PDA

View Full Version : Ding Dong!

Raymonde
21-07-09, 14:44
So... who will open the door for me? ^_^

Nick: Emi
Prenume: Emilia (>.>)
Zodie: Scorpie. ;;)
Hobbies: Hmmmm... sa desenez, sa fac GFX-uri, sa citesc... sa ascult muzica... si sa scriu [>///<].
Animeuri preferate: Hellsing, Elfen Lied, Lovely Complex, ToraDora, Peach girl... si altele, nu am un gen preferat. :D
Manga preferat: The ones that minors shouldn`t read. lol
Favorite movies: Horror movies start to bore me... I don`t remember the last time I watched a film I liked... .
Favorite books: Pai, Dracula, Memoriile unei gheise, Mastile, alea de desen lol, Sarpe si cercel, Foc in pavilionul de ceai, Dansatoarea de kabuki [are unele parti plictisitoare dar mi-a placut restul >.>].
Music: Rock&stuff like that.
Personalitate: IRL sunt mai mult independenta, antisociala [=__='], plictisita si cu chef de cearta. Si am o latura si mai putin placuta care iese la iveala cand sunt nervoasa pe cineva. >.> In internet life sunt mai calma, pot spune. Copilaroasa, mai mereu plictisita si plangacioasa [lol]. Well, I have my funny moments. :)

Dyenutzza
21-07-09, 15:14
Bun venit, Emilia, ma bucur ca a sosit inca o persoana de varsta mea pe aici..(eu mai am putin si fac 15\:D/)..Eu te`as intreba ce muzica asculti..
:P:P

Maria
21-07-09, 16:25
Bun venit, scorpiuta, sper sa iti placa la noi. :D

Acum, daca ai vreo problema, poti oricand sa apelezi la moderatorii sectiunii respective (gasesti la Biroul de Informatii o lista cu staff-ul) sau la mine.

Din snga jos poti schimba skinul forumului, iar daca ai o pasiune pentru imagini din anime - am aducat unele destul de bune in All Albums.

Hugs!

Maria.

Raymonde
21-07-09, 18:03
Hmmmm, ce primire călduroasă. :)

Diana (după nick, presupun că aşa te cheamă), prefer rock-ul, metal, ştii tu la ce mă refer. :) Acum că mi-am descărcat (din nou, lol) discografia Evanescence şi ascult numai asta, e altă treabă. :P
Formatat calculator şi pierdut muzica. :cries:

Maria, *hugs back* mulţumesc. Īmi place mult aici. :)

Eirenne
21-07-09, 18:31
Bun venit pe forum ^^

Zodie: Scorpie. - ne luam de mana si facem clubul scorpiilor ? XD Apropo, pe cat esti nascuta ? XD
Hobbies: Hmmmm... sa desenez, sa fac GFX-uri, sa citesc... sa ascult muzica... si sa scriu - oh well, abia astept sa iti vad desenele si set-urile ^^ Si lucrarile, bineinteles ^^

Scuze de copy/paste, incercam si eu sa nu fac spam. xD
Anyway, daca nu am luat-o eu razna, iti plac cumva j-drama-urile? XD

In rest, astept sa postezi lucrarile tale - daca nu ai facut-o deja @.@ - ^^
Si sedere placuta in imparatie ^^
>:D<

Raymonde
21-07-09, 18:56
Nu le-am postat īncă. :)
O să le postez īn curānd, şi voi īncepe cu GFX-urile pentru că desenele trebuie să le postez şi la fic mai am de lucrat. :th_102_:

Sunt născută pe 17 Noiembrie.
Phunneh idea. *grabs hand*

Mulţumesc.
>:D<

Rena
22-07-09, 17:44
Salut, Emi! Bine ai venit pe Empire:X
Hmm ! User cu gusturi bune in muzica:X Ador Evanescence
Iti plac Guns'n Roses si Nightwish si Placebo too? :th_101_:
laughs *gusturi bune in manga too...Am ras cand am citit ce-ai scris acolo ;)
Inca o data bine-ai venit, distreaza-te si ne vedem pe forum
*hugs*

Omicrom
22-07-09, 18:00
Hiz Emi!!
Imi place descrierea facuta de tine.. imi vine greu sa cred ca esti cu chef de cearta:D
Manga preferat: The ones that minors shouldn`t read. lol
La fel aici:D
Music: Rock&stuff like that.
Cu asta m-ai cucerit:D

Nu stiu ce sa mai zic:-? Cred ca just see ya around:)

A da.. si love Hellsing:D\:D/

Ja ne!!
:byebye:

Raymonde
23-07-09, 20:40
Iti plac Guns'n Roses si Nightwish si Placebo too?
Gurl... O_O Mă uimeşti.
Chiar īmi plac. XD
Hm, dar Guns 'n' Roses n-am ascultat decāt o melodie. -__-

imi vine greu sa cred ca esti cu chef de cearta
Asta au spus toţi. :D

Thnx.

*hugs both back*