PDA

View Full Version : Am venit sa va stresez.

Kiubi
10-06-08, 18:13
Inainte de toate, mai ales pentru cei care au auzit de animeul Naruto, tin sa precizez ca stiu ca se scrie Kyuubi [ metode de precautie xD ] . Kiubi e mai estetic, daca ma-ntelegeti.

Nu pot sa spun mare lucru despre mine, de fapt consider cam greu sa ma autodescriu [ imi da un sentiment stupid, no offence ] si cred ca o sa intelegeti mai multe din posturile pe care le voi avea pe site.
In general sunt o persoana destul de amuzanta si directa. Cam.. prea directa :)) [ cel putin devii impacat cu tine insuti cand stii ca nu ocolesti lumea cu politeturi lingusitoare ] .

Imi place foarte mult sa desenez si sa stau afara. Nu sunt genul care sa umble intr-un anturaj de n persoane, prefer grupurile restranse. Whatever. Nu cred ca va intereseaza asta.
De obicei desenez [ am inceput sa citesc cam rar, din pacate, deci nu ar trebui sa trec asta la .. hobbyuri ], vorbesc cu prietenii, alteori scriu [ nu vreau deloc sa ma consider un talent literar - aviz: nu e modestie ] si ma chinui sa invat sa cant la chitara [ am devenit destul de pasionata de muzica in ultima vreme ] .

Am vazut animeurile 'clasice' si cateva care mi-au placut destul de mult, insa nu e nevoie sa le mentionez. Ascult in general rock [ nu-mi prea plac celelalte genuri, desi pe cele clasice le respect - asta nu inseamna ca ascult ] .

Suficient despre mine. Sper sa.. "ne intelegem" [ a devenit un kitch sa spun asta ] and so on. See ya.

[Edit]: Asa e, am uitat sa mentionez ca-mi plac si hentaiurile :-> . Merci pt. posturi guys ^^ .

Eirenne
10-06-08, 20:32
Hy there Anca :>

Have you mentioned that sometimes you're a perv ? Cause we have some pervs in there and I think they will be happy to know that is one more person in the club * kiddin ' *

Have fun :>

Akeginu
10-06-08, 20:51
Ah, nee~chaan ..

Nu o sa scriu nimic sentimentalist cum imi sta in obicei, pentru ca stiu ca detesti lucrurile de genu` si nu as vrea sa te enervez [cel putin nu acum :))]

Chiar imi place descrierea. Esti sincera, da, dureros de sincera, dar asta ma face sa ador aprecierile tale pentru ca stiu ca nu vei minti niciodata.

Mult noroc cu chitara aceea :]

Hugs > : D <

@ Byby~ I`m sure Anca will enjoy being in that club XD

Maria
10-06-08, 21:20
Hey, welcome!! Ma bucur sa te vad pe aici, scumpa, mica si foarte perversa mea sustinatoare! Daca tin minte, tu ai inceput sa postezi la ficul meu inca de la primele posturi si ai tot continuat. Mi-ai lipsit si tu, si cei mai multi, mi-ati lipsit inca de acum 3 luni. De asta ma simt mandra ca pot din nou sa va vad (citesc) dupa o astfel de absenta. Daca inca mai esti interesata de pov mea, vezi ca la Cercul Literar exista o sectiune de Updates unde am postat tot ce am mai scris in plus fata de ce era postat pe alte forumuri.

Inca o data, bine ai venit!!

majin_vegeta
11-06-08, 08:40
Mai mai creste numarul reprezentantelor sexului frumos :hmmm: si se pare ca majoritatea sunt si pervie!Poate ar trebui schimbat numele forumului in pervies-empire!
Pana una alta bun venit si spor la postat!

iRapeSnape
11-06-08, 17:15
Hey, Kiubi!

Welcome to the pervie club, been looking for you. Postare placuta si mai da detalii, haide, haide... *puppy eyes*

=D

Kiubi
12-06-08, 10:23
Merci pentru invitatie la club :)) .

Am uitat sa specific.. zodia. Apropo, I'm very interested in Astrology :-> . Mdea, dupa cum spuneam.. sunt balanta B-) .
Daca vreti sa specificati si voi ce zodii sunteti, chiar m-ar interesa :)) .

[Edit]: Black Princess, eu am asecendent in balanta.

iRapeSnape
12-06-08, 17:19
Leu cu ascendent in rac, din cate stiu. Sincer, I could care less... dar vroiam sa-ti dau o vedere ampla. :>

Ellette
18-06-08, 20:18
Si eu ... sunt fascinata de astrologie. I am Pisces, by the way. Ma bucur sa te cunosc, cat de cat, din ce ai zis. Faptul ca esti o persoana directa imi place, eu sunt total opusul. Iti urez bun-venit, chiar daca si eu sunt noua. :hi: