^^ ; sunt din Iasi, am 13 ani si sunt o fana anime&manga. :D

Naruto
Kaleido Star
Shaman King
Spiral
Princess Princess
Ouran High School Host Club
Gravitation
Yu-Yu Hakusho
Loveless
Ginban Kaleidoscope
07 Ghost
Pandora Hearts
K-ON
Kuroshitsuji
Hetalia
Monochrome Factor
Okane ga Nai
etc.

Si manga-uri...well sunt prea multe :oth_pen51booky: Dar pot spune ca majoritatea sunt yaoi *cough* :ohohoh:

Daca aveti intrebari...intrebati ^^"

Bye.

Amarantha
30-07-09, 23:58
:nwc:

*glomps Aki*

Uite pe cine vad eu aici. :> Nu cumva e Aki-nee-chan a mea ? Ah! Ba da, ea e. :x Ce ma bucur ca ai venit aici pe forum. Eu o sa simt de capul tau pe aici, stii asta nu-i asa?

Asa, in calitate de -stiu si eu- comitet de primire, iti spun bun venit si iti urez distractie placuta si spor la postat.

-Ah, ca fapt divers, pana acum nu am stiut niciodata ca te-ai uitat la Kaleido Star. :onion03:-

Intrebari? Nu, eu nu am asa ceva. O sa ii las pe ceilalti sa le puna. Ama ofera doar imbratisari calde si muuuuuulta, muuuult dragoste.

See you around. Lots of luv. ^^

Nevaeh
31-07-09, 00:20
Andaaaa *glomps you* OMG, my cute lill' muffin :yociexp61: Ia ghici ce am eu aici?! Un porc! :telling: *cough*

Pai, bine ai venit pe site. Pe langa faptul ca esti nu numai prietena mea cea mai buna ci si vecina mea [la acelasi etaj, how crazy is that?! chiar ca suntem destinate sa imbatranim impreuna :P], te iubesc <3 si ma bucur ca esti aici... Intrebari nu am, te stiu prea bine daca ma intrebi pe mine :)) BTW, inca ma doare spatele TT_________TT

Sedere placuta :peace:

Ariéne
31-07-09, 01:42
Multumesc pentru primirea calduroasa,sis, Nevaeh. >:D<
Oh, nu...nu porcul. :depresssed:
Da, Ama-nee-san ...Kaleido Star a fost unul dintre primele mele animeuri. :)) Pe langa Inuyasha care am uitat sa-l mentionez...si Pokemon (...da ^^" my first one)

eileen
31-07-09, 10:53
Bună, Anda!

Nu știu dacă ai observat, dar din partea stângă jos poți schimba skinul. ^^

Îți place să desenezi/ scrii?
Ce muzică asculți de obicei?
Ai vreun anime preferat?

Bine ai venit și postare plăcută!

>:D<,
veronica

Ariéne
31-07-09, 12:27
Hello, Vero. Merci pentru pont [chair nu observasem :onion03: ]

Nu...nu imi place sa desenez >.< Imi fac doar temele pentru la scoala si atat.

De scris...nici asta, dar imi place sa citesc :D

Muzica...tot tacamul, dar fara manele si muzica populara.

Linkin Park [formatia mea preferata :thumpsup: ]
Abingdon Boys School
Cinema Bizarre
X-tina
Modern Talking
Michael Jackson etc.

Anime preferat :pickingnose:...cred ca D. Gray-man ^^"

*hugs Vero back*

Dewdrop
02-08-09, 15:37
:hi:
Bine ai venit pe forum,Aki!
Daca tot am trecut pe aici,as vrea sa te intreb si eu ceva:Care este cartea ta preferata?
Sunt in pana de idei :D si nu prea mai stiu ce sa te intreb...:-? Ink ceva:Iti place sa canti sau sa dansezi?;;)
:-?...cred k am terminat cu intrebarile.:)Astept raspunsurile.

Hugs for you.>:D<

Ariéne
05-08-09, 16:10
Oh, hello ^^

Well, nu am o carte preferata; sunt multe care mi-au placut.Voi mentiona doar cateva. :D

"Punte spre Terabithia" --> mi-a fost recomandata de Nevaeh; m-a impresionat ;___;
"Saga lui Darren Shan" --> autorul mi s-a parut ca a fost destul de original [vampirii lui au gheare imense, nu colti (imi plac coltii :desperation:)]
"Oamenii de paie" --> [nu ma asteptam sa moara chiar personajul meu preferat :--onion04:]

Imi place sa ascult melodii si sa cant in acelasi timp, dar daca ma lasi singura nu scot nici un sunet. I'm shy. >///< Si am uitat sa spun ca iau lectii de pian. :D
Mama vrea sa ma duca la cursuri de dans ,dar de fiecare data am refuzat-o. As I said, I'm a shy person. *sigh*

*hugs back* :byebye:

wuv_gravity
03-09-09, 18:43
Hii~! ^^
Din cate am inteles iti place sa citesti manga, in special yaoi (la faza asta semanam ;))). Deci care este manga ta preferata, sau mangaka, depinde.:-??
Alte intrebari :-? ce hobby'uri ai, ce iti place sa faci in timpul liber? :)

Cam atat. Sper sa te distrezi pe site! >:D<

Ariéne
03-09-09, 22:10
Oh, thanks! *hugs back*

Sunt prea multe manga-uri si manga-ka-uri ca sa le enumar pe toate :uhhh:
Dar imi place mult de Takanaga Hinako ---> "The tyrant who fall in love"

Hobby-uri :-?...se pune uitatul la animeuri? :))

In timpul liber imi place sa ies afara. Cu parintii sau cu Nevaeh. :D

Rena
06-09-09, 19:52
Buna Ariene si bine ai venit pe forum (scuze ca urarea vine cu intarziere) :P
Cum restul au pus intrebari si raspunsurile m-au lamurit , eu iti voi spune doar sa te distrezi si sa profiti din plin de tot ce ofera empire :)
*hugs*
And yeah *All the best in the world for another yaoi fan!*
:th_055_: