PDA

View Full Version : ... ['kay, am pus un titlu XD]

Akeginu
10-06-08, 17:57
Uh .. Ma doare prea rau capu` ca sa ma gandesc la o introducere inteligenta, asa ca o sa incep direct ^^

Detest din inima persoanele fara maniere si ma seaca vulgaritatea in exces. Nu suport sa fiu mintita si prefer sa mi se spuna adevarul, oricat de dureros ar fi.

Ador clovnii sadici. Ador filmele cu clovni sadici. Ador sa caut poze cu ei, ca disperata, in fiecare zi. They`re just adorable <3

Nu sunt tocmai o fana anime, ci a devenit o rutina vizionarea lor, neavand a ltceva mai interesant de facut. XD
Cu toate astea, unele care m`au impresionat destul de mult~ Claymore, Nana, Basilisk, Hellsing, Paradise Kiss.
Ah, am facut o obsesie pt. Bible Black care e cu mult superior celorlalte hentai`uri . L`am vazut de 5 ori pana acum si am de gand sa continui XD.
I also enjoyed watching ~ Elfen Lied, Mermaid Forest, Welcome to the NHK, Wolf’s Rain, Inuyasha, Naruto, Ghost Hound, Cowboy Bebop, Hell Girl, Gravitation, Angel Sanctuary, I love my younger sister, Le portrait de la petite Cossette and so on ..
Ca manga`uri, nu sunt chiar asa de documentata, insa prima citita a fost “ Thousand years of snow” pe care o ador si acum. Le prefer, totusi, pe cele politisite sau pe cele care au legatura cu anumite razboaie. Ma pot captiva si cele romance, doar daca au o idee originala [or +18 stuff]
Aici pot adauga ca ador tipii inalti, cat mai inalti posibil, cu brate puternice :).

Ca genuri muzicale, prefer rock`ul, heavy metal`ul si pop`ul.
Trupe preferate: HIM, The Gazette, Lacuna Coil, Cradle of Filth, Within Temptation, Evanescence,Skillet, Three days Grace, Cinema Bizarre, After Forever, Rammstein, etc.
Nu suport manelele sau manelistii. Ma seaca.

..Too lazy to write more >.>
If you want to find out other things about me, just ask ^^

Biig hugs > : D <
:byebye:

iRapeSnape
10-06-08, 18:04
O prezentare draguta, dar noi ne-am mai cunoscut si cu alte ocazii. Inca am impresia ca-mi porti pica si ar fi chiar pacat, nu?

Oricum, eu sper sa te simti bine, sa ne mai intalnim pe la Cercul Literar daca ai ceva de aratat si sa accepti critica si ajutor daca va fi nevoi.

Postare placuta!

Si da, Bible Black este intr-adevar foarte bun. :sigh:

Eirenne
10-06-08, 20:30
Cum adica sa va purtati pica ? :-w You should explain this to Byby :rage:

Anyway, happy posting Clarisse ( vezi :> ) and have fun.

Byby hugs you :> and woves you too. And of course Byby woves her mom :> ( si o inunda, dar ce conteaza )

Akeginu
10-06-08, 23:36
@ x.Black.Princess~ >:D< Multumesc mult pt. urari, postare placuta in continuare si tie ^^

@ Byby~ Stai linistita, ce a fost a fost XD I`m sure I`ll have fun .. Cred ca te referi la posturi, si nu la altceva :-" Me hugs you, too > : D <

majin_vegeta
11-06-08, 08:27
bun venit pe forum Akeginu!Spor la postat si daca se poate as dori sa cer mai multe informatiii despre tine:Numele,varsta,localitatea,sexul(cum iti place) precum si marimea bustului(na ca ti-am luat-o inainte Ludwig):peace:

iRapeSnape
11-06-08, 14:06
Cred ca eu sunt binecuvantata sa am parte de cei mai perversi baieti ever.

Byby, s-a intamplat cu mult inainte sa vii tu pe lume. =)) Oricum, e poveste veche... eu am desfiintat-o pe atunci mystic si intre timp ea a crescut. Eu nu dau de Ludwig, si cam asta e povestea...

Si Akeginu, parca iti stiam si numele de botez, dar batranetea, ce sa-i faci... XD

Akeginu
11-06-08, 19:37
@ majin_vegeta
~ Numele .. uh .. e Clarissa XD
~ Who knows O.o
~ Craiova ^^
~ Depinde de starea in care ma aflu.
~ 97 [last time I checked XD]

@ x.Black.Princess Numele de botez e Clarissa XD [nici nu stiu cum s`a ajuns la o astfel de idee geniala >.< ]

Thank you for posting :clap:

Kiubi
11-06-08, 22:34
Hei Clarissa xD [ stiu ca am inceput ca si cum as fi vrut sa 'te agat' , n-o lua in nume de rau :)) ] .

Nice description. Da, si mie mi-era lene cand am vrut s-o scriu.
Cand am vrut sa-ti recomand 'Torment' pentru clovni sadici, ai zis 'nu, ca n-are grafica buna si draci si draci' . Simte-te bine acum ^^ .

Nu cred ca am vazut in total jumatate din toate animeurile pe care le-ai enumerat [ adevaru` e ca am cam renuntat sa ma uit in prostie la ele ], insa stiu ca mi-ai facut capu` calendar o luna cu Basilisk [ ..remember ? :-L ] .

Erm.. ce-as mai putea spune ? "Succes la postare, no-spam and again welcome" ? Ma voi alege cu un par in cap. Deci nu pot zice decat 'see ya on the forum' and buh-by3 [ tot nu-ti placeau tie chestiile kitchoase >:) ] .

Milly
12-06-08, 00:37
Risa-chan....welcome....desi a trecut ceva timp de cand nu am mai povestit noi doua mai nimic pe mess, ma bucur sa ne intalnim aici, in "casa noua".

din anime-urile enumerate de tine...daca am vazut cel mult 4 e mult si doar cateva episoade din Bible Black [grafica destul de draguta, poveste putin incalcita]

sper sa ne "cititm" pe la Cercul literar...si mai sper sa repunem pe roti proiectul literar "The myth of the Holly Sword" inceput de Mary pe m-a.

spor la postat, si sa ne auzim cu bine

huggies, Aya :cb_13215455:

Akeginu
12-06-08, 11:50
@ Kiubi
Da, probabil ai fi vrut sa ma agati de un copac si sa`mi dai foc XD [dar eu sunt nemuritoare, bwuhaha]
..Poate ca mi`a placut ideea acelui film, dar grafica.. NU!
Nici eu nu ma uit in prostie =__= Si cateodata stau si luni intregi la un anime daca nu ma captiveaza ^^
Yea, see ya on the forum >:D< [>:)]

@ Ayaka~Milly
Awww.. Nici nu stii cat de mult ma bucur ca ai postat XD. Am crezut ca m`ai uitat :-"
Si eu sper sa vorbim cat mai curand pe mess ^^

Multumesc tuturor pentru postari :lovey: